Társalgó

Szerepjáték :)

karácsonyok
 
2019. 08. 17. 21:13  
Vagyok msot kb kb sokáig

Viserion

-Szép név-mondtam mosolyogva.


Empire

-Hmmm.... A fiad?-kérdeztem a kan utàn nézve. Nem tünik olyan jó baràtnak màr ahogyan viselkedik vele

lulilla009 2019. 08. 17. 19:20  
Gloria

- Egyébként... szerintem neked is kicsit sietned kéne, mert izé... az emberek mindjárt itt lehetnek - néztem a kanra, mert végül is gondoltam, hogyha már ilyen helyzetbe hoztam, akkor a legkevesebb az, hogy szólok neki erről. Körülnéztem a számomra ismeretlen helyen, de hamarosan már meg is pillantottam néhány sintért, akik erre jöttek, meglátva mindkettőnket. Na, ez szuper...

Sombra
 
2019. 08. 17. 19:15  
Seth

Szép lassú léptekkel haladtam miközben tekintettemmel a környezetett vizsgáltam meg, hosszú távú memóriával lettem megáldva ezért könnyen megjegyeztem helyeket, neveket, címeket és kutyákat ha éppen nem az orrommal szagoltam ki az illetőt. Már arra gondoltam hogy semmi se tőrténhet mikor is egy szuka elém vágva nekem rontott ezzel majdnem fellőkve de még éppen fékeztem és megállitottam a zakozást és vissza áltam a rendes testhelyzetbe. Megrázva a fejem felpillantottam a szukára ezzel is összekapcsolva kék tekintetét az enyémmel, pár másodpercig figyeltem majd kedvesen elmosolyodtam.
-Semmi gond!-mondtam miközben barátságosan megcsóváltam a farkincámat, gondoltam tetteiből sietős helyzetben van ezért kikerülve biccentettem az irányába.-Na már fel se tartalak, viszlát!- És lassan tovább indultam, általában elég szívás ha még fel is tartanak, én már csak tudom.
Valaki ember, kutya vagy farkas szerep? ^^

lulilla009 2019. 08. 17. 17:53  
Gloria

Végül nem egy éttermet találtam, hanem valami húsbolt szerűséget. Egy nő éppen onnan lépett ki egy zacskóval, amiben jó sok hús volt, és már nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Ezért hát odarohantam, majd hirtelen kitéptem kezéből a zacskót, és futni kezdtem. A nő persze egyből kiabálni kezdett, ezért elkezdtem futni visszafele minél gyorsabban, hogy még időben elbújhassak valahova. Befutottam az egyik utcába, és hát túl későn vettem észre, hogy egy kan felé rohanok, ezért széépen nekirohantam.
- Eh... bocsi... - mondtam kínosan, miközben felálltam, és megráztam bundámat, közben a húsos zacskót visszatoltam magam mellé, és reménykedtem, hogy az emberek nem találnak meg. Végül is a menekülésben előlük egész jó vagyok, de akkor is, nem akarom hogy menhelyre kerüljek, vagy esetleg rögtön el is altassanak.

Sombra
 
2019. 08. 17. 17:48  
Valaki? :3

Sombra
 
2019. 08. 17. 17:47  
Trinity

Egy darabig szotlanul figyeltem miközben szemügyre vettem a szőrős Német juhászkutyát, nem bíztam meg benne de gondoltam az ha szót váltunk és bemutatkozunk még nem baj.
-Én Trinity vagyok..-mutatkoztam be majd mivel nem éreztem jól igy magam lassan felkeltem, nyújtozkodtam és leültem a kannal szemben, nem tudom mit akart de amig nem mutatt agresszív magatartást addig jók vagyunk.

Kyroha

-Nos.. nem tudom mivel mutattam lenéző magatartást de ha igy gondolod nem fájditom vele a fejem, de akkor viszont én inkább tovább is állok.
Mondtam egyhangúan, nem kedveltem a ripakodó szukákat, persze ugyan igy vagyok akkor is ha egy kan teszi ezt. Irányt váltva elindultam arra amerre Dova is ment.

Seth

A városban sétáltam kedvem szerint minden fele, nem volt uticélom se tervem gondoltam majd csak ki találok valamit de ebből végül semmi se lett. Nem voltam se éhes, se fáradt és még unatkozni se unatkoztam ma egész jól kezdődőtt a napom, persze tudtam hogy pár óra múlva muszáj kaját szereznem hogy ne feküdjek és keljek éhesen. Most egy szűk kis utcában voltam, néha-néha felbukkant egy-két ember de különösebben semmi zavaró tényezővel nem találkoztam, jó persze volt olyan ház akinek udvarán volt egy-két kutya és kedvűk szerint ugattak és morogtak rám de én csak mosolygtam farkincámat csoválva.

Raven.
 
2019. 08. 17. 14:18  
még elérhető vagyok (:

A Doktor
 
2019. 08. 17. 13:12  
Sziasztok, valaki? inkább emberesre vagyok kapható, de azon belül jóformán bármire, megbeszélés kérdése ha valaki unatkozik, nyugodtan dobjon meg egy levéllel!

Sombra
 
2019. 08. 16. 22:33  
Karácsonyok: Gyors osszeszedek néhány dolgot és írok. ^^’

Raven.
 
2019. 08. 16. 22:26  
vki? (levélben)

karácsonyok
 
2019. 08. 16. 22:19  
Zabu pl reagàlsz? xD. Me vagyok aműgy

Sombra
 
2019. 08. 16. 21:19  
Van fent valaki? ^^

Sombra
 
2019. 08. 16. 21:18  
+ szerep ötlet! :3

Egy egyszerű emberi lány, népszerű, gyönyörű és persze a suli pom-pom csapat kapitánya. Mindene megvan ami csak kell neki, igazi méh királynő aki mindenki felett uralkodik. És ezt mások tutára is adja ha az kell, elkényeztetett kis hercegnő. Majd egy nap minden megváltozik mikor is autó balesetet szenved nem messze a várostól egy hídon, egy kocsi beléjük hajt ők pedig ki perdültve a folyóba zuhannak. Majden mindenki megúszta, szinte mindenki kijutott a kocsiból csak Ő nem. A vízi mentősök megtalálták a kocsit de a lánynak nyoma veszett, senki - semmit se tudott meg róla soha se került elő. A lány a mennyország helyett a pokol ajtaját nyitotta ki, ott ismerkedik meg a másik karakterrel aki maga volt a halál hercege. Ez majd az ő történetük lesz, ők írják a végkifejletet. A lány lesz az aki életre kelti az öreg, élettelen fekete szívét, ő lesz az egyetlen aki képes mosolyt melengetni a szájára, az egyetlen aki iránt képes szeretetett és törödést érezni!
( Mondjuk nem szükséges hogy pont igy legyen, lehet a fiú az ember és a lány a halál aki mindenek felett ál. Aki a pokol bugyraiban él és még nem látta a naplementétt. Aki saját magán kivül mással nem törödik, legalábbis addig a pontig :3 )

lulilla009 2019. 08. 16. 13:55  
Valaki?

Sombra
 
2019. 08. 15. 23:00  
Szuper, és bocsi hogy csak most vagyok csak kicsit elfoglalt voltam! :3

lulilla009 2019. 08. 15. 21:25  
Jack, amúgy én a 12-re kapható lennék :3 ( Mármint a kutyásra, nincs kedvem embereshez )

Sombra
 
2019. 08. 15. 20:58  
Luli & Karácsonyok: Rólatok se feledkeztem meg gyorsan elugrok fürdeni és amint végeztem rögvest írok is a drágákkal! (=

Sombra
 
2019. 08. 15. 20:56  
Sziasztok!
Itt olvashatjátók a saját történet szálaimat és persze fimekről is lenne szó.. egyet leszámítva mindegyik ember szerep. (Maffia, alakváltó etc) Egy vagy több szálat is lehet nyugodtan választani nem harapok, és persze itt és üzenetben is ellehet érni. Elég hosszúra sikerült a lista ezért is elnézést csak gondoltam mindig jó ha van választék! :3

1. Egy nyugodt iskolai kezdéssel kezdődött minden majd pánikkal végződött. Az emberek egymást ölik es a túlélők próbálnak biztonságos helyett keresni már ha létezik olyan.
Annyit tudni hogy egy atomerőmű felrobbant ami az óceán közepén épült és a tartalma vagy a vízbe vagy a levegőbe terjedt és a világ körülbelül fele eltűnt, átalakult valami olyanná amit senki se akart elhinni! Két lábon járó elő holtak serege vezette félelembe az emberiség maradékát, ez persze 2 éve történt azóta sok minden változott! Egy nagy épület kinti és benti résszel és biztonságos fallal katonákkal rajtuk, termesztenek gyümölcsöt, zöldséget és igazából amit csak kell az állatokat pedig tenyesztik mára már nagy számban lehet látni lovakat, teheneket, malacokat, csirkéket/kakasókat és bárányt is na meg persze házikedvencből sincs hiány! Mondhatni egy valódi erőd amit lehetetlen bevenni, szinte lehetetlen megmászni a falakat kivéve annak aki bent él az már rendesen bele rázódott ebbe az életbe! - A vezető az egyik fő karakter még pedig a lány lenne, a fiú kivűlről érkezik akinek a lány bízalmába kell férkőznie, tudatnia kell vele hogy hasznos más különben el kell hagynia a biztonságos adó helyet, a lány egy ideje nem bízik meg az idegenekben mert ez a gyengesége okozta sok embere életének a végét.

2. Hasonló mint az előző csak itt annyi különbséggel hogy űrlények szállják meg a földet külsőre olyanok mint az emberek ha rá nézel nem sokban térnek el, talán egy kicsit tökéletesebbek.
Az emberek eleinte elenségként tekintenek rájuk és harcba szállnak a lények ellen de végül ez abba marad és megállapodnak ők nem bántják az embereket ha ezt viszonozzák és békességben élnek. Persze ez nem tetszik az embereknek hiszen “Mi születtünk ide a mi bolygónk a mi jogunk eldönteni hogy kit engedünk be és kit nem. „ Ezért sose engedtek de a ha háborút befejezték inkább az a céljuk hogy ők maguk akarjanak elmenni! A fiatalabb példányok nagy nehezen esélyt kaptak hogy az ember gyerekekkel járjanak iskolába (általános, gimi, egyetem) de senki se fogadja be őket vagyis kivéve egy valakit egy 17 éves gimnazista lányt aki kedves, aranyos és különb a többinél mert nem látja őket szörnyetegnek! Ő majd közel fog kerülni az egyik idegenhez (fiúcska) akiről idővel kiderül hogy egy herceg, az egyetlen így idővel ő lesz a király is! Eleinte csak beszélgetnek, majd idővel barátok lesznek ami a többi embert undorral tölti el, majd lassan kibontakozik a szerelem is kettejük között. De sikerülni fog? Együtt maradhatnak hiszen a fiú nem csak hogy idegen de herceg is akinek kötelességei vannak ráadásul egy nemesi lányt kell feleségül vennie olyat aki a szülőbolygójukról származik. Elfogadják hogy ő más? vagy nem számítanak az érzések?!
- Itt is hasonló lenne a történet mint fentebb csak itt a lány (vagy itt teljesen fel is cserélődhet a két nem) is herceg/hercegnő aki jobba lesz a hercegnő/herceg idegennel amit mindenki (inkább az emberek) ellenez és próbálnak az útjukba keveredni hogy szétválasszák őket. A lány/fiú (ember) szülei se repesnek az örömtől és mikor ki akarják venni az iskolából megszökik és tudjuk hogy kiben bízhat meg.. azzal a szándékkal tér haza ha maradhat és mivel szeretik a gyermekűket gőgösen, fintorogva beletörődnek. Persze majd idővel minden változni fog, az emberek hozzá állása!
- Az idegenek és az emberek külön élnek amit egy nagy kerítés választ el egymástól amibe áramot szoktam engedni. Így élnek egymás "mellett" eme két faj, hosszas megállapodás után megállapodtak abban hogy kezdetben 12 idegen csemetét beengednem a gimnáziumban és őket +12 ember diákkal tanítják egy osztályban és ha jól alakul ez lassan idővel bővülhet.
Egyébként a kolónia néhány százalékána van egy fény manipulátor / fény járó nevezetű képessége amit a neve szerint arra tudják használni hogy a fényt hozzanak létre esetleg ritka esetben egy emléket elevenítsenek meg, vagy éppenséggel a forróbb oldalát használják de gyógyításra is megfelel de ha valaki nagyon erős esetleg egy portált is létre tudd hozni csak erősen gondolnia kell. A 12 főből csak a másik fő karakternek van ereje és csak addig lesz esélye/esélyük a kintlétre amíg nem használja az erejét emberek ellen és nem tesz fenyegető lépéseket, addig azt tesz amit akar.

3. Egy este az égbolton egy ismeretlen fehér fenycsovát lehetet látni ahogy zuhant lefelé majd egy gabonás közepében landolt, annak tulajdonosának háza pont vele szembe volt es az akkor fent levő idősebbik gyermeke (fiú vagy lány) végig nézte az egészet majd mikor oda ment csak egy fiút/lányt (attól függ milyen nemű a másik illető) pillantott meg. Semmi se volt rajta csak a hátán két durva vágás. Az ismeretlen angyal volt majd büntetésképpen a földre taszították ahol el kell dönteni mit akar vissza kerülni vagy elveszni.. főleg úgy hogy semmire se emlékszik még a nevére se.
- Itt is hasonló semmire se emlékszik mert egy véletlen folytán törölték az emlékeit, feladattal érkezett a földre de nem emlékszik rá. Közbe a világban egyre furább dolgok történnek, démonok jelennek meg, gonosz szellemek szállják meg az embereket élet és halál a tétt. De persze ez nem számít ha erről ő semmit se tudd, és a feladata helyett közelebb kerül a gabona körös személyhez ami még több bonyodalmat szül!

4.  Egy több száz évre visszanyúló vérfarkas klán és a második világháború se túl bizalom felkeltő főleg akkor ha mindkettő egy és ugyan ott létezik! A bombák durranak a vérfarkas oldalú különleges emberek pedig kezdik elveszíteni az önuralmukat ezért gyakran hallani furcsa haláleseteket! Ki gondolná hirtelen hogy a barátja, szomszédja, munkatársa, tanára vagy éppenséggel az osztálytársa más mint a többi ember, és nem tudod hogy állj hozzá. Itt a karakterűnk két 17-18 éves fiú - lány páros (hogy ki a vérfarkas majd átbeszéljük) ráadásul nem csak sima falka tag hiszen az családja az Alfa pár ő maga pedig a következő a ranglétrán! Lehet kettejüknek jövője vagy elutasítja a természet? lehet az emberek és vérfarkasok között barátság vagy beüt a halál tusa?
- Itt két falka háborúban áll egymással már régóta és nem sok reményt látni a boldog befejezésre mikor is valami megváltozik de erre száz évvel később kerül sor. Mindkét falkának gyermeke születik a Revenge egy hím példányban gazdálkodik míg a Rouelle egy szuka és egy hím példányt mutat meg a falkának de sajnálatosan a Rouelle falka fiú gyermeke vakként születik ezért semmi esélye a falka vezetésére így a lány a jogos örökös!
A gyerekek legelőször 10 (lány) és 12 (fiú) éves korukban találkoztak bár akkor csak pár percre, az ő jelenlétük fékezte meg a háborút, utána évekig semmise történt. Majd mikor a lány 16 éves lett ismét egymásba botlottam bár még nem tudták akkor hogy ki-kicsoda csak később tudták meg, de még azelőtt rengeteg időtt töltöttek együtt és egymásba is szerettek de ezt egyik se mondta a másiknak. Majd egyszer csak ez is megszakadt és megkapták a hírt hogy a másik falka Alfa párját meggyilkolták ez persze ennek már két éve! Végül mi lesz? A falka örökre gyűlölni fogja egymást? vagy idővel a lány és a fiú békét köt?
- Itt szintén két falka van de itt semmi viszály nem él, minden békés egészen addig amíg az alfa pár lánya megnem tudja hogy férjhez igérték a másik falka fiához. Nem láttak egymást, nem ismerik egymást és valjuk be nők terén van tapasztalata a fiúnak bár úgy igazán még senkit se engedett magához de mindig jó ha van valaki az oldalán. Van egy romantikus lelkű lány és egy nőfaló fiú részére boldog befejezés vagy erre semmi esély? (vagy lehet még egy lehetőség hogy csak eljátssza hogy nőfaló és valójában ő se annyira rideg mint amennyire mutatja magát csak sérült lelkű.)
- Ez egy örök körforgás két személy között akik 100 évente egyszer születnek újjá majd halnak meg, mindig egymásba szeretnek másba képtelenek pedig ez egy új élet! A kapcsolatok végén a lányt mindig meggyilkolják és szerelme karjai között hal meg a fiú pedig véget vet életének, mikor  elérkezik a századik évforduló vajon most változtathatnak a múlton és jövön? Megöregedhetnek együtt? vagy a próféciának be kell teljesülnie vagy mulandó akár az élet?

5. Egy angyal és démon felelőtlen találkozásra akik nem különbözhetnének jobban mégis van ami összeköti az pedig a magány, az élet igazságtalan volt a szárnyaikat megtarthatták de többé nem mehettek haza. Persze őket az élet össze párosítja és úgy alakul hogy találkoznak de mint kezdés itt se minden fenékig tejfel. A durva, magányos farkas de amúgy nem olyan veszélyes és szíve legmélyén rendes srác és az aranyos, kedves de erős és gyengéd lány arra eszmél hogy egy bulin (a lányt csak el rángatta pár csajszi mikor jobba lettek amúgy nem jár ilyen helyekre) végén összebilincseli őket a sors. Komolyan. Reggel mikor minden rendeződött a fejükbe egy bilincs volt a páros csuklójára rakva és se kulcs se ember akihez tartozhatna eme tárgy! Elég érdekesen alakulnak végül a napjaik ha mindig együtt vannak és ez ellen semmi se változhat. Vagyis annyi hogy mindketten egyetértenek abban hogy meg kell találni a billincs gazdáját mert bármit használtak semmivel se tudták szétszedni vagy kinyitni a természetfeletti erejűk eltűnt, helyette gyenge emberi tudásukat kellett használniuk. A fejüket!

6. A lány egy elit gimnáziumba jár ahova csak női diákokat vesznek fel, gazdag család sarja és örököse. Egy nap mikor új szoba társat kap, ez mellé egy új barátra is szert tesz, a lány egy napon ki akar szőkni a szobájukbol de végül Őt is magával rángatja. Egy a képhez hasonló bárba vagy egy régi kívülről elhagyatott épülethez mennek, mindkettő okés, az utóbbi belülről már nem olyan lepukkant. Itt ismerkedik meg a lány barátaival akinek egy bandája van, igazi rossz fiúk, ő meg inkább igazi jó kislány. A banda front emberével lesz kapcsolata, aki profi énekes és ez mellett fantasztikusan is gitározik, a lányok oda vannak érte. És majd szépen kibontakozik a történet.
- A fiatal lány a családjával egy elit étterembe készül mikor is ?baleset? történik, a kocsit le tolták az útról a lányt pedig elrabolták. A lányt egy régi hotelben szállásolják el ami pár kilométerre a városon kívül van, szintén itt ismerkedik meg a fiúval aki eleinte eljátssza hogy egy cipőben járnak, majd később mindenre fény derül. Persze idő közben rá döbbent hogy a lány nem egy elkényeztetett kis hercegnő. A fiú egy maffia csapat feje, ez mellett pedig egy banda front embre is. A lányt elrabolják csak azért hogy pénzt zsebeljenek ki a családtól de arra nem számít senki hogy a fiú megkedveli a lányt, és idővel elbizonytalanodik tette felől.
- Egy fiatal zenész lány megjelenik egy bárban ahol az nap ő és mások is fellépnek, nem rég lett szünet az elit kis iskolában ahol minden idejét a klasszikus zenéléssel tölti. Csak ilyenkor lehet önmaga. Akkor az nap nem ismeri meg a szerep másik felét, cserébe egy Andrea Cross nevű nő jelenik meg aki megadja a névjegy kártyáját hogy majd keresse fel. Ez persze meg is történik, majd hosszas megbeszélés alapján felveszik az ügynökséghez mint profi énekes. A nő fogja bemutatni a fiúnak és a banda többi tagjának hogy együtt dolgozzanak és majd alakulnak a dolgok.
- A lány egy hercegnő aki menekülve hagyta el az országot mikor megszálltak azt és megakarták ölni, bár nem boldogan hiszen ő maga ott maradt volna népével. Ő és társai aki vele tartottak egy kedves birtokon foglaltak helyett, egy teljesen átlagos életet élnek, iskolába kezd járni mint mindenki más. Átlagos életet el mint mindenki aki körülötte, nem jár elit iskolába, nem ismer senkit és senki se tudja a titkát. Legalább is azokat leszámítva akik vele jöttek a királyságbol. A fiú is abba az iskolába jár, laza, menő.. a lányok mind oda vannak érte. Őt persze egyik se érdekli, aztán megérkezik a lány és feltűnik neki hogy ő más mint a többi, máshogy viselkedik. A lány idővel barátokra tesz szert akikel egyre több időt kezd tölteni, és jól érzi magát velűk mert eddig olyat mint most nem tehetet meg. Egy éjszaka a barátai elviszik egy bárba ahol az egyik fellépő az a fiú lesz és persze társai. Egyébként tudja hogy egy nap ezt az egészet hátra kell hagynia és haza kell térnie hogy elfoglalja a trónt amiért folynak a háborúk, és ezt egy percig se felejti el. Tisztában van minden tettével, döntésével!

7. Egy vérfarkas és egy vámpír szerelméről lesz itt szó kik annak ellenére hogy ős ellenségek családjába m tartoznak mégis egymásba szeretnek, annak ellenére hogy az egyik vérszívó a másik pedig egy fenevad! Oly gyönge a szív és oly könnyen esik bűnbe amit egyik klán se tűr el, ilyenkor jön a kérdés élet vagy szerelem. A vége ugyan az valakit elveszitesz! Egyébként nem akarom hogy szerelem legyen első szimatolásra, szépen és lassan bontakozzon ki, a fiú eleinte ellenséges de a lány se arról híres hogy utána epekedik, majd egy helyzet folyamán találkoznak amiből nem tudnak kiszabadulni, és itt derül ki hogy nem is különbőznek annyira mint hinnék.

8. A lány szülei titkon egy bűnbanda fejek akik idővel belevesszik lányukat is hiszen idővel az övé lesz az egész, ott ismerkedik meg xy-vel a fiú is csak 19 éves de már 12 éves kora óta benne van a bizniszbe mivel megölték a szüleit. A srác eleinte durva, nőfaló, a lánnyal szeret szórakozni és reménytelennek tűnik egészen addig amíg valami oknál fogva bele nem szeret a lányba, vagy legalább is akkor döbben rá hogy valami nem stimmel vele. És lassan elő bukkan a jobbik oldala is amit már régen nem lehetet látni, és csak akkor látható igazán ha kettesben vannak amúgy mindig mutatja a kemény fiút!
- Hasonló de ebben az egyik karakter még gyerek volt amikor megmentette a másik felett, a családját megölték a helyszínen a gyereket pedig elhurcolták. Az volt a feladata hogy kivégezze de mivel egy részt gyerek volt és főnök is meghagyta az életét majd a városban levő egyetlen árvaházba vitték az emberei azzal az indokal hogy a szülei tűz esetben haltak meg a kislányra pedig nem figyeltek amikor tagadta az egyeszett azt mondták hogy "A trauma megzavarta a fejét" és természetesen nekik hittek! Akkor 10 éves volt azóta 8 év telt el és távoznia kellett az intézményből, persze semmit se felejtett el, megígérte magának hogy nem hagyja ennyiben a dolgot! A szülei ártatlanok voltak.. vagy mégis van valami amiről nem tudd velük kapcsolatban?
- Itt a lány az apjával él aki nagy adósságot hozz a fejükre és részeges állapotában olyan ajánlatot tesz fel amit épeszű ember sose fog fel a saját lányát ajánlóta ha veszít akkor megkapja az amúgy 2-3 évvel fiatalabb utolsó éves gimiben járó ám bár fiatal kora óta szemrevaló bájos hölgyemenyt aki ahogy idősebb lett egyre jobban hozzá szokott a bő pulcsit viseléséhez. Szürke kisegér ami alatt egy pillangó pihen! A fiú régóta viszi a "bizniszt és ne tévesszen meg a fiatal kora mert jo abban amit csinál!

9. Arról szól hogy egy osztály kirándulni megy, egy messzi messzi helyre. A ház egy régi horror filmbe illő kis kuria, két emeletes plusz a padlás és a pince. Az egész ház egy nagy erdő közepén van, vagy 4000-5000 mérföldre semmi ember nem található, állat is maximum 1-2 legalább is normális őzike, vaddisznó, róka stb. Ez főleg reggel eshet meg. A diákokkal vagyunk akik 2-2 fős szobákban vannak vagy maximum 3-4 fő tartozkodik egy szobában, teljesen normálisak semmi természetfeletti erővel nem rendelkeznek nem szupermen egyik se vagy alakváltó, vérfarkas stb. DE a ház különleges, gonosz erő lakozik ott démon, szellem és még kitudja mi, a ház tulajdonosa egy 30-40-es éveiben járó nő, és két 16-22 év közötti gyermeke. Egy fiú és egy lány. A lány kiváncsinak tűnik és barátságos, a fiú fura, hallgatag magának való teremtés aki sokat rajzol. A nő titokzatos de kedves semmit se tudni róla, már-már hátborzongató amikor a semmiből a hátad mögött terem egy "kedves" "meleg" mosollyal. De nem ez a legfurább az egészben kint az erdőben inkább este mint reggel fura hangokat lehet hallani, vonyitás és még kitudja mi mást. A házban elő fordul az is hogy minden normális majd el durvul az ajtó magátol becsapodik, az egyik lány hirtelen felszál vagy éppenséggel fel vágodik a plafonra. A másik pedig az ajtót probálja kinyitni de semmi nem sikerül, a szekrény felborul majd amikor hírtelen eltűnik ez az erő és ki szaladsz a másik szobába ami pont mellettetek van kijelentik hogy semmit se halottak és vissza térve látod hogy minden a helyén van és nem értitek a dolgokat. Az erdőben van legalább két vízesés, esténként különlegesen kéken ízó pillangok, különös lények, helyek, események és nem hagyhatod el a házat őt óra után.

10. Itt egy 20 éves rendőrtiszt fog beiratkozni egy jól ismert elit iskolába hogy közel kerüljön a célpont lányához, az a feladata hogy az ujjai köré csavarja majd információkat szerezzen tőle, és persze be tudjon juttni oda ahova rendőrként soha. A lány apja egy jól ismert Maffia banda főnöke de erről ő amúgy semmit se tudd csak annyit hogy egy jól működő cége van az apjának de eddig még sose volt ott. Minden jól működik egyre több időt töltenek el együtt, megismerik egymást és jön a nem be várt vég amikor a lány érzelmeket kezd táplálni iránta, és ez addig fajúl hogy a fiú is visszonozza ezt ez perce nem éppen szerencsés és persze nem is éppen a szabad kategóriábba tartozik, arról hogy veszélyeztetti a küldetést pedig ne is beszéljünk.

11. Itt egy Thomas Doherty lenne mint egyik fő karakter mert ezt pont hozzá írtam mint történet..
Őt úgy tudnám elképzelni hogy egy hajó kapitánya, a hozzá való lány pedig egy uri kisaszony. A lány családját meggyilkolják és el akarja hagyni azt a féltekét ahol él ezért fel oson egy hajóra. Az persze a fiú hajója, egy jól ismert kalóz akit hét tengeren üldőznek de el nem képpesek kapni. Éppen kikötöttek hogy szerezzenek dolgokat és persze senki se vette észre azt hogy felszökött a hajóra. Legalább is egy darabig. Persze nem lesz semmi se könnyű, a lányt üldözik. Meg akarják ölni, a fiú igazi kalóz.. a lány pénz ajánlót fel ha elvisszi, úgy volt hogy elveszik tőle a pénz és a tengerbe dobják de kiderült hogy nincs nála hanem egy bankból tudja elő teremteni. Mivel a kalóz és társai érdeklődnek a kincs útán elfogadják, és megvédik a lányt és mivel ő maga se akar haszontalan lenni egy egész ügyes kis kalóz lányt faragnak belőle.
- Hasonló a sztory.. kalóz.. hajó.. támadás de a lány családja nem is a családja volt hanem befogadták. Valójában egy hercegnő, de kisbaba korában meg akarták öletni és azért hogy bíztonságban tudják messzire viteték hogy fel cseperedjen. Persze idővel mindent meg tudott volna és megkapta volna a trónt, de erre hamarabb került sor a támadás napján. A fő cselédlánya menti meg az életétt, és azzal hogy elterelje a figyelműket rá zárja az ajtót. Az egy szekrényt rejt, ami mögött van egy kívezető út az épületből. A cálja az hogy eljusson a palotába és ha igaz az hogy a királyi felségek a szülei, kéreti hogy keritsék elő a szülei és ott dolgozok gyilkosát. Ügyanugy üldőzik, és úgyanugy magas pénz jutalmat igér nekik de nem mondja el hogy ki. Itt azt is el tudom képzelni hogy ruhát cserélt valakivel igy nem tűnik még csak nemesnek se.
- A lány egy szökött hercegnő aki mást akar nem pedig csili-vili életet de az úgy nehéz ha te vagy a trónörökös és egyetlen gyermek. Persze ez nem azt jelenti hogy nem tudják potolni hiszen van egy magas rangú ember még a kastélynál kiről nem tudni hogy velejéig romlótt és gonosz, aki mindig a trónt akarta. Mikor a lány elszőkik sok mindenen megy keresztűl majd eldőnti hogy katonának áll, kebleit lefedi, férfi rúhába búj, miközben haját összefogva elrejti. Lassan de sikerrel jár de minden megváltozik mikor a hajót amin utazik megszálják a kalozók, és a kapitány valamit meglátt az apró termetűben, gondolta talán még hasznára val és elragadta a hajórol amit felgyújtottak de maradtak túlélők kik elvítték a hírt, ezek nem gyilkosok csak banditák akiknek kíncs, lőpór és minden ami jó kell. A lány a fiút segíti, mindig a hajó zászlaján lévő kémlelő helyén pihen hogy véletlenűl se derüljőn ki a titok. De mint tudjuk soha egy titok se marad végleg titok. Egyszer kiderül aminek ki kell.

12. A történet egy harca nevelt sok mindent megélt kan és egy már jól nevelt de már utcán élő szukáról szól, a szuka élete jól ment miután ember nélkül folytatta az életét bele keveredett egy csapatba ahol amolyan lázadó, felszabaditó kutyák éltek. Ők azért léteztek hogy a rossz sorsu, rosszul tartótt kutyákat megmentsék, legyen szó arról hogy a kertben van, láncón, nem törödve, éheztetve vagy arról hogy harcoltassák őket. Na egy ilyen bevetésen találkozik a két fiatal példány, egy nagyobb csapat beoson a telepre, a másik pedig kint marad a végső esetre. Kiszabaditják őket, a szuka a magányos, magába forduló sérült kan ketrecéhez jutt és nem gondolkodik egy percre se. És majd alakul a történet!

13. Egyszem gyermekként született egy családba, mivel ők fiú gyermeket akartak nem foglalkoztak vele, durvák voltak, bántalmazták majd egyszer csak született egy öccse. Minden idejüket rá szentelték, ha lány közbe szólt megverték. Alig múlt 11 mikor arra az elhatározásra jutott hogy elmegy, nem akar tovább velük élni ahol nem kapp egy csepp szeretettet sem, igy sokáig az útcán koborolt, nem keltette fel magára a figyelmet mert csak kislány volt, nem akart a "családjához" vissza kerülni. Majd egy napon, egy esős napon találkozott egy fiúval, jóképű volt, fiatal.. semmit se tudott róla csak azt hogy ő volt eddigi élete során a legkedvesebb lény, és végül még be is fogadta. Teltek az évek és kiderült hogy miért nem öregszík, mivel egy vámpírral van dolga. Külsőre a fiú se tűnt 20-ná többnek pedig már nem most született, a kapcsolatuk 16 éves korától változott meg.. mindketten érezni kezdtek egymás iránt valamit ami megzavarta a fejüket. Nem apa - lánya kapcsolat volt, ez annál sokkal több. Talán ez a láthatatlan de iszonyat erős kötelék volt az ami miatt képtelen volt megölni vagy bántani a lányt gyermekként.

14. A karakter egy éjszaka megy haza fele és egy sérült (kutyát-macskát-farkast) látt aki felől nem gondolkodik el haza visszi és ápólni kezdi, mikor az állat aki valójában nem állat rendbe jön túl jól érzi mellette magát és nehezen tudja rá szánni magát hogy távozzon, megnyugtatja az ember meleg keze és gondoskodó - kedves hangja. Sose volt még ilyenben része. A lény egy alakváltó aki annyira megsérült eleninte hogy még arra se volt elég ereje hogy vissza változzon, a sérülése persze azóta se gyógyúlt még be de már mozoghat vele. Az illető persze semmit se túd róla csak egy átlagos élőlényként tekint rá. Egy nap az illető vagy később vagy korábban ér haza mint szokott és ugy találja meg a másik felett hogy emberi alakban van, és a szobályában nézelődik. Idővel persze kiderül hogy ki ő, mi ő! (azért "illetőt" írok mert játszhatja a fiú és a lány is az alakváltót, bár első gondolatom az volt hogy a lány lesz az ember de nincs kőbe vésve! C: )
- Itt olyan szítú van hogy az alakváltó bekerül egy menhelyre állat formájában és képtelen kiszabadúlni, ekkor jön a lány (vagy fiú) aki első látásra beleszerett a (macska-kutya-farkas kínézetű) állatba és persze pont akkor vitték volna altatásra, ő persze ezt nem hagyta és haza is vitte. A fiú(vagy lány) persze gondolkodik a helyzeten mert tudja hogy nem maradhat igy a helyzet, főleg ha kellemetlen a helyzet, elég feltűnő hogy ő nem ugy viselkedik mint egy rendes állat. Esetleg zavarba jön, vagy másfele pillant.. mikor mi. Idővel ő is megkedveli a lányt, és persze a titka se marad örökre titok, főleg hogy üldőzik.

15. Egy gimnazista lány egy késői este haza indul egy házibuliból és már nem számít semmire, arra gondol hogy minnél előbb az ágyába bújjon és elfelejse az egész estét. Ekkor történik az hogy valami ismeretlent fedez fel, valami idegen hang kelti fel a figyelmét és nem tudva uralkodni kiváncsiságán el megy hogy megnézze mivel van dolga. Egy fekete massza, semmi több. Majd mikor közelebb lépet hozzá az megmozdulva a lány fele "támadva" bele másszott a bőre allá a testébe. Ez nem volt más mint Venom. Egy ideig furán érezte magát, majd probálta elfelejteni mikor is a szeme láttára ki akartak rabolni egy boltott és arra gondolván hogy bárcsak tehetne valamit mintha V megérezte volna és testet öltve a lányban megálitotta a fegyveres alakot. Majd ide fog csatlakozni egy fiú, macsó, igazi rosszfiú de mégis segít a lánynak, ő lesz az egyetlen aki tudd a titokról. Idővel Venommal is persze barátságot köt.

16. A lány egy múzeumba dolgozik és tudomást szerez egy több ezer éves épitményről a múzeum falai között, mivel egész életében érdekelték a régiségek, az ősrégi épitmények és amit még el lehet képzelni sokat tanult több fajta nyelven és a hindú, kelta nyelvek futnak végig a nyelvén a legkönnyebben. A helyet viszont egy "térkép" övezi, ha az nincs meg nem ér semmit. (Ezek különböző ábrájú tányér vastagságú "kövek", amik össze passzolnak és mindegyiken írás van, ha összerakod megvan a pontos hely csak megkell fejteni azt ami rá van írva. Ez egyébként egy kulcs lesz.) Minden egyes szó egy helyett jelent, az elvezeti a többihez és ha mind megvan csak utána tovább. És persze szükség is van rá hisz csak azzal tud bemenni oda. Az első darab már megvan és onnan mennek tovább!
Egy csapattal indul el hogy megtalálják de semmi se a tervek alapján sikerül, úgyanis a csapat vezetője más tervekkel indult el, hogy az emberek akik körbeveszik nem jó fiúk. Azért tartottak vele hogy megtalálják de nem azért hogy vissza vigyék a hírt a megbízoiknak, hanem a saját javukra szánták. Ha nem lenne szükségűk a lány tudására már őt is eltették volna lábalól.
Egy távoli faluban találkozik a másik karakterrel egy fiúval aki folyton kihúzza a nehéz helyzetekből. Majd idővel mikor megszabadul a rossz fiúktól megindul a fiú oldalán aki eleinte nem akarta elfogadni de végül pénzt ígért számára, a rossz fiúk pedig a nyomukban. Idővel persze meglágyul a lány felé a fiú, bár ezt nem nagyon mutatja eleinte.

Fimek amik érdekelnek:

1. Tessa Young (Josephine Langford) a középiskola elvégzése után Főikolára készül. Egyedül él édesanyjával, Carol- lal (Selma Blair), mert Édesapja 10 éves korában elhagyta őket. Tessa a megtestesült szorgalom, jó tanuló, a "mindenkinek megfelelni akaró jó kislány". A Főiskolára Édesanyja és régi barátja/szerelme, Noah (Dylan Arnold) kísérik el. Tess belecsöppen a főiskolai életbe, ami néha jókedélyű, de van, amikor inkább kiszúrás. Egy gyermetegnek tűnő játék után megismerkedik Hardin- nal (Hero Fiennes Tiffin), de elutasítja a fiú közeledését. Hardin magának való, tehetséges, művelt srác, a lányok kedvence, de néha nyers modorával, elveivel tűnik ki. Ezért hiúságból mindenhová követi Tess- t. Amikor, a fiú zárkózik el, akkor Tess lesz gyanakvó. De már érezni a feszültséget, a kémiát közöttük. Noah és Carol hirtelen látogatása mindent felforgat, Tess szakít Noah- hal, Édesanyja pedig ultimátumban közli, hogy ezután Tess- nek kell fizetnie az ösztöndíjat. Ám, Hardin szerez ingyen lakást kettőjüknek és bevezeti Tess- t a szerelem gyönyörű birodalmába. A lány még soha nem élt át ilyet és vágyai magukkal rántják. Ám a főiskolások gonoszsága nem ismer határt...

2. Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

3. A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

4. Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred az aktuális cica-fiú, Carter mellett (Israel Broussard), kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz. Visszaszambázik a kolesz épületébe, ahol meghallgatja a szobatársa Lori (Roby Modine) és a dikákkör elnöke, Danielle (Rachel Matthews) epés megjegyzéseit, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe. Látszólag minden kerek, kerülgeti a szokásos aktivistákat az udvaron, flörtölget a tanárával, Gregoryval (Charles Aitken), mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer. Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen... aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált. Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut támadójához. Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad...

5. Starr végignézi, ahogy legjobb gyerekkori barátját lelövi egy rendőr. Mind a két oldalról kapja a nyomást, hogy hallassa a hangját az ügyben, neki pedig rá kell jönnie, hogy szerinte mi a helyes. Mid ez mellett pedig egy fehér bőrű barátja van, és a kapcsolatukat senki se támogatja a fiú mindvégig mellette marad és támogatja. Bőre színe miatt mindig elnyomás alatt kellett élnie, és oda kellett figyelnie arra mit mond. Ezért elhatározza magát hogy nem nézi szótlanul tovább, hogy lépni fog. Bármi is tőrténjen.

6. Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach (Dylan Minette) elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine (Jack Black) dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával (Odeya Rush), és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A fiataloknak és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz.

7. Amióta az eszét tudja, Zoe próbálja teljes mértékig függetleníteni magát édesanyjától és húgától, Racheltől, akikkel kapcsolat finoman szólva is mindig viharosnak volt mondható. Ezért is lett általános iskolai tanár távol egykori kaliforniai otthonától Amerika középső részén. Ám a sors visszaszólítja a rosszemlékű Los Angeles-i szülői házba, ahol anyja, Barbara szörnyű hírrel várja: az utóbbi időben egy előkelő klubban pincérnőként dolgozó Rachel öngyilkos lett. Barbara nincs meggyőződve arról, hogy a fiatalabb lánya valóban a saját kezével vetett véget életének, ezért arra kéri Zoét, hogy derítse ki, valóban igaz-e a gyanúja. Zoe úgy dönt, ő is beáll pincérnőnek és alámerül az exkluzív éjszakai bárok fülledt világába, hogy végére járjon testvére halála valódi okának. (Majd ott ismerkedik meg az egyik pultos fiúval, de mivel ő is új nem gondolja azt hogy bármilyen információval is szolgálhatna, egészen addig amig ki nem derül róla hogy egy beépitett rendőr, ő se gondolja azt hogy egy fiatal lány képes lenne végetvetni életének és saját kezébe fogta az ügyet.) (a végét én írtam hozzá.)

8. A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult. Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot. Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel (Richard Harmon), a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot. Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

16. Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.

17. Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket. Itt csapatban ismeri meg Liam-et akivel kötödni kezdenek egymáshoz, és többet kezdenel érezni bár tudják ez nem épp a megfelelő idő. Ruby-nak már csak ők maradtak mert kislányként balesetből kitőrölte a szüle minden emlékét, mintha soha se létezet volna.

18. Éjszaka valóra válnak az álmok…
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak.
Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét…

19. A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé. Japánban egy városban fog találkozni Lu Ren, az idősebbiket kereste de ő már rég meghalt igy részeges fiával kell beérnie, aki elég makacs de a pénz mindenekfelett. A lány is talpra esett nem kicsit de Ren is képes kihúzni a csávávból ha éppen szorul a lány torkán a hurok. Csak egymásra támaszkodhatnak, és idővel kihózzák egymásból a legjobbat.

20. A tizenkilenc éves Billy Lynn megjárta az iraki háborút, ahol kitüntette magát egy csatában. A hőssé vált fiatalembert meghívják egy győzelmi körútra, hogy elmesélje mi történt. A Dallas Cowboys amerikai futball csapat felkéri, hogy Beyoncé és a Destiny's Child társaságában vegyen részt a Hálaadás napi mérkőzésük szünetében rendezett műsorban. Miközben az amerikaiak a visszatért, hős katonákat ünneplik, Billy rájön, hogy a többségnek fogalma sincs a háború borzalmairól. Miközben ott tartozkodnak megismerkedik Faisonnal egy "pom-pom" lánnyal, kapcsulatuk szépen kibontakozik és talán ez lenne a legédesebb szerelmi tőrténet.

21. Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.
Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

22. A történet a zord hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A fiatal lány élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet. A kisérleti alany egy vízben élő, ember nagyságú de inkább halnak kínéző, hím példány él. A "szőrny" annyira elvarázsolja a lányt hogy mindig rá gondol, és mindig vissz neki főtt tojást, a második találkozásuk napján megállapitotta hogy szereti. A lány és a lény között valami kötelék alakul ki, és egy nap mikor látja hogy hogyan bánnak vele ugy dönt ennyi volt, és kiszökteti. Ez még jól is alakul, a lakására visszi, mivel a víz a lételeme a kádban tárolja addig amig rá nem jönn hogy tudná kiszöktetni úgy hogy senki se vegye észre, és ez mellett ne legyen kevés ideig víz nélkül. És majd kibontakozik. Van az az elképzelésem hogy csak ez az egy "bőre" van, vagy alatta van egy "emberi" külső.. csak le kell vedlenie mint a kigyóknál.

23. A 2070-es évek Moszkvájában járunk. A posztapokaliptikus oroszország egyik lezárt bunkerében a fiatalok a túlélésért küzdenek. Az életben maradás érdekében le kell győzniük bajtársaikat egy halálos végkimenetelű táncversenyben. A lány karakterének az apja egy elég fontos ember, sok köze van ehez a versenyhez, a fiú pedig egy kis.. senki.. az élet összefonja a jövöjűket miközben küzdenek az életben maradásért. Egy este a fiú sikeresen megszökik, de a lány ott marad és utolsó vetély társával is megküzd. A fiú persze vissza megy érte.

24. Titkos kísérleteket hajtanak végre hat gyermeken, szervezetükben madár géneket hordoznak. A fiatalok vajmi keveset tudnak eredetükről, ám készek átkelni az országon és a legvégsőkig is elmenni, hogy fényt derítsenek a múltra. A lány Max, a fiú pedig Fang.. mikor elragadják Angelt, Max nem tétlenkedve útánuk ered a fiú oldalán. Iggy a vak srác, Nudge (akiért oda van Iggy) és Gazzy Angel testvére utánuk ered mikor Ari vissza tér, de Max-et nem találja. Gazzy egy bobát gyártva felrobbantja a házat. Max és Fang lappangó érzelmeket táplálnak egymást íránt, és egyben ők a családfők. Még gyerekek voltak mikor Ari apja Jeb "megmentette" őket ezért megbíznak benne, de ő se olyan ártatlan mint gondolnák!

25. Ez több szálon is futt egyszerre de most csak egy páros érdekel az pedig Hae‑Joo Chang (Jim Sturgess) és Sonmi-451 (Bae Doona) szerelmi szála, a lány egy klon és úgy is bánnak vele és a társaival. Sonmi egy kiszolgáló, olyasmi mint egy pincér. Ő vele ugy bánhatnak ahogy kedvük szottyan de ő nem emelhet kezett a "gazdáira" mert azt szigorúan bűntetik. Nincs lehetőség szökésre mert annak vége halál. Egy nap viszont teljesen megváltozik a lány élete mikor is megpillantja Hae-Joo-t a fiút aki kimenekiti őt a nyomorból. Menekülniűk kell hiszen a nyomukban vannak és ha elkapják, kivégzik nem csak a lányt de a fiút is. Közöttük fog kialakulni egy szép harmonia, egy igaz szerelem olyan amit még egyikük se érzet. Megtudja mi történik a falakon kivűl és az akit megajándékoznak a társai közül az nem azt kapja amire számít, a kegyetlenség akkor se ér véget. Egyszer elérnek végül a célhoz, és hogy okkal érkezett mert hogy megváltoztathatja az életett ha ő is ugy akarja, célja lehet ami hasznos a klóntársaira nézve.

26. 1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban, és táncolhasson egyet a Ritzben. A kékvérű lányok a valóságban közvetlenül éjfél után már vissza is tértek a Buckingham-palotába. Arra persze már senki se számít hogy minden a feje tettejére áll, és Erzsébet egymaga marad London utcáin egészen addig amig egy kacifántos esemény során nem találkozik Jack-el egy volt katonatisztel, aki eleinte kedvtelenűl is segít előkeritenie húgát. Persze a fiatal fiú még semmit se tudd a lány kilétéről, arról hogy ő a jövőbeli királynő. Közöttük ki fog alakulni egy aranyos szerelmi történet, kalandokkal egyetemben ami csak a két fiatal szívet érheti.

lulilla009 2019. 08. 15. 12:57  
Gloria

Unottan feküdtem a sikátorunkban, a saját kartondobozomban, amiben néhány pokróc volt. Darkangel és Blackstorm is a saját dobozukban feküdtek. Úgy döntöttem, hogy elmegyek egy kicsit ételt szerezni
- Megyek ételt szerezni, majd jövök - néztem két társamra, miközben felálltam. Ők bólintottak, ezért elindultam egy olyan helyre, ahol több étterem is volt.

Sombra
 
2019. 08. 15. 12:43  
Luli: Rendben. ^^
Most megyek le szedni a száraz ruhákat ezért ha kezdenél az jó lenne. ^^

lulilla009 2019. 08. 15. 12:42  
Jack, Seth - Gloria találka?

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat