Megosztás: f i
   FF (Family, Falkák)
 
FF (Family, Falkák) Draco falkája:

Draco, kan: Alfa, párja Mézi(plusz), Luna hercegnő karaktere
Draco egy határozott kan, aki kiáll a maga és fiai igaza mellett. Megbízik családtagjaiban, mondjanak azok bármit is, ő nekik hisz. Volt egy párja, aki egy vadásztámadás során életét vesztette azzal hogy feláldozta magát. Azóta nem bírja a szukákat, mert a párja jut eszébe róluk, és fél hogy majd újabb csalódás éri. Komoly kan, aki nem szereti a vicceket, vagy a neveletlen kutyákat. A kölyköket szereti, viszont nem gyakran keveredik közéjük szándékosan, mert nem keresi a társaságukat. Testvére Goodbye, kölykei Drogon, Viserion, Rhaegal, és Trinity, unokái Ego, Dellingr, Asbernis, és Dottie, párja Mézi, fogadott fia pedig Constantine
Drogon, kan: Örökös
Drogon a Draco falka örököse. Szentül állítja hogy apja nem döntött jól, de szíve mélyén örül apja választásának. Komoly kan, aki a legtöbb dolgot komolyan is veszi, nagyon hasonlít apjára, bár külsőleg anyjára ütött. Bátor kan, aki bármit megtesz szeretteiért. Bármiről el lehet vele beszélgetni, mindenkit meghallgat, türelmesen figyel. Idegenekkel viszont kiszámíthatatlan, van hogy megtámadja őket, van hogy barátságosan közelíti meg, vagy van hogy elkerüli a társaságukat. Apja Draco, nagybátyja Goodbye, testvérei Viserion,  Rhaegal, és Trinity, kistestvérei Ego, Dellingr, Asbernis, és Dottie, mostohaanyja Mézi.
Viserion, kan: Draco második fia
Viserion egy gonosz kutya. De tényleg. Külsőleg anyjának és apjának a keveréke, belsőleg apja régi énjét örökölte. Alig van szíve. Mindig csak az ölésen jár az esze, mindenkit meg akar alázni. A vér látványa számára mindennapos. Nem nagyon rajong a kölykökért, főleg nem az idegen kicsikért. A családtagjaival szemben normális, idegenekkel szemben már vannak komplikációk. Nehezen szokja meg az idegenek jelenlétét, mert nem is nagyon akarja. Azon van hogy kitörölje az idegent az életéből, mégha ahhoz meg is kell ölnie. Bátor kutya, illetve erős, jó harcos, és jó vadász, de sose vadászik kedvtelésből, sose öl ok nélkül. Nem olyan kibírhatatlan kan, csak bizalmat kell szerezni nála. Apja Draco, nagybátyja Goodbye, testvérei Drogon, Rhaegal, és Trinity, kistestvérei Ego, Dellingr, Asbernis, és Dottie, mostohaanyja Mézi.
Rhaegal, kan: Draco harmadik fia, párja Melody, Flower karaktere
Rhaegal egy igen erős jellem. Kívülről és belülről is apjára ütött. Makacsságán túl igen erős testalkatú, izmos kan, aki szeret edzeni, harcban is és vadászatban is jeleskesik. Nem könnyű kisértésbe vinni, tartja magát olyan dolgoktól, amiktől el van tiltva vagy amiket alapból nem szabad megtenni. Ölni sem szívesen ölne meg egy kutyát, de ha muszáj, akkor megteszi. Bírja a vér látványát, nem riasztja el, bátorságán sem puhít. Védelmező típus, bár van amikor magát előbb védi meg mint egy szerettét. Viszont mindig mindenki segítségére siet, igyekszik segíteni. Szereti a kölyköket, és szeret a falkában lenni. Apja Draco, nagybátyja Goodbye, testvérei Drogon, Viserion és Trinity, párja Melody, kölykei Ego, Dellingr, Asbernis, és Dottie, mostohaanyja Mézi.
Trinity, szuka: Draco lánya, párja Constantine, Luna hercegnő karaktere
Trinity egy kedves, közvetlen szuka. Szeret barátkozni, mindenféle kutya vagy más állat társaságát kedveli. Kívül-belül tiszta anyja, Dracot mindig rá emlékezteti. Róla is nevezte el a kölyköt, ugyanis volt párjának neve is Trinity volt. Trinity-nek van egy nyúlbarátja, Rodney, akivel szereti elütni az időt, ugyanis jó társaság, a nyuszi pedig örül hogy egy kutya védelme alatt állhat. Kedves szuka, aki nem nagyon szeret harcolni, viszont szájháborúban igen jeleskesik. Ügyes vadásznak mondható, anyja tanította. Szeret Rhaegallal lenni, együtt szoktak futni, és úszni. Apja Draco, nagybátyja Goodbye, testvérei Drogon, Viserion, és Rhaegal, kistestvérei Ego, Dellingr, Asbernis, és Dottie, párja Constantine, mostohaanyja Mézi.
Goodbye, kan: Draco öccse, béta
Goodbye leginkább a szokások rabja, szeret mindent a szokások szerint tudni. Eléggé rendmániás, szereti maga körül tudni a rendet és tisztaságot. Komolyan veszi rangját, bár alapból komoly kutya. Persze el lehet beszélgetni vele bármiről, jó társaság, ismerőseivel szemben kedves, és illemtudó, az idegenekkel szemben nem agresszív, csak bizalmatlan. Az a fajta akit ha megfenyegetnek vagy rosszat mondanak rá, némán tűri, de ha megtámadják, félelmet nem ismerve harcol. Alapból viszont egy zárkózott kutya, nem keresi a társaságot, hagyja hogy a társaság keresse őt. Megbízható eb, megtartja a titkokat, nem él vissza a bizalmaddal. Testvére Draco, kistestvérei Drogon, Viserion, Rhaegal és Trinity.
Angel, szuka: Chip anyja, párja Kion(plusz), Luna hercegnő karaktere
Angel a falka anyukája. Védelmező, óvó nőstény, bár a fia mindig is az első volt neki, a falkatagokkal is szívesen tölti az időt. Kedves, nyitott személyiség, akit sose látni harcolni, de ha kell, megmutatja a foga fehérjét, és leáll vitatkozni egy nála erősebb kutyával is. A falkában mindenki szereti, ő is szeret mindenkit, sose látni társaság nélkül. Mivel nem a legerősebb, így mások védik meg, viszont próbálja magát erősnek láttatni. Könnyű elbizonytalanítani, más döntésre terelni. Naív, mindenkiben megbízik, és elhisz nekik mindent. Mindig túlfélt mindenkit, próbál másokat visszatartani a veszélyesnek tűnő kalandoktól. Tudja, mi a veszélyes és mi nem, úgymond érzéke van ennek megállapításához, és ebben mindig igaza van. Kölyke Chip, párja Kion.
Chip, kan: Angel fia, párja Mia, Flower karaktere
Chip egy bunyós kutya, szeret bunyózni, veszekedni. Eléggé neveletlen, pedig Angel mindent megtett annak érdekében, hogy ne maradjon egy éves korára is ilyen rosszcsont. Lassan nyílik meg az idegeneknek, viszont szereti piszkálni, megalázni őket, nekik támadni nem szívesen akarna, de arra is képes. Bárkinek képes lenne nekimenni, egyik pillanatban még egy aranyos kan, a másikban egy vérszomjas gyilkos. Persze életében még nem gyakran ölt, falkatagokat még sose, és nem is tervez. Idegeneket már ölt, anyja alaposan le is szidta ezért. Utálja ha anyja elķezd anyáskodni, parancsolgatni neki, nem szeret szabályokhoz kötve élni, szabad lelkű kutya. Rátarti, szinte már kibírhatatlan személyiség. Anyja Angel, párja Mia
Crystalys, szuka:
Crystalys egy gyönyörű, elmondhatatlanul szép és elbűvölő szuka. Amikor csatlakozott a falkába, azonnal beleszeretett Theodorba, a kan is belé. Egy ideig együtt is voltak, de a kan kis idő múlva otthagyta, azóta egymásra sem tudnak nézni. Crys mindig szívesen gondol arra az egy hónapra, Theodor viszont nem. Crystalys eléggé romantikus alkat, csendes, szerény, és szelíd, bár társaságban ritkán beszél, ezért nem mondható valami jó társaságnak, mégis sokan szeretnek a közelében lenni. Családjáról, származásáról senki nem tud semmit. Valószínűleg elhagyták, testvérei nincsenek, de ezek csak találgatások. Nem szívesén beszél a múltjáról senkinek. Legjobb barátnője Stinalay.
Stinalay, szuka: Anamlyka nővére
Stinalay eléggé agresszív, hirtelen haragú típus. Nem fél megmutatni a foga fehérjét, nem fél ölni, bántani valakit. Utálja az embereket és a gazdás kutyákat. Szíves örömmel megalázza őket. Ha ő utál valakit, azt valószínűleg a dobermann testvérek is fogják, mert Stinalay ítélkezése alapján ítélnek el kutyákat ők is. Stinalay jóban van a dobermannokkal, kivéve Pangeaval. Túl gyengének találja. Ért a kölykökhöz, ugyanis Anamlykát már három hónapos kora óta neveli. Szeretne olyan szép lenni, mint Crystalys, irigykedik is rá. Illetve szeretne húga szemében hős lenni, akire felnézhet, és akit tisztelhet. Mióta anyjuk elhagyta őket, apjuk meghalt, eléggé nehezen viselte el Angel társaságát, de végül elfogadta, ugyanis szükségük volt egy anyára... Főleg Anamlykának. Testvére Anamlyka, legjobb barátnője Crystalys.
Anamlyka, szuka: Stinalay húga
Anamlyka egy játékos kiskutya. Szeret játszani, akárcsak minden hat hónapos kölyök. Érdeklődő, kíváncsi, minden érdekli az életben. Mindent és mindenkit megszeretne ismerni amit vagy akit csak lát. Nyitott személyiség. De tényleg, egy nyitott könyv, eléggé közvetlen, annyira, hogy az már idegesítő. Utálja, ha parancsolnak, határokat szabnak neki, nem szereti, ha a szabadságát fenyegetik. Szeret ismerkedni, az idegen kölyköket vagy felnőtteket is szeretné mindig megismerni.
Asaron, kan: (barna) Theodor, Tharorm, és Pangea bátyja
Asaron egy komoly kutya, akit nem könnyű megnevettetni, vagy mosolyt csalni az arcára. Sőt szinte lehetetlen. Eddig senkinek sem sikerült. Annyira komoly, és komor, hogy már majdnem a mosoly szónak a fogalmát sem ismeri. Nem éppen egy kedves fajta, sokszor bunkozik, flegmazik. Idegenekkel szemben közömbös a viselkedése, nem nagyon zavarják, amíg nem kötnek belé, addig nem balhézik. Testvéreire nem fél mosolyogni, az ők közelükben olyan, akár egy nagy kölyök. Gyakran játszik velük, szeret futni, úszni, birkózni, ugrálni a társaságukban, másokkal kevésbé. Testvérein kívül más kutyákban nem bízik meg. Testvére Theodor, Tharorm, és Pangea.
Theodor, kan: (fekete) Második legidősebb testvér
Theodor egy tipikus szukacsábász. Szereti a szukák társaságát, jól el van velük, de tiszteletben is tartja őket. Megértő kutya, bár kissé habókos. Illedelmes, tisztelettudó kan, mindemellett jól is néz ki. Régen együtt volt Crystalysszal, de a szuka nem látta felhőtlennek és pinknek a kapcsolatot, úgyhogy szétmentek. Az igazat megvallva a végére Theodor már nem is szerette a csendes, szűkszavú, mégis gyönyörű szukát. Ma már rá sem tud nézni, mindig az együtt töltött fél év jut róla eszébe, amire nem szívesen gondol. Könnyű elveszteni a bizalmadat nála, úgyhogy nem ajánlatos ártani neki. Nehéz megszerezni, könnyű elveszteni, ugyanis bizalmatlan kan. Ha valakire dühös, azt a testvérei is utálni fogják, nem szállnak le róla. Szóval a dobermann bosszú hosszú...
Tharorm, kan: Harmadik legidősebb testvér
Pangea, szuka: Legfiatalabb testvér
Bane, kan: Nade testvére, párja Abby, Luli karaktere
Bailey, kan: Bane testvére, párja Mala, Luna hercegnő karaktere
Caramel, szuka: Thunderbolt és Dash fogadott húga, párja Cherry(plusz,plusz, plusz), Luna hercegnő karaktere
Thunderbolt, kan: Dash testvére
Dash, kan: Thunderbolt testvére
Kennedy, kan: Minna bátyja, párja Sarafina, Miuna99 karaktere
Minna, szuka: Kennedy húga
Sherlock, kan:
Shiita, szuka:
Renae(piros nyakörv), szuka, Blanco (zöld nyakörv) kan: Tesók, Angel fogadott kölykei
Infinity, kan: Bonnie, és Clyde testvére
Bonnie, szuka: Infinity, és Clyde testvére
Clyde, kan: Bonnie, és Infinity testvére

Emily Family:

Emily, szuka: Sam, Jethro, Chilli, és Buddy anyja, Monster mostohaanyja
Vicky, szuka: A család egy közeli rokona, Shade halott húgának a lánya
Jane, szuka: Vicky testvére
Chief, kan: Emily féltestvére
Beast, kan: Emily féltestvére
Samantha(Sam), szuka: Legidősebb testvér
Lucas, kan: --- Sam kölyke
Sarafina, szuka: --- Sam kölyke
Jethro, kan: Második legidősebb tesó, Lleaxath párja
Lleaxath, szuka: Jethro párja
Blue, szuka: --- Jethro, és Lleaxath legidősebb kölyke
Waldo, kan: --- Jethro, és Lleaxath második legidősebb kölyke
Osiris, kan: --- Jethro, és Lleaxath harmadik legidősebb kölyke
Chilli, szuka: Harmadik legidősebb tesó
Scorpio, kan: Negyedik legidősebb tesó
Monster, kan: Emily fogadott fia
Shade, kan: Emily, Chief, és Beast apja

Revolver falka

Revolver, kan: Alfa
Amarok, kan: Revolver fogadott fia
Wanji, kan: Yamni, Topa, és Nunpa testvére
Yamni, szuka: Wanji, Topa, és Nunpa testvére
Topa, kan: Wanji, Yamni, és Nunpa testvére
Nunpa, szuka: Wanji, Yamni, és Topa testvére
Ishara, szuka: Jamara fogadott lánya
Jamara, szuka: Ishara mostohaanyja
Beatles, kan: Jamara egy régi barátja

#ló:

Scorpio háreme:

Scorpio, mén: Vezérmén
Mystery, kanca: Mask ikertestvére
Poison, mén: Mask, és Sapphire öccse
Granite, mén: Házi ló volt, már tag
Shapphire, kanca: Stranger volt párja
Stranger, mén: Pearl volt párja
Hero, mén: Stranger testvére
Monsoon/Tsunami, mén:
Night Fury, kanca: Altast testvére
Altast, mén: A ménes ellensége


#sárkány:

Toothless, hím:
Madison, nőstény: Toothless testvére
Saber, hím: Toothless, és Madison fogadott testvére
Vesperus(barnás), hím, és Sapphirus(kék), nőstény: Toothless, és Madison féltestvérei
Zexeos(Zack), hím: Vesperus, és Sapphirus öccse, Toothless, és Madison féltestvére
Daimos, hím: A testvérek bátyja
Vespera, nőstény: A testvérek nővére
Darkrai, hím: Vespera öccse

#ősállat

Kali(világos), Tacimur(Taci)(sötét), Jamara(Jimbo, Hópihe)(fehér), hímek: Testvérek

#macskák:

Falconstar, kandúr:
Angelshield, nőstény:
Darkdemon, kandúr:


KÖLYKÖK:

Rhaegal + Melody
Dottie, szuka: --> Floweré
Ego, kan: --> Floweré
Asbernis, szuka: --> Enyém
Dellingr, kan: --> Enyém

#2

Ivy, szuka: ---> Flower
Phantom, szuka: ---> ---> Flower
Hunter, kan: ---> Flower
Raimo, kan: ---> Enyém
Soren, kan: ---> Enyém


Constantine + Trinity
Destiny, szuka: ---> Luna hercegnőé
Freyr, kan: ---> Luna hercegnőé
Incubus, kan: ---> Enyém
Chupacabra, kan: ---> (Tri-vel) Enyém
Trinity, szuka: ---> Enyém
 Tagok:
 
Banyek
 
 
 
Lupita
Bejgli
Jane☆
tutifrutti
╔╗╔╣╔╗╦║╔╗╔╗╔╗╔╦╗
╠╣╚╝╠╣║╚╠╣╠╝╚╝║║║

Constantine X Trinity*-*
Melody X Rhaegal*-*

Amit csípok:
♡ Lovak
♡ Beszélgetni a barátaimmal
♡ Beszélgetni normális emberekkel
♡ Könyvek, képregények, állatok, f

 
Jai Courtney fan forever:3
 
 
 
Kira
Inaya
Draco
Joker
Lil' Red
Sweeney
Deacon
Lucifer
Predator
amulet
Átköltözve Sage nevű felhasználómra!

 
Cicakaja, CB
 
 
 
Fehér Agyar
Picuri
Sziszike
Nokedli
Picinyke
Amy
Ronno
King
Lisa
Mitsuki
Cica baba
Bye~bye! ^^

 
wGNeoégnbeéwogenCAPSlockLulilla
 
 
 
Connor
Toby
Mex
Amy
Baby
lulilla009ÁLLJ! Nem kérek ilyen üzeneteket:

- Szia/Helló/Mizu?
( nem válaszolok, legfeljebb egy tiltással. Könyörgöm, csak akkor írj, ha van valami nagyon nagy okod rá )

- Belépsz a klubbomba? Csatlakozol a szerepembe/versenyembe?
( Majd én eldöntöm, ha tetszik belépek, ha nem, n

 
 unnamed lonak.
 
 
 
ati
Fuffy
Borzi
Niki
digo
Hercegnő
Prixie
bob
MAZSI
Akota
Brytta
who wants a social life, when I have the voices in my head?

2017. 7. 29. - ettől a dátumtól fogva csakis az Amethyst nevű felhasználón vagyok elérhető.

 
Vagyok aki vagyok...
 
 
 
Alpha
Axel
Stella
Bonnie:3
I'ʍ sօ ʄʊċҡɨռɢ aʟօռɛ.†


Kedvenc videósaim: TheVR, Nessaj, Videójáték Zsolti

Videójátékok amikért rajongok: Mortal Kombat, Mafia III, Life Is Strange, Until Dawn, Inside, Dead by Daylight, Raft, Abzû, Forza Horizon 3

╲╭━━━━╮╲╲ ╭━━━━━━

 
Oceana
 
 
 
Amigo
Scarlett
♛ Domino ♛
Léla
King
Josh
Sarafina
Akinek történetírás terén kérdései vannak, nyugodtan írhat nekem, szívesen segítek tudásom szerint. Cinkostársamnak Amulet-nek is lehet ám írni. (:

Képemet nem lopni, saját szerkesztés által készített!!!
Cicaneveldén megtalálható vagyok ugyan ezen a néven. Howrsén szint

 
Lili
 
 
 
Hope
Lexi
Raven
Fahéj
Ravenna
Chisato
Vanilla Ice
„Lovak nélkül nem tudnék élni, nem tudnám elképzelni az életemet. Számomra a földi paradicsom a lovak között van.”

"A ló szemei között nyugszik a világ minden gazdagsága."

"Nehéz elképzelni, hogy ismerünk egy kutyát, de nem érintjük meg - és ő sem minket. Nincs ahho

 
Young Eighty-six
 
 
 
Curse
Soldier
Arizona
Snow
Alaska
Wolfen
Commander
Sissy*
Rászántam magamat, hogy legalább egy rendes bemutatkozót karmoljak ide, nem mintha annyira jól sikerülne bármi.

Kezdeném azzal, hogy a nevem, korom, lakcímem és az ehhez hasonló személyes dolgaim az oldal szempontjából lényegtelen infók, mivel rám tartozik.
Meg kell hagyni, hogy

 
C. Cage
 
 
 
Hollywood
Cassie.
Hollywood style is on!

Leona¤ néven ismertek itt régen, mára már ezt az oldalamat birtoklom.
Nevem ihletője, Cassandra Cage a Mortal Kombat nevezetű gameplay játékból:3
Képemen szintén ő látható Hollywood style módban.
Erre az oldalamra is vonatkozik az ami a másikra. Szívese


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat