Társalgó

Szerepjáték :)

Jacqueline 2018. 09. 25. 20:18  
Scar falka

Scarab, szuka:
Wrolf, kan:
Vapor, kan:
Cesonia, szuka:
Galadriel & Celeborn, szuka-kan:
Arctic, szuka:
Winston, kan:
Hydra, szuka:
Sherlock, kan:
Arwen, szuka:
Fresco, szuka:
Mariposa, szuka:
Cannibal, kan:
Megadeth & Anthrax, szuka-kan:
Queen, szuka:
Weapon, szuka:
Ziwa, szuka:
Remus, kan:

Jacqueline 2018. 09. 25. 19:52  
Karácsonyok; Okéy ^^ A Cly falka helyet a Scart hoztam ^^

karácsonyok
 
2018. 09. 25. 19:43  
Jack én igen^^

Jacqueline 2018. 09. 25. 19:39  
Gyors fürdők és reagálok ^^
Addig ha valakinek van kedve a kutyásbol kapható vagyok találkára? :3

amulet
 
2018. 09. 25. 18:03  
Sajnos ennyi időm volt, további szép napot/estét nektek!

amulet
 
2018. 09. 25. 18:00  
Bocsi, ha itt-ott van benne elírás, csak telóról picit bonyolultabb az írás ><

J.C.

- Ezt nevezem szőrnyű életnek - vakartam meg tarkómat zavartan, Nora szavai után. Én tényleg nem értem az egyes falkák szokásait, hagyományait, szabályait. Nálunk egész egyszerű szabályok uralkodnak. Mindenki köteles fejet hajtani az alfa előtt, ha éppen úgy adódik valami és persze mindig a szolgálatára kell állni. Tudj harcolni és túlélni. Ennyi. Szerintem ezek elfogadható, megszokható, rövid szabályok amiket még az ikrek is képes betartani. Na pedig ők aztán...velük sok gond van. Az alfát az apjuknak tekintik és Connor is néha úgy viselkedik velük mintha a saját vérei lennének. Ezzel azok a kis szemetek vissza is élnek néha, bár engem nem tudnak lepipálni. Connor nekem is "apa" személyiségi morált tölt be az életemben, csak én nem vagyok annyira ragaszkodó mint a két kis csaj. Apropó, remélem az a két csirkefogó nem csinált megint valamit még nem voltam itt, mert esküszöm lecsapom őket...nem érdekel hogy a fogadott húgaim...már ha őket annak lehet tekinteni.

Connor

Meglepetten felhúztam egyik szemöldökömet, bár nem volt új amit mondott. Sokszor halottam hogy a régen erre járó vadászok előszeretettel temették el élve a vámpírokat, égették őket porrá szintén élve. A vérfarkasokkal se tettek mást. A levadászott egyedeket megfosztották a bundájuktól, a fogaikból nyakláncot készítettek és még sok más szörnyűség. Bár most már elértük azt, hogy az emberek jó nagy távolságot tartanak tőlünk, már akiről tudják hogy micsoda. Mint éntőlem és a falkámtól. Ha megjelenünk valahol kihalttá válik a környék.

Maria

Madison magyarázata után levettem róla tekintetemet és nagybátyámra szegeztem azt, aki kisebb érdekeltséget se tükrözve sétálgatott a gyakorlatozók között. Halkan sóhajtottam egyet szemforgatva majd szemeimet visszavezettem az előttem álló lányra, kire most kedvesebben néztem egy nagyon halvány mosoly mellett.
- Értem - bólintottam. - Egyezzünk meg abban hogy ez a beszélgetés nem történt meg köztünk, de arra megkérnélek hogy a barátnőd szájára húzz cipzárt, mert nem akarom hogy ezt akárkinek is kifecsegje. Kinézem belőle...már elnézést - pillantottam az említett lányra, majd újból vissza Madi-re. - Egyébként, Eric gondolom tudja hogy tudsz a hátfájásáról, hisz nem vágott valami jópofa képet az előbb. Felvetetted neki ezt a masszírozós dolgot esetleg? - érdeklődtem tovább, most konkrétan bármi féle hátsó szándék nélkül, egyszerűen csak érdekelt.

cegelil201 2018. 09. 25. 17:56  
Eila nekem is nagy kedvencem :3

lulilla009 2018. 09. 25. 17:46  
Eila,szuka:

cegelil201 2018. 09. 25. 17:40  
Markan, szuka:
Gemini, szuka:
Miku, szuka:
Tiger, kan:
Gray, kan: (A szürke)
Cream, szuka: ( A fehér alapon krém foltos)

cegelil201 2018. 09. 25. 17:35  
Amu, neked bármikor :3
Leonora

- Hát, az ő falkájuk merőben más volt, mint ez. - mondtam félrepillantva. - És amúgy se volt beleszólása. Meg aztán már mindegy. Úgy is meghalt az illető... - mondtam visszanézve Jace szemeibe, mintha csak igyekeznék belemászni a fejébe, vagy gondolataiba, bár sejtettem a véleményét. Szerintem neki se tetszene a dolog, ha akarata ellenére hozzá kéne mennie valakihez, bár kinek tetszene? Bár Sarah nem is mert volna visszabeszélni a szüleinek, hogy ellenálljon. Furcsa élete volt. És mindig nálam kötött ki mikor valami baj történt. Egek, de hiányzik az, mikor kiültünk a játszóra beszélgetni, és a végén olyanok voltunk mindketten, mint két ovis.

Rosalia

- Hát, ez elég változó... - mondtam, majd felnéztem az égre. - Azok a szolgák, akik közül megmutattam egyet, ők igen. Az én fajtám nem. Általában... Őszintén, fogalmam sincs, hogy ha meghalok, akkor mi lesz velem. - mondtam továbbra is felfelé bámulva, kezeimmel magam mellett támaszkodva. - A hamvaink és a vérünk, húsunk is mérgező a földnek, szóval én inkább szeretnék még élni. A szüleim nem váltak hamuvá, mikor meghaltak. Utólag égettük el őket, és elszórtam a hamvaikat. De, a nagyapám csontváza benne van itt valahol egy koporsóban, mivel őt vadászok fogták el és élve eltemették, fogalmam sincs, hogy hova, de jobb is. Felnőtt fejjel már tudom azt mondani, hogy akkor se engedném ki, ha tudnám, de szerintem régen lettem volna olyan bolond, hogy megtegyem. - mondtam kissé elgondolkozva, mikor inkább lesütöttem tekintetemet a tájra és közben a felhők közül kibukott egy napsugár, ami megmelengetett és pedig kiélveztem a melegét. Nehezen érzékelem a hőváltozásokat, de a nap melege mindig is megérintett.

Madison

Kissé meglepett a kérdése és fagyos tekintete is.
- Nem volt nehéz észrevenni... Kiskorom óta értek ehhez. A hátfájás egy elég gyakori probléma tud lenni a Barátságosak közt, így néhányan megtanulják, hogyan kell kimasszírozni a fájdalmat és ehhez hozzájárul, hogy észre kell venned. Nekem van hozzá némi tehetségem, mert bár az érzelmek többségét el tudod rejteni, a fájdalom mindig utat tör magának. A legkisebb jelét is észre tudom venni. - ez az egyik oka, hogy nem örültek a döntésemnek, de nem érdekelnek a szüleim. Mindketten csoportváltók, megérthetnék egy kicsit. Miután végigmondtam higgadtan a mondanivalómat, csak néztem magam elé, kissé még megszeppenten, majd mivel kezdett zavarni a nézése, így csak egy kicsit félrenéztem barna szemeimmel.

lulilla009 2018. 09. 25. 17:29  
meg őkek:

amulet
 
2018. 09. 25. 17:28  
Üdvözletem! Akinek tartozok akármilyen reaggal, az megtenné hogy elküldi újra? Köszi, puszi:3

lulilla009 2018. 09. 25. 17:28  
meg:

lulilla009 2018. 09. 25. 17:26  
Cegelil,oksa.gyün Eila:

Korra:

meg még néhányan.

karácsonyok
 
2018. 09. 25. 17:20  
Valaki?

cegelil201 2018. 09. 25. 17:19  
Luli, én? ^^

lulilla009 2018. 09. 25. 16:59  
valaki tokotás?

cegelil201 2018. 09. 25. 9:46  
Szikra

Ahogy haladtam a várisban, sorra kerültem ki az embereket, akik vagy egy grimaszt, vagy egy mosolyt vetettek rám, mindannak ellenére, hogy nem tudtak rólam semmit. Nem morogtam, vagy bármi, csak annyira tartottam őket távol magamtól, amennyire az csak lehetséges volt. Egyszer csak szembe sétált velem egy nő, a gyerekével, aki fagyizott. Meg akart simogatni, de nem igen voltam benne parten. Halkan megmorogtam, mikor felém nyúlt, így anyja elhúzta. A következő sikátor felé vezető sarkon befordultam és amilyen szerencsém van, át is estem valakin, vagyis inkább csak nekimentem és véletlenül fellöktem. Egy nálam valamivel, sőt, nem is csak valamivel alacsonyabb kan volt az. Egy border collie volt az illető, akire ránéztem, majd el és vissza rá.
- Ne haragudj. Nem esett bajod? - kérdeztem sajnálkozó tekintettel, bár túlnyomórészt fagyos színű szemeim tekintetemre is rányomták bélyegüket.

Jacqueline 2018. 09. 24. 22:55  
Remus

Az út békésen telt nem találkoztam elenséges falkákkal, gondolom az az oka hogy mostanában megdublázodot a sintérek száma a közelben, hát igen egy városi kobor ebnek nincs semmi luxus kivitelezése.
Kiváncsian nézelődtem mostanában épitettek egy-két új házat ahova rögvest be is költöztek az emberek, minél több ember annál kevesebb hely számunkra, nemsokkára még az erdőt is képesek lesznek kivágni csak azért hogy legyen hely.
A tempomon persze egyből lassitottam mikor megpillantottam egy kislányt az anyjával volt egy fagyis kocsináé, fagyival a kezében mikor meglátott ugrabugrált majd szaladni kezdet felém, finyás vicsorral a képemen elkezdtem felé kocogni majd közel kerülve kikaptam a fagyit a kezéből elégedeten farkamat csoválva néztem a kislányra aki sírva fakadt nem sokkal később az anyja is megjelent aki mérgesen bámult és mondta hogy rossz kutya vagyok persze nem bántott meg vele, elégedeten hátat forditottam majd tovább áltam de még utoljára hallottam hogy mondja a kislánynak hogy kap egy másikat, megforgatam a szemeimet és a saroknál megetem.
Finom volt epernek állapitottam meg jó hűsitő volt ezzen a szép napon, lenyaltam azt ami a pofámon maradt és ismét elindultam.

cegelil201 2018. 09. 24. 20:37  
Nem baj ^^

Szikra

A falkában lustálkodtam, mivel nemrég tömtük meg a bendőnket. Én a négy Kangalivadékok és anyjuk társaságában feküdtem. Maya olyan volt, mintha a húgom lenne és jó nagybácsihoz méltóan vigyáztam rájuk. Maxin a mellső lábaim között aludt, míg Leo és Letty oldalamhoz gömbölyödtek, miközben Runner anyjuk ölében pihent, mellettem. Ismeretlenek valószínűleg egy kis családnak néznének minket, attól eltekintve, hogy a kölykök kicsit sem hasonlítanak rám, hiszen nincs közöttünk vér szerinti kapocs. Mikor már mélyen aludtak, Bia megbökte a vállamat, és lényekében kitúr, majd befeküdt a helyemre, és a két szuka halkan csak ugyan, de beszélgetni kezdett. Megforgattam szemeimet, majd Livia elé mentem, és fejemmel biccentettem neki, mire félrementünk.
- Körbenézek a városban és a környéken, hogy mi a helyzet. - mondtam a kékes bundájú szukának, aki közel akkora, sőt még majdnem nagyobb is volt, mint én, pedig nem voltam alacsony növésű kan.
- Mielőtt visszajönnél mosd le magadról a szagokat, és senkinek egy szót se. Tudod, hogy törvényeink szerint senki sem hagyhatja el az erdőt és a falka területét! - nézett rám szigorúan, mire katonás ábrázattal bólintottam. Elindultam, de persze nem egyből a városba mentem, előbb még meggyőződtem róla, hogy nem követ senki, majd elindultam a városba. Ott büszkén kihúzva magamat sétáltam, és nem kevesen voltak is, akik megbámultak, de annyira nem volt ínyemre, így inkább meghúztam magamat. A kutyák nem zavartak, nem is aggasztottak, az emberek már annál inkább. Hajlamosak sintért, meg hasonlókat hívni, és én ugyan nem járom meg még egyszer azt a poklot!

Jacqueline 2018. 09. 24. 20:10  
Remus lesz a neve, és bocsi elégé összedobott lett :s

Remus

Ziwa mellett feküdtem miközben a kis szuka hozzá bújt a szürkésfehéres bundámhoz.
Elégedetten pihent nemrégiben etűnk így elégé televolt a hasa, a távolban megjelent Arctic és Waepon akik csak barátságosan mosolyogtak majd letelepedtek ők is.
-Ha szeretnél járni egyet mostmár vigyázok rájuk.
Mosolygot a szuka miközben felkeltem és nyujtozkodtam, biccentettem és elindultam a városba, érdeklődve körbe néztem mikor megpillantottam pár ismerős arcot de jelenleg nem sok hangulatok volt hozzájuk ezért csak tovább mentem.
Elhaladtam pár gazdás kutya mellett aki vagy megugatott vagy grimaszolt, elvoltak maguktól szálva de nem értettem hogy képesek velük együtt élni a ketlábuak csak teher.

cegelil201 2018. 09. 24. 19:52  
Kezdesz majd? :3

Jacqueline 2018. 09. 24. 19:41  
Okéy :3

cegelil201 2018. 09. 24. 19:39  
4-es? :3

Jacqueline 2018. 09. 24. 19:37  
6. (Világosabb)

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat