Megosztás: f i
   Ian Somerhalder ❤
 
Ian Somerhalder ❤ Ian Somerhalder  

Ian Somerhalder, amerikai színész. Karrierjét modellként kezdte, majd 1999-ben megkapta első szerepét. Ő alakította Boone karakterét a Lost sorozatban, 2009-től 2017-ig pedig a The Vampire Diaries-ben Damon Salvatore-t formálta meg. Egyértelműen ez az a karakter, ami a világsikert hozta meg számára.
KEZDETEK
Ian Joseph Somerhalder 1978. December 8-án látta meg a napvilágot, Covingtonban, Louisiana államban. Szülei, Edna és Robert Somerhalder. Apja építési vállalkozó volt. Van egy bátyja, Bob, aki profi biciklis, illetve egy huga, aki újságíró. Apai ágról, francia és angol, míg anyai ágról ír felmenõkkel rendelkezik. 13 éves volt, amikor szülei elváltak. Édesanyjával maradt, aki nagyon egészségesen nevelte. Gyermekkorában sokat úszott, horgászott és csónakázott. Katolikus iskolában tanult. Játszott az iskolai dráma csoportban.

MODELLKEDÉS
10 éves volt, amikor édesanyja úgy gondolta, hogy fiát a modelkedés felé tereli. Azonnal alá is írt egy 3 éves szerzõdést a Ford Modelügynökséggel New Yorkban. A modellkedés bejött Iannek. Több helyen keresték az arcát. Dolgozott NYC-ben, Párizsban, Milánban és Londonban is. Olyan cégek arca lehetett, mint a Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace vagy a Guess?. Az utóbbinak két éven át volt a reklámarca. Több ügynökséggel leszerzõdött, köztük a DNA Model Managementel és az ausztrál Priscilla's Model Managementel is.

SZÍNÉSZET
A színészet ízébe 1998-ban kóstolt bele. A Celebrity filmben kis szerepet kapott, és a jelenetét ki is vágták. Több kissebb filmszerep követte egymást, majd az elsõ igazi nagy szerepet a The Rules Of Attraction / A Vonzás szabályai címû filmben kapta meg. Sok népszerû televíziós sorozatban vendégszerepelt. Játszott a Smallville, a CSI: Miami, a CSI és a Young Americans sorozatban is.

2004-ben kapta meg a sztárok közé a belépőt, amikor beválasztották a Lost / Eltűntek főszereplõi közé. Õ alakította Boone Carlyle karakterét. A karaktere az elsõ évadban ugyan meghal, de Ian több alkalommal visszatér - emlékezések alkalmával. 2006-ban kapta meg a Pulse / Mezsgye címhorror remake fõszerepét, amiben Kristen Bell és Christina Millian voltak a partnerei. 2009-ben megkapta a The Tournament / A Bérgyilkosok Viadala címû filmben Miles Slade szerepét. 2009 Októberében írta alá a szerzõdést a Cradlewood címû filmre. A televíziós munkát sem hanyagolta, hiszen a 2009-es évben indult, The Vampire Diaries sorozatban fõszerepet játszik, Paul Wesley és Nina Dobrev oldalán. Damon Salvatore szerepe hatalmas népszerűséget hozott neki a világ minden táján. 2017-ig, a sorozat utolsó részéig alakította a karaktert.

2010-ben jelent meg a How To Make Love to a Woman című filmje. A 2014-es The Anomaly című sci-fiben Alexis Knapp a partnere volt. Ugyanebben az évben alakította még Az anomália című filmben Harkin Langham karakterét. Illetve a Nature Is Speaking minisorozatban is hallatja a hangját, mint a Coral Reef. 2016-ban egy hasonló minisorozat egyik részében szerepelt, egy különleges, 360 fokos szögben nézhető technikával rendelkező videóban, a Swimming With Wild Dolphins videóban szerepelt. Eközben egyébként saját sorozattal is jelentkezett a Years of Living Dangerously című dokumentum szériával, amiben felesége Nikki Reed is szerepelt.

Az imdb szerint elő van jegyezve a Time Framed című film, aminek megjelenési dátuma még nincs. Illetve egy hat részes, Netflixes mini-sorozatban is szerepelni fog, de ennek még a forgatása se kezdődött el.

DÍJAK / JELÖLÉSEK
Számos Teen Choice Awards és People Choice Awards díjjal büszkélkedhet, a legtöbbet Damon és Elena megformálásáért kapták, NIna Dobrevvel. 2011-től szinte minden évben hazavihetett egy TCA díjat Ian, 2014-ben és 2015-ben pedig a legjobb párosnak választották őket a People's Choice Awardson.

2016-ban és 2017-ben is jelölték a People Choice Awardon a legjobb színésznek járó díjra, de ezt végül nem ő kapta meg.

MAGÁNÉLET
Ian-t a The Rules of Attraction címû film után a közvélemény "melegnek" hitte. Ezek után döntött úgy, hogy soha többet nem alakít homoszexuális figurát egy filmben sem. Ian több színésznõvel kikezdett már. 2002-ben Kate Bosworth-al járt, majd 2003-ban Nicky Hiltonnal is eltöltöttek egy pár hetet. Maggie Grace-el, a Lost forgatásán ismerkedett meg 2005-ben, majd 2007-ben szakítottak. 2008-tól Megan Auldal járt. 2009-ben volt egy rövid kapcsolata Ashley Greene színésznővel is. A hírek szerint a The Vampire Diaries forgatásán közelebbi kapcsolatba került Nina Dobrev színésznővel, de ezt sokáig nem erősítették meg. Végül 2011-ben vállalták fel nyíltan a kapcsolatukat, majd 2013-ban szakíttottak, állítólag azért mert Ian már szeretné igába hajtani a fejét, de a lány erre még csak nem is gondolt.

2014 hatalmas fordulópont volt az életében, ugyanis ez év nyarán találkozott Nikki Reed-del, akivel egyébként már több év óta jó barátok voltak. A barátságuk viszont hamarosan szerelemmé változott át. 2015 januárjában már felröppentek az eljegyzésről szoló hírek, majd 2015. április 26-án össze is ázasodtak egy titkos esküvőn, ahol a vendégek azt hitték, hogy egy házavató partyra hivatalosak. 2017. május 4-én tudatták a világgal, hogy szülői örömök elé néznek. 2017. július 25-én született meg kislányuk, aki a különleges, Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet kapta.

MEGMOZDULÁSAI
Aktív tagja a St. Tammany Környezetvédő szervezetnek. Az állatokat is védelmezi. Szülőföldjét nagy becsben tartja. 2010-ben - amikor Luisiana élővilágát az olaj miatt veszély fenyegette - azonnal hazautazott, és kampányolt, illetve segítséget kért a természet megmentéséhez. Aktívan részt vesz a társadalmi eseményeken. 2010. December 8-án, a születésnapján hozta létre az Ian Somerhalder Alapítványt, amely mára már hatalmas tábort tudhat magáénak. Az IS Foundation fő célja az állatok élőhelyeinek megőrzése, a fajok fenntartása és a zöld gondolkodás, az energiatakarékosság elterjesztése.

2016 végén indult el hivatalosan feleségével közös produkciós irodájuk, a Rare Birds Productions, és a Warner Bros studióval is szerződést kötöttek.

ÉRDEKESSÉGEK
- Ő volt az elsõ, akit beválasztottak a Lost szereplõgárdájába
- Vegetáriánus
- Elsõ "állását" modelként a Ralph Lauren cégnél kapta
- Tisztaságmániás (van, hogy napi három alkalommal vesz fürdõt)
- Részt vett a True Blood szereplõválogatásán is, de nem sikerült meggyõznie az alkotókat
- 2010-ben őt választották meg a rajongók "Minden Idők Legszexisebb Szörnyetegének" / a versenyben Robert Pattinsont győzte végül le /
- Nem fejezte be a középiskolát, mert a modellkarrierje miatt Európába kellett utaznia
- 10 évesen volt egy képzeletbeli barátja, akiről a szülei is tudtak
- Eredetileg festőművész akart lenni és a mai napig rajong a művészetért
- 2014-ben az Azzarro parfüm arca lett
 Tagok:
 
Zsifu^^
 
 
 
vanília
Rálf
chrispi cant
aragorn
Kiara
Bella
bichike
|~LOVE~|
Liliom~
csabi
alcatel
kiara 1985

The Vampire Diaries-Vámpírnaplók
The Originals – A sötétség kora

FELHASZNÁLÓIM:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа
Rebekah Mikaelson
kiara 1985 (1):tenyésztős oldalam

Arms are for hugging, boys are for kissing, be

 
Jai Courtney fan:3
 
 
 
Kira
Inaya
Draco
Joker
Lil' Red
Sweeney
Deacon
Lucifer
Predator
amulet
(Sometimes)Offline for personal reasons!~

"A soldier on my own"

Ha igazán őszinte akarok lenni, olyan 2014 decembere körül (akkor is karácsony tájékán) regisztráltam a KutyaTanya oldalára. Az előző bemutatkozásom őszintén szólva, már én is belátom, némileg erős és talán

 
Santos^^
 
 
 
Dollika
hópehely
Ficko
Virsli
Amadon.
Raphael
Alex
Leonardo
Max
Michelangelo
Donatello
cant
2017.06.10. dollika befogadása
2017.06.10. hópehely  befogadása
2017.06.29.virsli befogadása
2017.06.29.Ficko befogadása


   


Lock me in your heart and trow away the keys!


Love is a serial killer - we're all just innocent victims.

I don't blame you for being you, but

 
Gabriella Shavershian
 
 
 
Aziz
Alvis
Yato
james
mancs
Tomi♥
Hachiko
Dávid♥
Carlos
folti
Kokusz
Zyzz
Egy harcos azt mondta egyszer: ,,Nem az a lényeg, milyen keményen tudsz ütni, hanem, hogy milyen keményen állod, ha megütnek. És tovább mész-e előre."

#Gabriella (Igen, lány vagyok! Lásd a bemutatkozásom)
#18
#K-pop hallgató.💓
#BigBang💕
#T.o.p💖
#Rock.💘
#Fültágít

 
kiara 1985
 
 
 
adroable
rita
Deidara
gombóc
Killer :)
Scooter
Capster
bejg-ly
edward
Malaika
linda
v.kiara
felhasználóim:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
vcs
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа
697533
másik felhasználóm:kiara 1985 és Zapatero


csóváló verseny:2017.06.28 3.hely
csóváló verseny:2017.07.01 2.hely

 
Koni (:
 
 
 
Mangó
Lottie
------------------------------------------
Prince of Persia: The Sands of Time
Mafia III
Péntek 13
Life is Strange
Uncharted: The Lost Legacy
Until Dawn
------------------------------------------
Choose, do it, do not be sorry

 
kiara 1985
 
 
 
sábado
Azul
octubre
Madrid
negro
Sangre
cuchara
marzo
Vampiro
Hombrelobo
agosto
Zapatero
felhasználóim:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
vcs
psycho
kicsa
Elijah-Элайджа

 
 
 
 
Cute >.<
|Szultán|
Daisy
Bundi
Molli
Mangó
Bence
Harry
.Cinti.

 
Mrs.Winchester
 
 
 
Mimi
Lilla
.................
Csillag
Black
hektor
Amadeus
Freddy
Arwen-chan^_^
Luca
Annabelle
Arwen
„Nem vagyok vadász és nem hordok bőrdzsekit. A világ egyik legdrámaibb és legizgalmasabb sorozatát nézem, és rajtam kívül több millióan értik, amikor azt mondom: Christo. A sószórás megelőzi a démonűzést és nem örülök, hogy ha összekeverik a vámpírokat a zombikkal. Büs

 
kiara 1985
 
 
 
Szélvihar
Csoki
Shaya
Tsubaki
Anonymous
♡Bounty♡
Alex
Dawn
Elijah Mikaelson
♡ Sátán ♡
Salvatore
Elijah-Элайджа
felhasználóim:
kiara 1985
v.kiara
zapatero
*stoki*
Casemiro
vcs
psycho
kicsa


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat