Megosztás: f i
   Kutyatanya - Segítség a gazdiknak
 
Kutyatanya - Segítség a gazdiknak Utoljára frissítve: „ 2018. 07. 25.

FIGYELEM!
Mielőtt ezt elolvasnád, érdemes bekukkantanod a következőkhöz, hátha ott választ találsz a kérdésedre:

- Súgó
♦ Elsősorban ha fel merül benned egy kérdés az oldallal kapcsolatban (fórumra vonatkozó szabályzat, kutya gondozásával kapcsolatos kérdések stb.) előtte érdemes végig olvasnod a Súgót és a benne található Gyakori kérdéseket illetve ami nem régiben készült, a Szülőknek rész.


- Kérdések és válaszok
♦ Ha a Súgóban nem találtad meg azt amit keresel, akkor azt a Kérdések és válaszok topicban teheted fel, de ügyelj rá, hogy csak az oldallal (nevelde, nevelés) kapcsolatos legyen, máskülönben ha nem ehhez a témához kapcsolódó a kérdésed, akkor az témaeltérésnek - ami pedig szabályszegésnek - számít. Továbbá a válaszokra is vonatkozik, csak akkor kell választ adni az ott feltevő kérdésekre, ha az oldallal kapcsolatos, máskülönben szólni kell érte hogy a témával kapcsolatban tegyen fel kérdést!


- Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat


- T.Á.J.K.É.P.
♦ A klub a többször, általánosan jelentkező kérdések és problémák tisztázására és megoldására jött létre, érdemes elolvasni.


- Gyakran kérdezett kérdések (By Niti)
♦ Ha a moderátorokkal kapcsolatban érdekel valami, érdemes Niti klubját elolvasni, hisz sok mindent leír részletesen.


- Moderátorok
♦ Ha kíváncsi vagy kik a neveldén lévő moderátorok, a fenti linkre kattintva megnézheted őket. (többnyire az aktívabb moderátorokat mutatja inkább)
De segítségképp:


Adminisztrátorok

► Az adminisztrátorok a nevelde alkotói, a fórum szerkesztői és mindazok, akik a játék fejlesztéséért felelősek.
A játék folyamatos megújítása sok időt és energiát vesz igénybe, ezért kérjük, ne terheld őket fölösleges levelekkel!


Jelenlegi Adminisztrátorok
- Admin
- Niti


Moderátorok

► A moderátorok olyan játékosok, akiket a nevelde adminisztrátorai kiválasztott, hogy segítsenek a fórum szerkesztésében és felügyeljék annak zavartalan működését. Olyan önkéntesek, akik arra szánják szabadidejük egy részét, hogy a játékközösség érdekében tevékenykedjenek. Kérjük, segítsd a munkájukat oly módon, hogy tiszteletben tartod a fórum rendjét, és nyugalmát!

A moderátornak joga van:

- topicokat létrehozni
- az előre lefektetett alapelvekkel ellentétes megjegyzéseket törölni
- játékosokat letiltani.
- (a játék adminisztrátorainak jóváhagyásával) véglegesen tiltani
- képet, hírt és cikket ellenőrizni


Nincs joga:

- különleges kutyát és centet ajándékozni
- ok nélkül tiltani/törölni
- visszaállítani az elveszett fiókokat.


Kérjük, ne terheld a moderátorokat fölösleges üzenetekkel és kérésekkel!
Nem felelnek moderátoraink az oldalaink esetleges hibás működéséért sem.
Ha elakadsz a játékban, vagy valamely funkció hibás működését tapasztalod, írj az adminisztrátoroknak!
Kérlek, tartsd tiszteletben a döntésüket!
Nekik is joguk van magánéletre, pihenésre és szabadságra.
Ne feledd, hogy ők is játékosok, és önkéntesen látják el a moderátori teendőket!

Jelenlegi moderátorok

- Tamako
- Stormy
- <3Detti<3
- Balázs™
- Phoebe
- Shin
- Sheira
- Rex Cryptae
- A Doktor
- torna
- Tooru™


Korábbi moderátorok:

- MangÓóó.^^
- Łinus
- Mömi<3
- Steti™
- Róka
- Diamond Wolf
- FŁower
- Ayame-chan
- sikievi
- Dominic
- mea96
- Adri-yes
- Dodóka baba
- Mimi Cica
- Rukiah
- Petra951110
- Dory
- Vadgalamb(2)
- Raffaello
- Szandybaby
- Gabriella118
- rambo
- Yuu.
- Daphni S.
- Piper
- petra2007
- Jolie
- Andcsi
- Łaura
- Roseline
- zsoca
- Glaaki
- jony12
- Shigekazu
- .esztiíy.
- Bogi ;)
- pabibi
- ><Kutya><Imádó><
- inuxx3
- Vanna
- nagy anna
- Safranek
- CrystalsTovábbi segítség az oldallal kapcsolatban
:


ENYHÉBB SZABÁLYSZEGÉSEK

AZ ENYHÉBB SZABÁLYSZEGÉSEKHEZ TARTOZNAK:
Csak smiley
- Ha egy értelmes üzenet után vonallal van elcsapva csak smiley, akkor az nem számít csak smileynek, tehát nem szabályszegés!
- Ha két üzenet egymás után vonallal elcsapva csak smileyt tartalmaz, és eltérő smileyek vannak mindkét üzenetben, akkor az csak smiley két alkalommal. (Azért fontos, hogy különbözőek legyenek a smileyek, mert ha egyformák, akkor lehetséges, hogy az illető véletlenül küldte el kétszer ugyan azt az üzenetet, amit vonallal választott el. Ilyen esetben csak egyszeri szabálytalankodásnak számít!)
Sok smiley
- A smileyek száma egy üzenetben nincs korlátozva. Csak akkor van gond, ha egymás után több hangulatjel van, mint 4 (tehát 4 még belefér). Illetve szabályszegésnek minősül az is, ha az üzenetben több a smiley, mint a szöveg (pl. minden szó/mondat végén 3-4 smiley).
Csupa nagy/vastag/dőlt betű vagy több nagy/vastag/dőlt betű:
- Minden üzenetben a sima betűk száma több kell legyen, mint a nagy, vastag vagy dőlt betűk száma! Ezt általában meg lehet állapítani szemre is, de ha szinte ugyan annyi van, akkor inkább számold meg, hogy mennyi a dőlt/vastag/nagy betűk száma. Ha nagybetűket számolsz, akkor az írásjeleket (pl.: , . ? !) ne számold bele! Ha vastag vagy dőlt betűt számolsz, akkor már azokat is beleszámíthatod.
- Ha egy üzenet egyszerre nagy, vastag és dőlt betűket tartalmaz, akkor azokat külön szabályszegések: így 3 szabályszegés lesz (1x csak nagybetű, 1x dőlt betű és 1x vastag betű) Ugyan ez a helyzet akkor is, hogyha csak kettő van jelen ezek közül (pl. nagy és vastag betű), csak akkor a szabályszegések száma kettő.
- Témaeltérésért már nem kell rászólni, de még mindig szabályszegésnek számít!
Értelmetlen üzenet
- Akárcsak a témaeltérésért, már ezért sem kell rászólni!
- Ha van egy értelmes üzenet, ami után vonallal elcsapva írnak pontot, kérdőjelet, felkiáltójelet vagy hasonló írásjeleket, smileyeket esetleg (pl.: =^^=, ^^, ♥) szintén nem számít értelmetlen üzenetnek, tehát nem kell érte szólni!
Üres üzenet
- Üres üzenetnek számít az is, ha valaki képet csatolt, de nem hozta be, és nincs mellette más szöveg. (Rászóláskor tedd hozzá azt is, hogy legközelebb lehetőleg írjon mellé szöveget is - de nem kötelező, csak ajánlatos - hogyha a képet nem hozza be, ne legyen üres üzenet).
Moderátor után szólás
- Moderátor rászólása után nem kell szólni! (ha pedig ugyanabban az időpontban küldték el az üzenetet, nem kell érte szólni, hisz véletlenül szólt rá moderátor után és egy időben lett elküldve)
Sok enter
- Ha az üzenetben sok az enter, szólni kell érte. A helyes rászólás: Kevesebb entert!
• Sértegetés
- Ha másokat sérteget az illető, a helyes rászólás: Ne sértegess senkit vagy ne sértegess másokat! A sértés szerintem egyértelmű, így felesleges részletezni.
Mlap, gportal, lapunk.hu, tumblr és más kezdetleges oldalak hirdetése, illetve chat-es, vagy fórumos oldalak hirdetése (pl. xchat) Ezek hirdetésnek számítanak és szólni kell értük! A közösségi oldalak mint pl a facebook, ask.fm, youtube stb. illetve társoldalak nem számítanak hirdetésnek így nem kell értük szólni!
+18-as témáról való beszélgetés
Rászólni, a témaeltérés és az értelmetlen üzenet kivételével mindegyikért kell!

DURVÁBB SZABÁLYSZEGÉSEK
Az egyetlen durvának minősített szabályszegés a káromkodás. Régebben egyszerűbb volt, most eléggé megosztott a káromkodásnál alkalmazott szabályzat.
Cenzúrázott forma
Ha a káromkodás, a nevelde által van cenzúrázva (tehát három csillaggal pl. ***, nem kipontozva, pl. bé.na) akkor nem kell szólni érte, ha három, vagy háromnál kevesebb van belőle. Tehát, egy üzenetben legfeljebb három, a nevelde által cenzúrázott káromkodás lehet. Ha már 4 vagy több káromkodás van, akkor szólni kell érte!
Csak akkor szólj rá, ha már háromnál több a káromkodás, illetve akkor, hogyha külön üzenetekben direkt káromkodik!
Cenzúrázatlan forma
Ha a káromkodás nincs a nevelde által cenzúrázva, tehát az illető pontozta vagy csillagozta ki (pl.: bé.na, k*rva, k**va)
Ebben az esetben mindig szóljatok rá, hogyha mindenáron muszáj káromkodjon, akkor a nevelde által cenzúrázva tegye, tehát ne ő pontozza ki magának!
A szabály a különálló üzenetekre is vonatkozik!
Ha a káromkodás egyben egy rossz indulatú sértegetés (pl. te hüly.e kur.va) akkor szólni kell érte! Ha barátok, és viccből mondanak dolgokat egymásra, akkor nem gond egészen addig, amíg normálisan viccelnek! Ha eldurvulnak a dolgok (káromkodást használnak), akkor állítsd le őket!

HIRDETÉS
• Ha más neveldét/farmos játékot hirdet, akkor az első hirdetésnél  rászólsz.
• Mlap, gportál, lapunk.hu, tumblr és hasonló kezdetleges oldalaknál, illetve a chat-es és fórumos oldalaknál (pl. xchat) szólni kell érte!
• Ha az oldalt csak megemlíti (pl.: "van ebneveldéd?"; "gyertek ebneveldére!"; "farmeramázol?"), akkor még annyira nem gond, de ha túlzásba viszi, akkor nyugodtan szólhatsz érte!
• Közösségi oldalak, mint pl. a facebook, iwiw, myvip és az ezekhez hasonlók nem számítanak hirdetésnek, kivéve ha nem megfelelő a tartalma! (Pl.: +18-as kép, szöveg, esetleg morbid és ijesztő képek/szövegek). Ha gond van a tartalommal, figyelmeztesd az illetőt, hogy ilyeneket ne illesszen be, hisz kisebbek is vannak!
4. KÉPEK FELTÖLTÉSE AVATARKÉNT
A képen nem szerepelhet:
• Káromkodás, trágár, rasszista megjegyzés (bármilyen nyelven),
• Nem lehet rajta politikai megnyilvánulás,
• Alul öltözött vagy teljesen meztelen, esetleg szexuális jellegű tartalom (se ember, se állat...),
• Olyan képek, amit csak egy üres, fekete alapból állnak, VAGY nem adja be a képet,
• Olyan képek, melyeken alkohol vagy cigis tartalom van,
• Olyan kép, amelyen hirdetés van (hogy mi számít hirdetésnek, azt lásd: a hirdetések résznél).

CIKKEKKEL KAPCSOLATOS KRITÉRIUMOK
Oda, hogy egy cikk bekerüljön: minimum 10 sorosnak kell lennie, maximum 50-nek. A minimum 10 sort nagyon komolyan kell venni! 10, a sor elejétől végéig tartó sornak kell lennie, nem elég az, hogyha csak félsorokból áll. A maximum ötvenet annyira nem kell komolyan venni. Az sem baj, ha 10-15 sorral meghaladja.
Minden cikkhez kell legyen feltöltve kép, kell legyen rövid leírása és címe. Ezek semmilyen esetben sem ütközhetnek szabályokba. Nem szerepelhet a képen káromkodás, felnőtt, undorító vagy morbid tartalom, rasszista megjegyzés stb. Ugyanezek a cikk semmilyen részében nem fordulhatnak elő - kivéve a káromkodás.
A cikk nem lehet másolás sem. Olyan cikk, ami értelmetlen, szintén nem kerülhet be! Olyan, aminek már van topic, dettó felesleges. Pl.: beküld valaki egy vicces cikket. Ez felesleges lesz, hisz a vicceknek ott van a viccek topic, oda lehet írni. Tehát az ilyen cikkek nem elfogadhatóak.
Amelyik cikk nem került be, annak az okát a Cikkek hírben olvashatjátok. 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK ILLETVE MÁS TOPICOK
A kérdések és válaszok topicban igyekezz pontos választ adni! Ha nem vagy biztos a válasz helyességéről, akkor ne adj választ mert többnyire hibás lesz! Ugyan ez a helyzet a rászólásokkal is. A legfontosabb az, hogy bátran kérdezd meg róla a többi moderátor. Ha nem kérdezed meg, soha nem fogod tudni.

KLUBOK
Ha nem megfelelő tartalmú klubot látsz, pl. szexuális tartalmú, trágár, vagy egyszerűen úgy gondolod, hogy nem neveldére illik a tartalma (ide tartoznak XY ellen szóló utáló klubok is), akkor írj egy moderátornak hogy nem megfelelő a klub témája/képe.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Fórum, topicok és hozzászólások
1. Egy adott topicba való beköszönés esetén mindig kell írni valamit az adott témához is! (Tehát nem elég egy egyszerű "sziasztok", szükség van mellé valami értelmes, a témához kapcsolódó szövegre is.) Az elköszönés megengedett abban az esetben, hogyha az illető társalgott azelőtt a témában. (Társalgásnak nem tekintendő pár hozzászólás, más gazdival való kommunikáció nélkül.)
2. Tilos olyan képeket beilleszteni, amin hirdetésnek minősülő oldalcím van! A rászólásokkal kérlek vigyázzatok, és igyekezzetek pontosítani, mivel a „Ne illesz be oldalcímes képet!” rászólás helytelen. A helyes rászólás: „Ne illesz be olyan képet, amin hirdetésnek minősülő oldalcím van!”, és ebből gondolom következik, hogy csak abban az esetben kell rászólni, ha a képen szereplő oldalcím valóban hirdetés.
3. Felhasználóeladás, -üzletelgetés vagy -kereset tilos az oldalon, kivéve ha a felhasználó ingyen adja a felhasználóját!
4. A neveldével kapcsolatos kérdések feltehetőek a fórum három előszobája közül bármelyikben, illetve a kérdések és válaszok topicban.
5. Kép/YouTube/SoundCloud-beillesztés mellé, egyéb szöveg nélkül beillesztett smiley-ek megengedettek (tehát: csak link + smiley), persze betartva a smileyekre vonatkozó „egymás mellé maximum négy darabot” szabályt.
6. Mivel az oldal magyar, a fórum bármely részén kötelezően ezen a nyelven kell társalogni! Kivételt képeznek a köszönések (bonjur, hello, konnichiwa, sayonara, salut stb.) és a jókívánságok (happy birthday, happy new year stb.), illetve pár amúgy is egyértelmű dolgok (please, merci, danke, bitte stb.). A könyv-, sorozat-, film- és animecímeket nem kötelező magyarul írni, írhatóak az eredeti nyelvükön, mivel nincsen mindennek magyar megfelelője. Idegen nyelvű idézetek csak abban az esetben írhatóak, hogyha mellette fel van tüntetve a magyar megfelelője is.
7. Egymagában a „link” szó megengedett, amennyiben valóban linkelésre használtak. Ha csupa nagybetűvel íródott (LINK), enyhe szabályszegésnek tekintendő, illetve ha a belinkelt oldal nem tartozik a topic témájához, kezelhető témaeltérésként.
8. A zenei topicon kívül, a három előszoba bármelyikébe illeszthető be zene, illetve a sztárok részhez abban az esetben, hogyha egy kedvenc sztárja zenéjét szeretné megosztani. Mindezeket természetesen mértékkel! Amennyiben több zenét kíván megosztani a társasággal, használja a Zenei topicot, hisz egyrészről ezt a célt szolgálja a létrejötte.
9. Versenyek hirdetése előszobánként maximum kétszer megengedett, ám akkor is szigorúan egy oldal különbségnek kell lennie a két hirdetés között! (Tehát ugyanarra az oldalra egyetlen egyszer illeszthető be a versenyhirdetés.)
10. Nem létezik olyan szabály, hogy zenét kötelező módon földgömb- vagy youtube ikonnal szabad belinkelni. Bármelyikkel linkelheti, illetve írhatja egymagában az URL-t is, az is megengedett. (Ugyan ez vonatkozik a képekre is.)
11. A „hülyülnék”, „hülyültünk”, „hülyéskedtünk” kifejezések megengedettek, nem kell értük, szólni!
12. Legtöbbször cikkeknél vagy billentyűrajzoknál a sok csillag egymás mellett nem minősítendő káromkodásnak. (Természetesen ha valaki azelőtt szidott mindenkit, mint a bokrot, és káromkodott is, azután pedig csillagokat írt egymás mellé, nyugodtan értelmezhető káromkodásnak.)

KLUBOK
13. Mások ellen irányuló, úgynevezett „utáló” klubok, illetve azok, melyeknek bármely részén felnőtt tartalom található, tilosak!
Amennyiben a klub témája nem megfelelő, vagy bármely részén kifogásolható tartalom található, írj egy üzenetet valamelyik moderátornak, melyben megkéred arra, hogy távolítsa el a klubot ha nem megfelelő a tartalma vagy képe. (Mindig pontosan nevezd meg, hogy mivel van a gond!)

CIKKEK
14. Saját dalszöveg vagy vers beküldése esetén a terjedelemnek el kell érnie minimum a 10 sort, ha a sorok nem félsorok. Abban az esetben, ha az egész vers félsorokból áll, a 8 sor is elegendő a bekerüléshez.

A Képek menüpontba beküldött képeken nem szerepelhet:
• Káromkodás, trágár, rasszista megjegyzés (bármilyen nyelven),
• Nem lehet rajta politikai megnyilvánulás,
• Alul öltözött vagy teljesen meztelen, esetleg szexuális jellegű tartalom (se ember, se állat...),
• Olyan képek, amit csak egy üres, fekete alapból állnak, VAGY nem adja be a képet,
• Olyan képek, melyeken alkohol vagy cigis tartalom van,
• Az sem baj ha elmosódott vagy ilyesmi csak ha az egész fehér, vagy az ha a szöveg szétnyomja az oldalt,


FÓRUM SZABÁLYOK II.

Légy udvarias és tisztelettudó másokkal szemben.
► Ne használj sértő vagy káromló szavakat
► Ne provokálj vagy légy agresszív másokkal
► Ne rágalmazz, vádolj vagy zaklass másokat
► Ne beszélgess vitás vagy ellentmondásos témákról (politika, vallás, szex, stb.)
► Írj érthetően és világosan, hogy a többi felhasználó könnyen megértse üzeneteidet.
► Légy toleráns és ne vedd át a moderátori csapat szerepét.
► Ne fenyegess meg más felhasználókat feljelentésekkel, vagy sértő szavakkal
► Ne adj ki utasításokat más felhasználóknak
► Ne csinálj úgy, mintha a mini-moderátor lennél
► Ne küldj levélszemetet és ne élj vissza a témákkal
► Tartsd tiszteletben a már jól megalapozott témákat minden topicban
► Ne adj fel hirdetéseket itt.
► Ne hirdess meg kutya eladást, cserét


Remélem sikerült valamennyit segíteni, további jó játékot mindenkinek!
 Tagok:
 
 
 
 
Freddy
Dorián
Korina
Karina
Kevin
Lola
Ciklon
Abyss
Gina
Máté
ℓιzα
Stormy
📋! ! ! F O N T O S ! ! !📋

💀► Ne kérj kép és cikk ellenőrzést! Tudom a dolgomat, ahogy az összes többi moderátor is.
► Nem küldök senkinek sem különleges kutyát, ahogy sms-t sem!
► Kérésre soha nem tiltok senkit!
► Ne kérdezd meg, hogy miért kaptál tiltást! E

 
-
 
 
 
Mimi
Lilla
.................
Csillag
Black
hektor
Amadeus
Freddy
Arwen-chan^_^
Luca
Annabelle
Arwen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. És akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, mint hogy lemondunk a valóságnak még a reményéről is, és egyszerűe

 
"Jess"
 
 
 
Volt
Lee
Pötyi
Jessica :3
Sziasztok!🍭🍬🍰
Jessi vok :3🍍
Korom:18😘
I❤Dogs
Ciao 😍
(Ha járni akarsz velem írj levelet!)

 
 
 
 
Virgonc
Pingu
Mimi^^
♥Jessica♥
Linda
Réka^^

 
Angi
 
 
 
mambó
Buksi
Szasza
Tökmag
Jase*.*
Volt
Pamacs
Toby
Daemon
Anna
Lara
Ashley1998
babies are being born today,
it's someone's birthday today
it's the best day of someone's life today
someone just had their first kiss
someone is getting married today
today is beautiful

and if you don't think that is the coolest thing
I don't know what to tell you

 
Démonok uralkodója
 
 
 
Demon
DemonDog
Ha beszélgetni akarsz, írj rám!

Számok amiket szeretek:

Slipknot - Psychosocial
Xandria - Nightfall, Sacrificium, Dreamkeeper...stb
Slipknot - The Negative One
Slipknot - Sarcastrophe
Tarja - Until My Last Breath
ERA - Ameno
Red Astaire - No Mo'
Sniper's Flawed Design

 
Candy az unikornisok hercegnője *-*
 
 
 
Lédi
Alex
lujzi
♦Milka♦ =)
♥Jeky♥
♫ csöpi ♫
Röfikehh<333.
Lédi
Princess Star
*ßarßie*
Kyara
.Viri.
Azt mondják a földön
Minden úgy van jól ahogy
Ha fájni kell hát fájjon
Sebeim büszkén vállalom.♥

♥Jeky♥ képét ne lopjátok,mert ő a saját kutyám :)


2008.01.09♥ Regisztrációm napja :)
2009.03.21♥ Első különleges kutya :)
2010.03.04♥ Elsőnek nyertem a cs

 
Fanni
 
 
 
Rose
Mex
Hógolyó
Hádész
Blackie
Foltos
Maci
~Puppy~
Tyson
Sam
Percy
Juhászkutyi.
Az oldalon 2017.09.03-óta tevékenykedem moderátorként.:)

      ...

2o15.o8.11. - love

      ...

https://weheartit.com/mynameisbleyour skin
smells
like light.
i think you are
the
moon.

 
 
 
 
Kenji
Gemma
Jerome
.Tara.
Régi oldalam Angel dog, amit csak most találtam meg.

Szerepjátékos neveim: Gemma, Summer Breeze, Felgar, Davy, Riki

Általában hétvégenként szoktam fellépni, de van olyan amikor hétköznap is fent vagyok.

Hali:)

Név: Gréti
Kor: 10-20 között
Nem: Lány
Kedvenc szín: kék

 
 
 
 
Spike
Daemon
FeralHeart


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat