Megosztás: f i
   Star wars!
 
Star wars! Üdv!
Még szerkesztés alatt áll, de hamarosan megnyitja kapuit ez a csodás hely (Igazából csak párnap, és lesz mit olvasni)
Amint találok olyan képet amit a rendszer eltud fogadni(Négyzet alakú képre gondolok) akkor a klub nevéhez illő képet rakok fel.

Előszőr is gondolom sokan láttátok a filmet. Bár maga a film nem nagyon megy bele a szereplőkbe, mert nem mindenkit mutatnak be. Viszont ezért jött létre ez a klub. Itt minden szereplőt befogok mutatni, sőt az életüket is befogom mutatni nektek. Először is a sötét oldalt fogom hozni, mert ott vannak a kedvenc szereplőim
Más néven(szeparatisták, vagy kereskedelmi szövetségként említik a filmben). igaz hogy van mesében is, és inkább ott mutatnak be minden szereplőt. De kérdem én, kinek van ideje arra hogy egy több évados rajzfilmet megnézzen? Igen ahoz a legelejétől kéne kezdeni egészen a végéig, persze meg szakítások nélkül. Mert könnyen belelehet zavarodni. Jelenleg már (8 része van. Amit most decemberben fognak bemutatni minden moziban. (Mivel én már láttam, interneten már fent van teljes filmben. Aki gondolja nézze meg. Egész váratlan dolgok fognak benne történni.
Első szereplő akit befogok mutatni mivel fentebb említettem hogy a sötêtoldalal kezdeném akkor mert miért ne?
Dart Maul életét fogom bemutatni. (Ő az első részben szerepel mint Sith tanítvány) Ő Palpatine főkancellár tanítványa.(Másnéven Dart Sidius, vagy a Sith nagyúr. Ahogy tetszik) Ne nem is halasztanám az időt lássuk is.

Darth Maul élete, és története. Ebbe a faja is benne lesz, meg ilyesmik.

Darth Mault a filmhez közel álló források iridóniai születésű zabraknak mondták, és így került be a The New Essential Guide to Star Wars c. könyvbe is. A Klónok háborúja c. animációs sorozat ezt félig-meddig retcon jelleggel átírta, Maul faját dathomirinek mondva. A két információ nem zárja ki teljesen egymást. A dathomiriek ugyanis ember-zabrak hibridek, a férfiak (akiket Éjfivéreknek is hívnak) külsőleg inkább a zabrakokra, míg a kisebb számban élő nők (akiket Éjnővéreknek is hívnak) az emberekre hasonlítanak, de rabszolgaként tisztavérű (közvetve iridóniai eredetű) zabrakokat is tartanak, míg az iridónián vannak dathomiri kolóniák is, az egyikben született Maul.[1]

Ereje    Szerkesztés
Darth Maul rendkívül vad és erős harcos volt. Kétélű, hosszú fénykarddal rendelkezett és kitűnően bánt az erejével.

Története    Szerkesztés
Maul anyja egy Kycina nevű, az Iridónián élő dathomiri nő, egy Éjnővér volt. Apját, aki zabrak volt, az Éjnővérek vallási szokásai szerint rituálisan megölték a nászéjszaka leteltével. Kycina úgy akarta, hogy legalább egy gyermeke (a három közül) az Éjnővérek befolyásától és mágiájától mentesen éljen, így Darth Sidiousnak adta, hogy tanítsa ki a Sithek tudományára. Sidious, aki ebben az időben még maga is tanítvány volt, vállalta a feladatot.

A kiképzés, mint általában a Sitheknél, hosszú, nehéz és rendkívül kegyetlen volt, és kiölt a gyermekből minden együttérzést és jóindulatot, a gyűlölet és az erőszak megtestesülésévé változtatva őt. Maul hosszú ideig, amíg Sidious mestere, a muun Darth Plagueis életben volt, csak tanonc (apprentice), vagyis a Sith-lovagságra jelöltnek számító lehetett, hiszen Sithekből egyszerre csak kettő lehet (ez az egyetlen szabály, vagy hagyomány, amit a Sithek feltétlenül tisztelnek). Miután Sidious egy éjszakán megfojtotta saját mesterét, tanítványává fogadta Mault. Ez Maul életében csekély látható változást okozott, idejének java részét a tanulás és gyakorlás mellett továbbra is az töltötte ki, hogy eltakarítsa az útból Sidious ellenségeit. Maul bálványozta mesterét, aki felnevelte, és fanatikus Sith lovaggá lett.

Miután Sidius rávette a Kereskedelmi Szövetséget, hogy megindítsa a támadást a Naboo ellen, megtudta, hogy jedik is vannak a bolygón (Qui-Gon Jinn és a fiatal Obi-Wan Kenobi). Ezért Sidius odaküldte Mault, hogy végezzen velük, és fogja el a megszökött királynőt. Maul megérkezett, és párbajra hívta a két jedit. Qui-Gon Jinnt halálosan megsebezte és megölte. Obi-Wan azonban legyőzte a Sithet, mestere fénykardjával kettészelve a testét.

Maul nem halt meg: a zabrakok ugyanis nagyon ellenállóak a sérülésekkel és fájdalommal szemben, továbbá a Sith az Erő ismeretében is olyannnyira előrehaladt, hogy egy ilyen sérülést is képes volt kezelni. Utolsó erőfeszítéseivel szert tett egy pókszerű bionikus protézisre, amivel az elveszett altestét pótolta. Megmenekülésének részletei azonban a maga számára is a múlt homályába vesztek, mivel a fájdalomba és a kudarcba beleőrült. Mivel kudarcot vallott, Sidiousnak meg kellett volna ölnie, ha visszamegy hozzá. A Lotho Minoron, a „hulladékvilágon” kötött ki (vélhetően egy nabooi szemétszállító hajóval ment oda), ez egy elhagyatott galaktikus szeméttelep volt, amit ritkán látogattak barátságos lények. Itt egy üregben húzta meg magát. Hamarosan szövetséget kötött egy kígyószerű lénnyel, Morley-val, aki vállalta, hogy ellátja élelemmel: élelemként a véletlenül arra tévedő utazók szolgáltak, akiket a kígyó elcsalogatott Maul barlangjába, ahol a pókszerű szörnyeteg, akivé Maul változott, megölte és elevenen felfalta, a maradékot szövetségesének hagyva.

„A Galaxis leghatalmasabb, legnagyobb tudású lényét szolgálhattam, az Univerzum ura lehettem volna." - mondta később testvérének. Kenobi nemcsak a teste egy részét vette el, hanem egész létét értelmetlenné tette. Ebbe a tudatba és az állati létbe beleőrült, még nagyobb szörnyeteggé változott, mint aki eredetileg volt. Így talált rá az Éjnővérek vezetőjének, Talzin anyának utasítására testvére, Savage Opress. Talzin anya szelleme (aki ekkor már technikailag halott volt, mivel Grievous tábornok a dathomiri csatában végzett vele, de Erő-szellemként az Éjnővérek képesek a haláluk után is létezni, akárcsak a jedik, sőt sokkal erősebbek is azoknál) mágiával új altest-protézist épített neki a régiből, és elméjét is meggyógyította. Maul és Opress ezután megpróbáltak bosszút állni Kenobin, túszokat ejtve és kihívva a Jedi-mestert. Kenobi vállalta a kihívást, de a testvérek legyőzték és foglyul ejtették, azonban a fejvadásszá lett, és Opresst üldöző Asajj Ventress segítségével végül elmenekült a két testvér haragja elől.

Később Sidious megérzi jelenlétét és elmegy megkeresni őt, végez Savage Opressel és megkínozza Mault de nem öli meg, mert egy terv teljesítéséhez kell, utána életben hagyja és száműzi, Maul visszatér a Star Wars Lázadók második évadjában a trailer tanulsága szerint. Maul a Malachor bolygóján állomásozik amikor arra téved Ezra Bridger, Ahsoka Tano és Kanan Jarrus, jedik, valamint három inkvizítor. Maul csellel az oldalára állítja Ezrát, együtt megszerzik a sith templom holokronját, majd Maul végez az inkvizítorokkal és megvakítja Kanant. Azonban Kanan így is legyőzi őt és lelöki a templomról, Maul kénytelen elmenekülni egy TIE-vadászban mert érkezik Darth Vader, aki feltehetőleg végez Ahsokával, a másik kettő elmenekül. Maul később foglyul ejti a Szellem legénységét hogy megszerezze a sith és a jedi holokront, és egyesítse azokat, ám az utolsó pillanatban, mikor Maul megtudja hogy életben van (nem derül ki hogy Obi-Wanra vagy másra gondolnak), Kananék ismét elmenekülnek. A holokronok egyesítésével egyfajta kapcsolat jön létre Ezra (Kanan tanítványa) és Maul között. Így Maul látomásokkal kínozza az ifjú padawant. Végül Maul zsarolása miatt Ezra elmegy vele Dathomirra, ahol egy varázslat segítségével egyesítik elméjüket. Ebből Maul megtudja, hogy Kenobit egy bolygón kell keresnie, amelynek két Napja van. Maul felkutatja Kenobit és megvív vele. Azonban alulmarad a jedivel szemben, aki végez vele. Maul halála előtt értesül róla, hogy Kenobi a Kiválasztottat védelmezi a Tatuinon
 Tagok:
 
 
 
 
szuzy
DÉMON
Gyémánt
Zsaru
cézár
Pufika
Ákily
királykisasszony
Adam Lambert
CIPŐ
LIZA
zsarnok kutya

Az erő legyen veled akkoris amikor nagy csatákat vívsz,de már te is belátod,hogy nem nyerhetsz!
REGISZTRÁCIÓM: 2015.12.27. Óta boldogítom, az itt élő embereket.🙏🙆🙌🙋👑😂

ÜDVÖZÖLLEK,EZEN CSODÁS ADATLAPOMON. 🙌☠💀
Ákos vagyok egy nagyon intelligens embernek

 
Jai Courtney fan forever:3
 
 
 
Kira
Inaya
Draco
Joker
Lil' Red
Sweeney
Deacon
Lucifer
Predator
amulet
Átköltözve Sage nevű felhasználómra!

 
† Miku †
 
 
 
bred
Rénó
Roxy
Mexi
Sophie
♠Ben♣
Lili
Vitéz
Lüszi
Alvin
Bingo
Miku-chan
► Welcome to my Wonderland! ◄

Zene... ♫♪

AWS | Slipknot | Arch Enemy | Skillet | Metallica | Apey & the Pea | System Of A Down | Jinjer | Down for Whatever | The Grenma | Asking Alexandria | Powerwolf | Skarlett Riot | Here We Are | USEME | Linkin Park | Three Days Grace | ROAD  | Nick

 
❤♀❤
 
 
 
artúr
Lizzy
Corniღ
Ági
Blantosz (Weed)
liza
Ajándék
♥ℛennie
Mimi
Sziszi
violetta
Boggancs17
"Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy mink van, az sosem lesz elég"


"Nézz szembe a legnagyobb félelmeddel; ezután a félelemnek már nincsen hatalma feletted. SZABAD VAGY"


„A legrosszabb helyen, a legrosszabb időben él

 
A VILÁG ÚRNŐJE
 
 
 
Brutusz
kira
Kicsi
Rex
Maszat
Bella
lulu
**timy**

                                                ÜDV AZ ADATLAPOMON!


Szia

Magamról
Korom 15
Imádok táncolni
Gyorsan barátkozom
szeretek olvasni leginkább a Szjg-t ,ha te is szereted  és van kedvenc részed írj nyugodtan

ez az egyik kedvenc idézetem-����� " ahol en

 
 unnamed lonak.
 
 
 
ati
Fuffy
Borzi
Niki
digo
Hercegnő
Prixie
bob
MAZSI
Akota
Brytta
who wants a social life, when I have the voices in my head?

2017. 7. 29. - ettől a dátumtól fogva csakis az Amethyst nevű felhasználón vagyok elérhető.

 
 
 
 
Füge
Paula
Rocco
Teqla
Donna
Függe
Rocko
Dabi
Függe:)
Baltazár
barna
Sely

 
Van olyanom is?
 
 
 
Bob
Argosz
~Hópehely~
fene
Neszi
Filo
Lupus
Alexandra9
Mielőtt  levelet írsz  itt egy pár ismertető  ,hogy megkíméljelek a felesleges kérdésektől:
¤Gaming
¤Metal,Rock
¤Rajz
¤Manga
¤Képregény
¤Anime
¤Fotózás
¤Könyvek
¤Filmek
¤Sorozatok

~Kímélj meg az obszcén beszédtől köszönöm~

 
A te jó Barátod.......
 
 
 
jo barát xd
Sziasztok..

Rólam amit Tudni Kéne a Haverom vagy..xD

Név: Dobos Krisztián
Kor.13
De 14 leszek Október 30.-án
Vagyis ekkor Születtem:2005 Október
Kedvenc Szín:Zöld
Kedvenc Időtőltésem Hétvégén: A Gang-el kimenni Hülyéskedni,Edzeni,És focizni.Meg néha beszélgetünk és

 
Kriptakiràly alien
 
 
 
foltos
Foltika
rex
Folti
lux
dog
Rex cryptae
Nordvargr
Franklin
faszfütyürű
Roki
leonardo
😂😃 kíméj meg ijen levelektől köszöngetés jó értem kutyusaimról menő szövegektől 🦊🦊🐕🐕 megkérek mindenkit hogy ne copyzza a képemet!!!!!! Saját senki ne kérje a jelszómat mert nemfogok válaszolni xd magamról 18 éves vagyok utálom az idegesítő szövegeket😱


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat