Megosztás: f i
   The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)❤
 
The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)❤ szerksztés alatt
műfaj:természetfölötti, vígjáték, dráma, horrorszereplők:
Michael Trevino: Tyler Lockwood
Michael Malarkey:Enzo
Matthew Davis:Alaric Saltzman
Phoebe Tonkin:Hayley Marshall
Sara Canning:Jenna Sommers

taylor Kinney:Mason lockwood
Lauren Cohan:Rose
Torrey DeVitto: Dr. Meredith Fell

klaus Mikaelson
Klaus egy ősi vámpír kinek legfőbb célja, hogy mindenáron megszerezze a hasonmást és megtörje a saját átkát. Régen egy faluban élt családjával, édesanyjával, a boszorkányképességekkel rendelkező Estherrel valamint apjával, Mikaellel. Mint később kiderül, ő nem Mikael fia, mert Esther megcsalta őt egy vérfarkassal. Klausnak egy húga van, Rebekah valamint négy fivére, Eljah, Finn, Kol és Henrik, a legkisebb testvér a családban. Falujuk mellett vérfarkasok éltek akikre nagyon kíváncsiak voltak, ezért egy alkalommal Niklaus és Henrik elmentek megnézni, hogy változnak át, és egy felbőszült vérfarkas megtámadta őket és megölte öccsét. Mikael bosszút esküdött ellenük s Esthert, valamint egy boszorkány ismerősüket, Ayana-t kérte meg, változtassa őket vámpírrá. Egy ember nem lehet egyszerre boszorkány és vámpír, és ezért Esher nem változott át. Miután Esther tudta, hogy Klaus egy vérfarkas gyermeke rászórta a hibrid átkot s teljesen elnyomta farkas énjét. (Ezt akarja Klaus majd megtörni.) Évtizedekkel később Klaus megismeri a bájos Katerinát aki teljesen úgy néz ki mint a régi szerelme, Tatiana akibe Elijah is szerelmes volt s Esther ölte meg. Klaus meg akarja ölni hiszen ő a hasonmás de Elijah megkedveli s szert szerez neki amit ha bevesz, nem hal meg. Katerina azonban elszökik s Klaus 500 éven keresztül üldözi őt.

I♥Damon Salvatore

Damon Salvatore (Ian Somerhalder)
Élete nagy részét azzal tölti, hogy megtalálja szerelmét, a vámpír Katherine-t, akinek Elena Gilbert a hasonmása. Közben azon mesterkedik, hogy keresztbe tegyen öccsének, Stefan Salvatorénak. Az első évad vége felé beleszeret Elenába. A második évadban már nem keresi Katherine-t, hanem Elenát próbálja meghódítani, és jobb utakon kezd járni.


Elena Gibert / Katherine Pierce / Amara (Nina Dobrev)

Elena Gilbert Wikipédia
Katherine Pierce wikipédia


Stefan Salvatore(Paul Wesley)
Stefan 17 éves, visszahúzódó típus, szeret a háttérben meghúzódni. Mystic Fallsba költözik, ahol megismerkedik Elena Gilberttel, aki kísértetiesen hasonlít régi szerelmére, Katherinere. A lány felkelti figyelmét, és a városban marad. Testvére, Damon Salvatore is megjelenik, akivel egykori szerelmük miatt rivalizálnak. Hamarosan kiderül, hogy a testvérpár vámpír. Stefan csak állati vérrel táplálkozik, próbál jó lenni, még vámpírként is. Damon azonban nem visszakozik az öléstől, lelkiismeret nélkül gyilkol. Bosszút esküdött öccsének, mert szerinte ő az oka annak, hogy Katherinet elveszítették. Ahol csak tud, keresztbe tesz Stefannak, akinek titkára időközben rájön Elena. A lány őrlődik, de végül a fiú mellett marad. Damon megváltozik, és hármasban oldják meg a kisváros gondjait, ahol nem egyszer jelennek meg vámpírok. Stefan már nem a régi, néha ő is iszik embervért, vannak mélypontjai, míg Damon megjavul. Katherine és Elena már nemcsak külsőre hasonlítanak egymásra - Damon is beleszeret Elenába, és testvérével versenyeznek a lány kegyeiért.

Jellemzők
A bőre sápadt, a haja sötétbarna, és gyönyörű, zöld szemei vannak. Kicsivel magasabb, mint a bátyja. Stefan nem olyan erős, mint a többi vámpír, mert állati vérrel táplálkozik, ezért könnyebben legyőzhető. Elenáért bármit megtenne, hogy biztonságban tudja. Egy nemesi családból származik, édesapja kedvenc fia volt. Igazából visszatért Mystic Fallsba, mert 1847-ben ott született. Testvérével emberként nagyon jó kapcsolatot ápolt, de Katherine elvesztése elmérgesítette kapcsolatukat.

Jeremy Gilbert(Steven R. McQueen)
Ő Elena öccse, 15 éves, kedves fiú. Nagyon mélyen megrázta szüleinek elvesztése. Úgy próbált megbirkózni bánatával, hogy gyakran részeg volt, és drogokhoz nyúlt. Összejött Vicki Donovannal, ám őt is elvesztette, ezért Elena arra kérte Damont, hogy törölje ki Jeremy emlékeit, és fájdalmát. Ez teljesen megváltoztatta a személyiségét, már nem foglalkozik kábítószerekkel, és nem hanyagolja el az iskolát sem. Később találkozik Annával, és kialakul köztük valami.

Caroline Forbes(Candice Accola)
Caroline Forbes wikipédia

Bonnie Benett(Katerina Graham)
Bonnie hűséges, és támogató barátja Elenának, és bármit megtenne érte. 17 éves, imádnivaló és nagyon segítőkész, bárki számíthat rá, ha szükséges. Ő is népszerűnek számít a suliban, de miután felfedezi hogy családja boszorkány törzs, egyre jobban érdekli az életének ez az oldala. Képességének köszönhetően érzékeli, hogy Stefan veszélyes.

Klaus Mikaelson(Joseh Morgan)Klaus wikipédia

Elijah Mikaelson(Daniel Gillies)

Rebekah Mikaelson(Claire Holt)


vámpírnaplók:A sorozat egy 17 éves lány, Elena Gilbert (Nina Dobrev) életét követi, aki szerelmes lesz egy Stefan Salvatore (Paul Wesley) nevű 162 éves vámpírba. A kapcsolatuk egyre inkább bonyolulttá válik, amikor visszatér Mystic Fallsba Stefan gonosz és rosszakaratú bátyja, Damon (Ian Somerhalder), aki azt tervezi, hogy elpusztítja a várost, és vérbosszút áll az öccsén. Mindkét testvér érdeklődni kezd Elena iránt, főként a múltbéli szerelmükkel, Katherine-nel (Nina Dobrev) való hasonlósága miatt. Kiderül, hogy Elena, aki Katherine távoli rokona, Katherine hasonmása is egyben. Katherine végül visszatér a városba a testvérek és a lány elleni tervekkel.

A sorozat egy Virginia állami kitalált városban, Mystic Fallsban játszódik. A város természetfeletti történelemmel rendelkezik, mióta a 17. század végén új-angliai bevándorlók telepedtek le a területén. A többi történetszál a város többi lakójáról szól: Jeremy Gilbertről (Steven R. McQueen), aki Elena öccse; Bonnie Bennettről (Katerina Graham), aki Elena legjobb barátnője; Caroline Forbesról (Candice Accola), aki Elena közeli barátja; Tyler Lockwoodról (Michael Trevino), aki Elena gyerekkori barátja; és Matt Donovanről (Zach Roerig), aki pedig Elena volt barátja. A város politikáját az eredeti alapító családok utódai irányítják, akik mind az „Alapítók Tanácsának" tagjai. Mystic Falls alapító családjai közé tartozik a Salvatore, a Gilbert, a Fell, a Forbes és a Lockwood család. A várost védik a vámpíroktól, viszont a többi természetfeletti fenyegetésről megfeledkeznek.

gifek:képek: 

Damon Salvatore: 
 Tagok:
 
Zsifu^^
 
 
 
vanília
Rálf
chrispi cant
aragorn
Kiara
Bella
bichike
|~LOVE~|
Liliom~
csabi
alcatel
kiara 1985

The Vampire Diaries-Vámpírnaplók
The Originals – A sötétség kora

FELHASZNÁLÓIM:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа
Rebekah Mikaelson
kiara 1985 (1):tenyésztős oldalam

Arms are for hugging, boys are for kissing, be

 
 
 
 
Melodi
Đrεχι
hercegem
Łεσηα
MEGSZÜNT

 
Jai Courtney fan:3
 
 
 
Kira
Inaya
Draco
Joker
Lil' Red
Sweeney
Deacon
Lucifer
Predator
amulet
(Sometimes)Offline for personal reasons!~

"A soldier on my own"

Ha igazán őszinte akarok lenni, olyan 2014 decembere körül (akkor is karácsony tájékán) regisztráltam a KutyaTanya oldalára. Az előző bemutatkozásom őszintén szólva, már én is belátom, némileg erős és talán

 
kiara 1985
 
 
 
adroable
rita
Deidara
gombóc
Killer :)
Scooter
Capster
bejg-ly
edward
Malaika
linda
v.kiara
felhasználóim:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
vcs
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа
697533
másik felhasználóm:kiara 1985 és Zapatero


csóváló verseny:2017.06.28 3.hely
csóváló verseny:2017.07.01 2.hely

 
Santos^^
 
 
 
Dollika
hópehely
Ficko
Virsli
Amadon.
Raphael
Alex
Leonardo
Max
Michelangelo
Donatello
cant
2017.06.10. dollika befogadása
2017.06.10. hópehely  befogadása
2017.06.29.virsli befogadása
2017.06.29.Ficko befogadása


   


Lock me in your heart and trow away the keys!


Love is a serial killer - we're all just innocent victims.

I don't blame you for being you, but

 
Gabriella Shavershian
 
 
 
Aziz
Alvis
Yato
james
mancs
Tomi♥
Hachiko
Dávid♥
Carlos
folti
Kokusz
Zyzz
Egy harcos azt mondta egyszer: ,,Nem az a lényeg, milyen keményen tudsz ütni, hanem, hogy milyen keményen állod, ha megütnek. És tovább mész-e előre."

#Gabriella (Igen, lány vagyok! Lásd a bemutatkozásom)
#18
#K-pop hallgató.💓
#BigBang💕
#T.o.p💖
#Rock.💘
#Fültágít

 
↯Chimamon↯
 
 
 
Khenza
Wrolf
Rascally
Chima
...Aloha...

→ Nem levelezek senkivel, semmilyen formában.
→ Ha mégis írsz, pekh, mivel nem kapsz semmit válaszul.
→ Magad alá rakod a fát, ha megbombázol ezer levéllel amiben csak Szia, vagy Mizu idiótaságok vannak, ez által tiltalak.
→ Nem küldök senkinek SMS-t, és az ol

 
Koni (:
 
 
 
Mangó
Lottie
------------------------------------------
Prince of Persia: The Sands of Time
Mafia III
Péntek 13
Life is Strange
Uncharted: The Lost Legacy
Until Dawn
------------------------------------------
Choose, do it, do not be sorry

 
kiara 1985
 
 
 
sábado
Azul
octubre
Madrid
negro
Sangre
cuchara
marzo
Vampiro
Hombrelobo
agosto
Zapatero
felhasználóim:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
vcs
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа

 
ⓝⓔⓚⓔⓓ ⓒⓢⓐⓚ ⓖⓡⓔⓔⓢⓨ
 
 
 
Pitypang
Bobby
Greesy
"Egyszer azt hittem hogy tévedtem.. de tévedtem."

♥ι ℓσυε ؤơℓδεא яετяเευεяѕ♥

♥<----------------------->♥
      Friends:         
      Frvr alone eddig :c
♥<----------------------->♥


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat