Széndioxid
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Széndioxid Teljes neve:   Senki   
Pénze:   940 ¢ 
TP:   39 pont 
Versenyek:   2 · 0
Utolsó belépés:   1040 napja, 19:39
Fexafa

Ne írj. Nem jársz jól. A felhasználó tulajdonosa egy jellemtelen, idióta, halálmániás és gyilkolni kívánó személy. Te járod meg. Te leszel öngyilkos a végén, te nem fogsz tudni beszélgetni velem.
Mindig ideges vagyok, mindig beszólok valamiért. Nincs mese. A barátaimnak is el kell viselnie. Jelenleg semmi kedvem jópofizni és nyalizni. Nem kertelek, hanem csak belevájok egy kést a szívedbe.
Darabokra foglak szedni belülről. Nem közkedvelt, idióta személy, akinek csak a kutyája és a nővére létezik. Aki depressziós. Aki magába fojtja a sírást.

Úgysem veszel észre. Csak vagyok. Lebegek a padlón vagy afölött. Elvegyülök a levegőben, eggyé válok azzal. Nem keresek senkit. Nem szólítok senkit. Nem érdekel senki, de zavar, ha valaki elmegy mellettem. Senki sem szeret és senki sem foglalkozik velem. Te sem. Csak akkor veszel észre, ha már beszennyeztem a tüdődet. Ezért is az a nevem, hogy széndioxid - de szólíts csak szénmonoxidnak. Már megszoktam.

Halállistámon szerepel első sorban lulilla. Sértődékeny.
Leveleztünk. Én, utána ő:
"Szia. Nem fogom vissza magam, nem fogom a nevelde előtt leírni.
Nem érdekel, hogy te mikor kezdted használni az icipici nevecskédet, nem érdekel, hogy a te drága kutyuskádat engedted kiszaladni az útra, ami felelőtlenség. Nem érdekel! Az, hogy ennyire képtelen vagy felfogni ésszel, hogy mennyire idióta és gyerekes vagy, már fáj-dal-mas! Képzeld el galambvirág, Aisha nevű kutyus"om" éppenséggel tüdőgyulladásos, ami egy életveszélyes betegség, és jelenleg jobban szenvedek, mint a te drága kicsi szívecskéd. Arról meg nem írok, hogy mit gondolok az elütésről, mert nem tudom a körülményeket, de teljes nyugodtsággal beletiporhatok a lelki világodba."
"Képzeld,tudom,hogy felelőtlen dolog. És ha téged ez ennyire nem érdekel,szerinted engem mennyire érdekel,hogy a te kutyád mennyire szenved?! Te is ki lennél készülve drágaságom,ha a halott kutyád nevét copyznák úgy,hogy tudják,hogy miért használod azt a nevet! És NEM-ÉR-DE-KEL! Beletiporhatsz a lelki világomba? Tudod mit?! LE***OM A KUTYÁDAT! Életveszélyes betegség?! AZ ENYÉM MÁR MEGHALT! ÉS TUDOD,MENNYIT SZENVEDTEM A HALÁLA MIATT? Leszarom a büdös korcsodat,ha te is az enyémet! Kicsit sem tartom értékesebbnek emiatt,és nem fogom megváltoztatni csak a kis tündérkédért a nevet! Ha a kutyád,akkor minek nem használtad a nevét? Ja,biztos azért,mert látta az Aisha nevet,és akkor loptad el,amikor én már használtam! Utoljára mondom: Nem fogom megváltoztatni csak miattad és a kis kutyád miatt! Ahogy te sem,én sem fogom vissza magam!"
Azért hisztizett, mert az ő kutyusa meghalt. Miatta. A válaszomat nem tudtam elküldeni, hiszen bedurcizott. Érthetetlen az ehhez hasonló emberek értelmi szintje. Az nem zavarja, hogy Aishámat lekorcsozta, neki áll feljebb.
 
 Kutyái:
Fajtája: Border collie
Kora: 1262 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 4.8 kg
Gazdája: Széndioxid
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Bolly    

 

Fajtája: Német juhászkutya
Kora: 2116 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.7 kg
Gazdája: Széndioxid
   
 
 
Házastársa: Leslie
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák:
   
   
Szalámi    

 

Fajtája: Beauceron
Kora: 1391 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 4.9 kg
Gazdája: Széndioxid
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiskutyák: Nincs
   
   
Bacon    

 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat