AliNati2
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
AliNati2 Teljes neve:   Mrs Robot   
Pénze:   21625 ¢ 
TP:   515 pont 
Versenyek:   37 · 423
Utolsó belépés:   9 napja, 10:03
Klubjai:   · Varázsolj! ~szerep
· Angol dalaim
· Magic Wolves and Dogs
· Szerepkaraktereim
· Történeteim ~folyamatosan frissítve~
Nem lovas, aki nem esik le a lóról.

A csóváló verseny véget ért!
2. helyezett lettél. A nyereményed: 150 ¢

A csóváló verseny véget ért!
1. helyezett lettél. A nyereményed: 300 ¢

A csóváló verseny véget ért!
1. helyezett lettél. A nyereményed: 300 ¢

A csóváló verseny véget ért!
1. helyezett lettél. A nyereményed: 300 ¢

A csóváló verseny véget ért!
3. helyezett lettél. A nyereményed: 100 ¢

A csóváló verseny véget ért!
2. helyezett lettél. A nyereményed: 150 ¢

A csóváló verseny véget ért!
1. helyezett lettél. A nyereményed: 300 ¢

A csóváló verseny véget ért!
3. helyezett lettél. A nyereményed: 100 ¢

A csóváló verseny véget ért!
3. helyezett lettél. A nyereményed: 100 ¢

Nora
Tyara
Chitra
Densel
Leya
Adora
Dabora
Koval
Tudummi (!)
Tamira
Lexa
Baml (!)
Moxler
Xazox (!)
Xapox (!)
Xapaz
Ypsylon
Neederest (!)
Mollylia (!)
Cotonory (!)
Chinory
Kijavara
Shitache (!)
Ryu
Myu (!)
Yaya
Luyah
Akisha
Krisha

"- Képzeld, képzeld, pár tömbbel odébb nyílt egy fegyverbolt! - lelkendeztem, szerencsétlen kutyát a levegőbe röpítve. A bátyám összeráncolta a homlokát, erőteljesen elgondolkozva azon, hogy mit fog kezdeni magával..."

"- Nézd, M~, ott a szerelmed! Menj oda beszélgetni! - röhögött fel a barna hajú srác.
F~ értetlenül nézett a két fiúra, és a mellettem ülő lányra mutatott, kérdő arckifejezéssel.
- Nem, a Luca - vigyorgott ismét.
Mire F~ rám kapta tekintetét, én már kiöltöttem nyelvemet, miközben elporladni készültem. Szándékosan kerültem M~ tekintetét."

"- Nekem nincs bajom a B-kel, a B-nek van baja velem! - sziszegtem humorosan.
Mély csend következett, majd néhány elfojtott "ööö"-zés és kuncogás. Bosszankodva lecsuktam szemhéjaim.
- Jó, talán mégis van vele bajom..."

"Amúgy, a M-s dolgot illetően, én foglak lefejezni :p /Luca (nem mintha nem tudnád)/"

"- Hadd vezesseeeeeeeeeeeeeeeeeek! - visítottam, és vadul a bátyám billentyűzete felé kaptam.
- Ne! Luca! Ne csináld, Ne, nem szabad! - hallatszott ellenkezések tömkelege a hangfalból. Na, ilyen, amikor P~, G~ és M~ is tiltakozik, hogy unterned-ezzek.
- Deeee! Deee!!! Vezetni akaroook! - nyavalyogtam tovább.
- Luca basszd meg, hozd vissza a kocsit! Add ide a taximat!
- De hadd vezessek! - nyafogtam tovább, mire a bátyám odaadta a billentyűzetet, sikeresen megfordultam, G~ felé mentem, amikor elém spawnolt egy tank..."

"- Pedig B~ a gyerekkori szerelmed volt. - vigyorgott gúnyosan a bátyám.
- Tényleeeg? Nee mááár - nevettem, mintha nem tudtam volna, hogy mennyire rajongtam B-ért óvodában. És ez most sincs másképp..."

"Gyorsan egy zoknit húztam a tappancsomra, bevágtattam a bátyám szobájába és megszokottan köszöntem:
- Naaaa, kinek hiányoztam?
Egy kevéske csend után B~ szólalt meg:
- A M-nak! De ő nincs itt... - szinte éreztem, hogy vigyorog."

"- Na, kinek hiányoztam? - fontam bátyám nyaka köré a kezemet szokás szerint, de amint a monitorra tévedt a tekintetem, sarkon fordultam. - Ja, itt van B~, sziasztok..."

"- Utálom ezt a nyomorék osztályt... Bárcsak elmentem volna az ***-ba, inkább kerülök egy osztályba B-kel, inkább bámulom egész nap a képét, minthogy átéljek ezzel az osztállyal még kettő évet! - morogtam Sz-nak."

"- Nem hiszem el, hogy ezerkettőszáz rajzból csak egy harmadik helyet tudtam összekaparni! - dünnyögtem, miközben felsiettem a lépcsőn."

"Ezerszer is átolvastam a cetlire hányt betűket. (...) Végül némi tétovázás után bedobtam a dobozba, amikor már megbizonyosodtam róla, hogy Sz-n kívül senki sem látja. A cetlire egész pontosan az volt írva:
"Miért hiszik azt az emberek, hogy az igazsággal rezegtetem a levegőt, amikor azt mondom: Köszönöm a kérdésedet, de tényleg minden rendben van. Ne aggódj értem."

"- Én ezt nem bírom! Meglátott! - R~ csaknem sírva fakadt.
Hála az égnek leghátul álltunk, így senkinek sem tűnt fel, hogy nem aerobikozunk. Leültünk a palánkhoz és nyugtatgatni kezdtem, hogy az a bizonyos kiszemeltje biztosan nem fogja őt cikizni a tudása miatt. Azt már nem tettem hozzá, hogy B~, M~ és az osztálytársaik egy része tőlünk csupán pár méterre álltak és baromkodtak, én pedig el tudtam volna süllyedni."

"- Hagyjál már, vagy hozzád vágom a B-et! - kiáltottam bátyámra nevetve."

"- Luca, leveled jött! - csendült fel anya hangja.
- Z~? - kérdeztem.
- Nem tudom, nem néztem meg.
- Titkos Hódolótól jött. Biztos a M-tól!"

"- Elég rosszul nézel ki - törte meg a csendet Sz~.
- Tudom - morogtam. - De te is tudod, hogy min mentem keresztül emiatt a nő miatt. Utálom.
(...)
Végül dühösen megszólaltam:
- Ha az Eb-ek csinálnák ezt veled, én biztos, hogy megöltem volna őket, te meg vigyorogva nézed a szenvedésem... Bocs, nekem is van lelkem, de tudod mit? Hagyj meg a depressziómban."

""A hiba mindenkiben ott van. Bennem is. Benned is.
De nem lehet, hogy most én rontottam el a dolgokat. Lehetetlen, én biztos vagyok abban, hogy mindent jól tettem, s ha visszapörgetnénk az időt, semmit sem csinálnék másképp."
(...)
Kaptam egy felajánlást, hogy menjek Velük; Veletek. Nem, én nem fogok többet érintkezni a hozzád hasonlókkal. Megfogadtam, mégis kivételt képzel. Nem azért, mert szeretlek, hanem hogy meg tudjam védeni Őt tőled, meg tudjam védeni a szenvedéstől.
(...) De - azt hiszem - nem is bánom. Titkon mindig arról álmodtam, hogy miután meghalok, majd beleolvas a firkálmányaimba, és kicsordul a könnye, amint végigolvassa alázatos, Őt tisztelő soraimat. (...) Mindent tudtam előre, megpróbáltam megmenteni.
De nem tudtam. (...)
Bár eleinte féltem, most már bátran szállok szembe a sötéttel és a köddel. A páratartalom magas, kicsapódik bőrömön, majd parázsló forrósággal csorog a föld felé, mert húzza a gravitáció.
(...) Kívülről pedig biztosan csak egy üres alak látszik: ez vagyok én.
Benned van a hiba."

"A kutyus boldogan rohangált a járdán, amikor az autók fölött megláttam M~ fejét. Leszegtem a tekintetemet, mintha ezáltal láthatatlanná válhatnék, s utólag ötlött fejembe a felismerés: az ebzet! Vissza kéne hívni, melőtt...
És a következő képet láttam, amikor pár tizedmásodperc múltán felemeltem a fejemet:
- Szia! - köszönt M~ a kutyának, már le volt hajolva, a keze pedig kinyújtva szaglászásra."

"Alul maradtam. Nem lehet minden háborút megnyerni.
Nincs vége, és így érzem. Miért?"

"Engem néztek, vagy csak én néztem őket? Tényleg rajtam legeltették a tekintetüket, vagy megint tévedek? Mániákus lennék? Mi van velem? Megőrültem? Már ez is felkavar? Hogy lehetek ilyen, és tulajdonképpen most mit gondolok? Mit érzek? Mit akarok elérni? Ki vagyok én?"

"- M~! - szóltam hangosan. A túlsó oldalon némi habozás után a megszólított fiú bizonytalanul visszakérdezett egy egyszerű "Igen?"-nel. - Keddenként te akasztod fel magad vagy én akasztom fel magam? - tudakoltam.
Elég egyértelmű volt, hogy nem tudja miről van szó, mert bizonytalanul mormogott valami nemtudom-félét. Egek, miért nekem kell közölni az ilyeneket?
- Úúú, egy osztályba lesztek! - röhögött fel P~, amit nem tudtam mire vélni, de végülis nem is akartam.
- Te nem tudod? - kérdeztem félnevetve M~-tól.
- Nemm - nyújtotta el az m betűt, én pedig kihúztam magam, mégha ő ezt nem is láthatta.
- Kedden harmadik órában van tesitek, nem?
- De igen.
B~ már ekkor röhögőgörcsöt kapott, én pedig csak elmosolyodtam. Remélem, ebből már kapisgálja.
- Na szóval, te kötöd fel magad kedd harmadik órában vagy én? - tudakoltam ismét, de szerintem kihangzott az a megkínzott öröm a hangomból. Nem titok, hogy kiborultam, amikor megtudtam.
B~ még hisztérikusabb röhögésben tört ki, mint eddig, látszólag imádva a szenvedésünket. Egyem a máját, hát nem édes? (Nem, ezt most nem gondoltam komolyan. Ez a kérdés egy irónia volt."

"Basszus, nem hiszem el. Ez semmi más, csak egy óra. Egyetlen óra a héten, amikor együtt kell lennem vele. Nem érdekel, ha kiröhög, vagy bénázok előtte. Nem kell bizonyítanom neki semmit. Ő nekem senki. Mi lesz velem, ha ne adj úristen jövőre egy osztályba kerülünk? Remélem, ez sosem következik be~"

"Eljött a kedd. Nem meglepő, ha azt mondom, nem vártam ezt a napot. És csak most jön a java - a harmadik óra. Most kezdtem el görcsölni. Mindent megcsináltam, ami kifogásolható, ugye? Nem mintha érdekelne... Csak... Nem tudom, basszus... Mi van velem...? Még én sem tudom...
Úgy szeretnék én is olyan lenni, mint a többiek... Levegőt kapni... Szabadon mozogni... Őszintén nevetni... Soha, de soha nem szédülni, és mindig jól aludni... Nem  görcsölni olyan dolgokon, amit mások nem érthetnek, mi több, még én magam sem érthetek, és elengedni azt, ami nem fűzhető hozzám mélyebben... Úgy szeretnék..."

"A rohamom egy fokkal nagyobb pörgésre kapcsolt, amikor megláttam B~-t odakint ülni. Basszus! Miért pont most?!"

"Zs~ és Sz~ éppen elmélyülve hallgatta az áriázásomat, talán éppen a legújabb történetemről. Oké, nem emlékszem pontosam. Mindenesetre Sz~ lemaradt, mert az egyik osztálytársunknak kellett mondania valami fontosat, hogy menjenek vissza az egyik tanárhoz. Addig Zs~ és én megálltunk, és tovább magyaráztam neki. Feltűnt a hátunk mögött sétáló két fiú, de próbáltam természetes lenni, olyan, mint mindig. Nem rájuk pillantani, nem hangosan beszélni, nem nevetni kínomban, nem makogni. M~ és B~ odamentek az egyik padhoz, amikor megálltunk, hogy megvárjuk Sz~-t, B~ le is ült. Beszéltek valamiről, de nem figyeltem a szavukra. Sz~ végre odajött hozzánk, és becsatlakozott hozzánk. Mentünk tovább, én beszéltem hozzájuk még mindig, amikor hátrasandítva felfigyeltem a két fiúra, akik ugyanúgy folytatták mögöttünk az útjukat. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, hiszen valószínűleg - remélhetőleg - csak éppen akkor lassítottak amikor mi. De azért ez elég furcsa volt..."

"Hátra-hátrapillantva vártam, hogy Sz~ felbukkanjon, bár tudtam, hogy nem fogja elsietni. Tekintetem újfent előre terelődött, ahol megláttam...
Oké, jól áll neki a sötét. Nagyon jól. De azért ez nem én vagyok... Egy új pulcsiban látom, és megdobban a szívem? Nem. Ez nem lehetek én. Utálom őt. A jellemét. Az egész lényét. Nem szabad, hogy a kinézete számítson. Az nem irányíthat és én nem akarom... Nem akarom ezt az egészet. Utálom és nem akarom, hogy a külsejébe szeressek bele. Amúgy sem egy jóképű srác, csak sosem nézem meg eléggé, hogy rájöjjek, mennyire nem az esetem. És ez maradjon is így, nem kell megnéznem."

"A szociális készségeim a béka feneke alatt voltak, így körülbelül lelki traumaként éltem meg, hogy ma vasárnap van. Az a vasárnap. A mai délutánon látni fogom az összes bolondgomba fejét, akár örülök ennek, akár nem - esetünkben a legkevésbé sem. Tudtam, hogy idén vége szakadt a nyolcadiknak, és bár például B~, G~ és B2.0~ sokkal többet lesz a közelemben, M~, P~ és igazából két hónap múlva a bátyám is egyre távolabb kerülnek majd tőlem. Ez volt az egyetlen gondolat, ami arra kséztetett, hogy angyali mosolyt varázsolva magamra felálljak és rendbe szedjem a külsőmet.
Persze ez nem mehet ilyen egyszerűen. Egy órával előbb jöttek, mint én számítottam rá, ráadásul nem is egyenként, áh, dehogy. Ők berongyoltak falkástul, mind a hatan, ha beleszámoljuk a bátyámat is. Mély sóhaj, levegő, kedvesség... Csak meg kell tanulnom kiélvezni az időt. Még velük is."

"Magányosnak éreztem magam. Ki ne érezte volna? Ha az emberben még csak annyi sincs, hogy aktívan bekapcsolódjon a beszégetésbe, akkor nem várhat mást az egyedülléten kívül. Így elgondolkozva rajta, utólag furcsának találom, hogy P~ talán a legjobb barátom közülük, és mégis akkor voltam a legvisszafogottabb, amikor ő is ott volt. Minden esetre csendes kívülállóként, mosolyogva figyeltem a kis társaságot, ahogy összeverődve beszélgetnek. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy felcsapják az Uno pakliját, és B2.0~ kihívó tekintetet mereszt rám.
- Na, Luca, jössz játszani? - Hogyne mondanék igent, gondoltam akkor naivan, aztán felmértem a terepet, és rájöttem, hogy csak M~ mellett van hely. Semmi kedvem nem volt egy újabb szerelmi monológ végighallgatásához, sem pedig ahhoz, hogy egy tüskévé zsugorodva kelljen ott feszengenem a széken. Én és a *** fóbiáim.
- Most kihagyom - feleltem némi tétovázás után.
- Na, tessék, gyáva - szegte fel az állát B2.0~, mire legszívesebben menten lehuppantam volna mellé játszani, de tartottam magam. A saját síromat ásom, ha belemegyek.
- Ez van - vontam vállat.
- Persze-persze, a lányok aztán nem jönnek játszani...! - kiáltott fel P~ vigyorogva, én pedig egy határozott lépéssel ott termettem és játékosan fojtogatni kezdtem. Szexista barom, gondoltam magamban kacagva.
- Hát, Luca, nem tudok mit mondani... - csóválta meg a fejét B2.0~, amikor elfordultam és az ajtó felé vettem az irányt. Elmosolyodtam és hátra sem fordulva bemutattam neki, miközben becsusszantam az ajtón. Imádom őket, és nagyon frusztrált, hogy ennyire kivoltam. Ez van, mi?..."

"A bátyám vidáman dobta az asztalra az ezüst aktatáskát, amiben a pókerszett rejtőzött. B2.0~ és M~ szemei nyomban felcsillantak, bár más miatt. M~ poénosan lehajolt, és elhúzta az asztal közepéről a tárgyat, mintha ellopná, majd gyorsan magához rántotta, hogy elfusson vele (persze mindezt játékból, semmi komoly), amikor kiderült, hogy nem volt lezárva, és az összes zseton a földön landolt.
Két dolog járt a fejemben. Az egyik, hogy azonnal oda kell szaladnom segíteni összeszedni, a másik, hogy végre nem csak én bizonyítottam szerencsétlenségemet."

"Feszülten léptem ki az ajtón, magamban zsörtölődve, egyenesen bevágva magam mögött a szúnyoghálót. Ekkor döbbentem rá, hogy itt van kb. mindenki, és minden szempár rám meredt. Ez az, Luca, ha eddig nem néztek idegbetegnek, már garantált. Egy pillanatra sem álltam meg, de öltöttem egy ártatlan mosolyt magamra, miközben egyszerre kiáltotta utánam a nagyapám és P~ a nevemet.
- Igen? - kérdeztem vissza mézédesen, mintha most jönnem volna az angyalok világából.
- Kérsz virslit? Baconos - csapott le az alkalomra P~. Uh, baconos... A kedvencem. Bár éhes lennék.
- Nem, köszi - mosolyodtam el, bár ezt nem láthatta, mert beléptem a kamrába, hogy magamhoz vegyek egy behűtött sört. Ezt be is szervíroztam a nagyapámnak.
Egy kisebb koccanós monológ után kiléptem a kertbe ismét, hogy feltegyem Mollyra a fülvédőt. Amint kinyílt a szúnyogháló, M~ megszólalt:
- B~ (ez a bátyám nevének is a rövidítése), a Luca miért rinyál megint?
Ekkor észrevette, hogy én jelentem meg. Tekintetünk összeakadt, én pedig egy kárörvendő vigyorral és összeszűkített szemekkel néztem bele a lelkébe.
- Ezt kicsit elnézted - jegyeztem meg."

"Elfáradtam. Semmi másra nem vágytam így a nap végén, mint leülni, írni a kis regényemet, hátradőlni, zenét hallgatni és aludni. Amikor befejeztem a segédkezést anyának és rádöbbentem, hogy kint felejtettem valamit, a következő látvány fogadott a teraszon: Az asztalnál ültek, a csocsóasztal (ami csodák csodájára még egyben volt) úgy fél méterrel arrébb, az asztal tele sörös dobozokkal, illetve egy beazonosíthatatlan löttyel az egyik pohárban, és éppen szakadnak a röhögéstől. Ajkaimat beharaptam és elismerően bólogattam, hogy ez igen, így kell ezt csinálni, amikor a bátyám és B2.0~ kiszúrtak.
- Lucaa, gyere fucked-up activityt játszani! - szólt oda először a bátyám.
- Igazából ivós - tette hozzá B2.0~.
- Miért is ne? - mosolyodtam el, miközben közelebb loptam magamat hozzájuk és leültem melléjük.
- Ha nem tudjuk kitalálni, amit mutogatsz vagy körül írsz, innod kell egy kevés sört, vagy ha szeretnél, akkor ebből a csodás koktélból is kortyolhatsz - mutatott a furcsa színű italra a pohárban. - Ez igazából minden, amit itt látsz. Egy kis sör, whisky, kóla, barackos tea...
- Maradok a sörnél, köszi - állítottam le még időben, vidáman elmosolyodva. Olyan jól érezték magukat. Az ember lelkének semmi sem tesz jobbat, mint a szeretteit boldognak látni."

"P~ vidáman követett, miközben ismételgette a mozdulataimat és a szavaimat. Már én is nevettem az örökmozgó és vígan incselkedő kislányon, majd végül a fedeles másik végében kamerázó fiúra pillantottam.
- B~, most mit kezdjek vele? Te jobban ismered a menyasszonyodat!
- A nénikés szádat, hogy... P~, megengedem, hogy megverd!"

2017. 05. 10. ~ Kamaaaasz~~
2017. 05. 23. ~ Tizenhat éves nővérem az ifjú korba lépett <3
2017. 05. 25. ~ Molly egy éves!! <3 <3
2017. 05. 26. ~ Karib tenger kalózai - Salazar bosszúja, első megnézés *-*
2017. 05. 28. ~ Karib tenger kalózai - Salazar bosszúja, második megnézés *-* <3
2017. 07. 03. ~ Ivartalanítás
2017. 07. 15. ~ Varratszedés~
2017. 08. 01. ~ Amikor elhatározom, hogy jó leszek, és mindenkinek igyekszem segíteni, javítok a türelmemen, nem leszek hirtelenharagú (legalábbis a neveldén) :"D
2019. 01. 04. ~ Erős voltál... Egy igazi hős... <3
2019. 01. 29. ~ Az első 2//-es kedd...
2019. 06. 16. ~ Az első közös kerti grill <3Molly
Dodó
Buksi
Chili
Lego
Juha
Pepper
Aisha
Kokó
Gréta
Bizsu
Tofi
 
 Kutyái:
Fajtája: Border collie
Kora: 1238 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 4.8 kg
Gazdája: AliNati2
   
 
 
Házastársa: pici
Tapasztalat: 6 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Nelson    

 

Fajtája: Magyar agár
Kora: 1961 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: AliNati2
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 16 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Stella    

 

Fajtája: Különleges
Kora: 1918 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: AliNati2
   
 
 
Házastársa: Lady
Tapasztalat: 14 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Yves    

 

Fajtája: Border collie
Kora: 1863 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.4 kg
Gazdája: AliNati2
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 23 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiskutyák: Nincs
   
   
Lego    

 


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat