Kriza
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Kriza Teljes neve:   I'm a Neopoliton or Pyrrha   
Pénze:   31950 ¢ 
TP:   2 pont 
Versenyek:   1 · 0
Utolsó belépés:   1 napja, 17:42
Klubjai:   · Dr. Ralf
· Karaktereim
· Végtelen Erdő
Név: Titkos
Kor:  Nem publikus
Lakhely: Úgy sem ismered

Hali, ha itt is rábukkantál az adatlapomra, akkor hát...itt is üdvözöllek.
Szóval, hogy egy kicsit összébb rendezzem a lapomat... Néhány fontos dátum az életemben:
2016.09.01. Gyula Bélái közé tartozom. (Bár mostanában csak pufik-ként vagyunk ismertek)
2018.05.10. Találkozás Leiner Laurával illetve egy aláírással plusz fotóval gazdagodtam ááá és kicsit sem álltam 1 óra 40 percet emiatt a napon. (De még így is megérte)
2018.05.24 Szekta tag, és osztagvezető helyettes. A Konkolyi címért még erősen dolgozik.

*Értelmező kéziszótár*
Pufik=puffi pendrive
(2 f-fel. Nem az alkatomra vonatkozik. Vékony, kisméretű, kis testsúlyú egyed volnék)
Szekta: Az osztály egy értelmileg sérült csoportja nevezte el így társaságunk, mert nekünk "nincs gyerekkorunk" bocsánat életünk. És így nem normálisnak hívnak minket, hanem szektának. Annyira logikus nem?

Most már egy pár év után ideje lenne bátran felvállalni azt, hogy kollégista vagyok. (Ennek ellenére busszal járok iskolába, mert valami vadbarom kitalálta, hogy az iskolától a kollégiumot célszerű 3-4 kilométerre építeni.) Ebből a kijelentésből ne tessék a koromra következtetni, hisz szülői kérvénnyel jóformán mindenhova felvesznek bentlakásosba szóval erről ennyit. :)

Szerintem a fenti okból érthető, hogy miért csak hétvégenként vagyok inkább aktív. Igen a kollégiumi internet is minőségi tud lenni pláne ha egyszerre mind a 400-an rácsatlakozunk. Ha esetleg levélben írsz nekem, elnézést, de valószínűleg csak hétvégén tudok rá válaszolni.

Mint láthattad, hogy a lakhelyemhez az úgysem ismered szó tartozik, így igen faluról származok, de városban tanulok és l"lakok" (héten 5 napot) egy jó ideje. De őszintén megmondom, sokkal jobban szeretem a nyugodt kis otthonomat, mint ezt a nagy forgást körülöttem.

Az anime stílust kedvelem, noha nem vagyok egy régi animés. Valójában csak egy-kettőt nézek, de ami nagyon és nagyon tetszett és szerintem egy életre a kedvencem marad az a Violet Evergarden. Mind a grafika és történet is gyönyörű.

A zenei ízlésem erősen a rock felé hajlik. Elsősorban külföldi együttesek mint például Three Days Grace, BMTH, Green Day az örök kedvencek nálam.
Tavaly kezdtem el a magyar együttesekkel is szimpatizálni.

Egyéb infó ami gondolom "rengetek" embert érdekel: Van itt egy pótfelim, amivel írok egy  sorozatot. Annyit elárulhatok, hogy több része is megjelent és mai napig is fut.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
„Vagy írj olyat, amit érdemes olvasni, vagy csinálj olyat, amit érdemes megírni."
(Benjamin Franklin)

"Szánalmasnak láttam magam. Nem bajbajutottnak, aki képtelen önmagán segíteni, hanem egy sajnálatra méltó teremtésnek, aki tudna segíteni, aki jó is lehetne, ha hinne önmagában. Aki annyi korlátot állított föl önmagával szemben, hogy végül inkább belehal, semmint elismerje, hogy igenis többre képes. Hogy szükség van rá."

Egyébként!: Javaslom Karthago elpusztítását

----Megtaláltok még---------
              CN- Kriza
              Nyuszitanya- Kriza
              Wattpad- Peacys(Ha csak beszélgetni szeretnél nyugodtan írj rám, de nem fogok különleges kutyát küldeni meg még ehhez hasonló akármik kapcsán felejts el.)-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.Nem szeretem ha másolnak, gondolom te sem. De sajnos vannak olyan művészeti cserépedények akiknek annyi minnimáll kreativitása sincs hogy másolja a történeteimet. Hát üzenném azoknak a bunkó egoista parasztoknak, hogy ha ehhez a módszerhez folyamodnának, hát nem hiszem, hogy jóban leszünk mert én nem fogom visszafogni magam a veszekedésben!

Ha manapság divat a birtoklási vágy akkor tessék, AVAGY NE LOPD! Engedéllyel lehet:
Képességek: Ezeket csak azért védem le mert javarészt én találtam ki őket.
Képesség lopás/elsajátítás. Képes az adott ellenfél erejét elvenni/elsajátítani miközben pár másodpercre megszállja a testét.
Átkozott vér: Akár csak a véridomárok, csak ő a saját vérét használja képes akár megkeményíteni is. Mivel "átkozott" más véridomárok nem fognak rajta ahogy ő sem idomítja az ő vérüket. Az átok más élőlények (itt már érintettek az idomárok is) számára méreggé teszi a vért, ha megkeményíti(pl: egy kard formájában) és megsebzi az ellenfelét, (lehet egy karcolás is, csak a bőr alá jusson) a méreg terjedni kezd és ha eléri az áldozat szívét, meghal. Folyékony formában a savhoz lehet hasonlítani (éget, mar) a hatását, itt a mennyiségtől függ a sérülés nagysága.
Angyali erő: Szárnyaiból kihulló toll/tollak-ból bármilyen tárgyat tud varázsolni. Ezek a tárgyak fehérek és még fehérebb tollak rajzolódnak ki bennük. Ezt az anyagot csak úgy ehet elpusztítani ha a sok-sok toll minta közül megtalálja az illető az eredetit és arra kell mérnie a csapását. Ha a toll szétesik, akkor a tárgy is. Ha használja ezt a képességét, szárnyai úgy fénylenek akár a csillagok.
Megkötés: Ha kimondja a kiszemelt nevét akkor az illető megdermed. Él, de se mozdulni, szólni nem tud. Ennek a hatóköre pedig látótávolság.
Állat manipuláció: Ha az állat szemébe néz az behódol neki. Legyen az varázs, vagy rendes. Minél erősebb a köteléke a volt "gazdájával" vagy akihez érzelmet táplál az élőlény annál jobban ragaszkodik az újhoz. Magyarul hozzá.
„Az idő kegyese” A lelke egy zsebóráéval kötődött össze. Ezzel a zsebórával képes megállítani az időt, avagy elindítani. De persze ennek a maximuma 10 perc. Utána el kell telnie 5 percenek, mire ezt újra megteheti, persze ha csupán pár másodperce állította azt meg, nem kell ennyit várni. Mivel lelkük immár egy, ha az óra eltörik, ő meghal. Ha meghal, az órának is vége. Mivel az óra is „élni” akar védelmébe vette a leányzót. Akkor is megáll az idő 30 másodpercre, ha a lány élete veszélyben van. Ilyenkor az óra intézkedik. (Pl ha rá lőnek, megáll, mielőtt a lányt találat érné, de akkor is megáll, ha elakarnák őt szakítani gazdájától.) Az óra érzékenysége mivoltán, érzékeli mások auráját. Olyan színt ölt amilyen az aurája annak az egyénnek, akivel beszélget. (Ezt mások nem látják, csak ő)
Használt karakterképeit kérném szépen ne lopja senki. Nem volt könnyű megtalálni ezeket. Úgy hogy Pleese!

az állandóan használt karakterképeim:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c4/8f/80/c48f804f02bc225bf09a6d7447e6050a.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b5/e2/e0/b5e2e094b1c561564836435a0177c7c9.jpg
Ezekért harapok. Ha még is szeretnéd használni akkor kérlek először írj nekem. Mert baromi rossz érzés ha tudod hogy az illető szánt szándékkal lopja a karaktered képét. Ezt abból tudom, hogy kérés nélkül használja, de ha valaki ír hogy szeretné használni az már más tészta

Ennyi okosság jutott most eszembe. Bye, bye!
 
 Kutyái:
Fajtája: Kuvasz
Kora: 1472 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5 kg
Gazdája: Kriza
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Naga    

 

Fajtája: Yorkshire terrier
Kora: 588 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 4.1 kg
Gazdája: Kriza
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiskutyák: Nincs
   
   
Asuna    

 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat