Társalgó

Szerepjáték :)

cegelil201 2018. 11. 22. 11:27  
Avery

Egy kedves mosoly után bementem a szobámba, azzal  a  szándékkal, hogy kipakoljak. Fray hamar elkezdte a szoba felfedezését, én eközben csak pakoltam, szépen összehajtva betéve ruháimat a szekrénybe. Összedobtam kedvencem ülőfáját, az éjjeli szekrényre téve, tálkáját és a hozzá tartozó fát a szekrény ajtó külsejére rögzítettem, majd a szoba sarkába elővarázsoltam táskámból egy hatalmas fekhelyet. Ezzel végeztem is a pakolással.

karácsonyok
 
2018. 11. 22. 6:33  
(Hagyjuk.... Hiszen én mit érek neked? Szerintem semmit. Csak egy ember akivel tudsz beszélni mert szóba áll veled!)

Flora
Bálint rám nézett majd meglögdösöt.
-Na. Mi a gond?-kérdezte mirr halkan felnevetem.
-Á semmi. Csak megint mehetek egyedül lovagolni-mondtam és vissza néztem a fiúra.
-Hát az sajnálatos. Majd szombaton lesz kivel-mondta és előre nézet. Tényleg. Szombaton átjôn. De jó.

Sombra 2018. 11. 21. 22:46  
Lili: Egyébként ő lenne Ruffia: :3

Sombra 2018. 11. 21. 22:44  
Dolostiel

A hollóra pillantottam majd kivettem egy kisebb kupac ruhát és a szekrénybe győmöszöltem, nem foglalkozva azzal hogy összegyürődik a cuccom.
-Látom Frayt jobban érdekli a hely. Nyugodtan menj csak nem tartalak fel.
Pillantottam kedves tekintettel a lányra majd mentem még egy nagyobb kupac ruháért ami ugyanott kötött ki. Közbe Ruffia is bele segitett a rendezésbe és kihalászott a táskámbol két pár cípőt amit a szekrénybe tett, mielőtt ügyesen kinyitotta legalább is meglőkte mancsával mivel csak bevolt hajtva, az egyik sarokba rakta, majd ezt folytatta a többivel is. Nagyon okos egy kutya volt. (Ihletet kaptam ami tiszta fura és cuker lenne egyszerre owo)
Pár göncött mint például a kabátokat a szekrényembe tettem bár abból csak pár darabvolt igy azzal hamar végeztem, Ruffal egyetemben aki berakta az utolsó cipőt is a helyére.
Mosolyogva megdögönyöztem a fejét majd nyomtam a feje bubjára egy puszit, a táskákat pedig bedobtam a szekrénybe hogy ne foglaljanak helyet.

Sombra 2018. 11. 21. 22:31  
A Dobermant, Beauceronra cseréltem c:

Sombra 2018. 11. 21. 22:08  
Gill: Itt a második karakter :3

Teljes neve: Josephine Lightwood
Mindennapos használt neve: Jesephine
Becenevek: -
Nem: Lány
Kor: 17 éves
Partner: -
Magasság: 164 centiméter
Testsúlya: 48 kilogramm
Történet és Jellem: Kedves és okos lány akinek nincs túl sok önbizalma mert kislányként sokkat cikizték és bántották, nem igazán voltak barátai. Nem voltak se szülei se rokonai ezért az utcán élt, vagy éppenséggel egy elhagyatott helyen.
Nem valami érzékeny, nem lehet megbántani bár mára a másik nem más szemmel néz, egy csinos és kellemes külsejü fiatal lánnyá cseperedet az évek során.
Társaságban általában kényelmetlenűl érzi magát hiszen fiatalabb korában sokkat sértegették, és kiközösitették ezért ha társaságba kerül megvan magának és próbál nem kitűnni.
Tehetséges táncos és és remek hangal rendelkezik amit még senkinek se mútatott, és persze nem is tervezi. Ez nem azt jelenti hogy nem merne kiállni mások elé mert alapjáraton mint a legtöbb embernek neki is van meréssz oldala. Agresszív oldala nem igen van inkább csak kifinomult, de ez nem azt jelenti hogy ugy öltözködik mint a legtöbb lány. Szeret adni a külsejére de csak az egészséges mennyiségben. Képtelenség neki hazudni mert szinte egyből észre vesszi azt és az általában nem túl jó a másik félnek mert nem bocsát meg valami könnyen, de ez nem azt jelenti hogy pitizni kell neki mint egy kiskutya. Utálja azt ha valaki próbál bevágodni valakinél, pitizni. Jobban megvan azzal ha valaki önmagát adja mások előtt.
Mivel szülei nem voltak ezért sok mindent saját magának kellett megtanulnia, és mikor elég idős lett ő maga kezdet el dolgozni, legelőször egy cukrázdában majd váltott kávézóra ahol nagyon szeretett lenni. Mindig százszázalékosan teljesitett de ha mégse jött össze az se zavarta, mindenkivel jó volt a visszonya, szereték. Mivel rendes otthona nem volt egy elhagyott elmegyógyintézetben élt, ott fürdőt és aludt. Esténként mindig hátborzongató hangokat hallott ezért nyakig betakarozott. Mindent amilye volt egy tisztitobol szerezte, és azt a szobát két vagy három naponta alaposan kitakaritotta. Nem volt valami takaritó mániás de igy érezte higénikusnak a helyzetett. Annak elenére hogy egyedül él egy hatalmas éppületben nem volt valami bulizos lány, bár voltak már ott emberek persze ugy hogy akkor még nem tudták hogy ott él azután hogy megtudták egyre többet jártak oda és egyre kevesebb magánélete volt. Mivel volt bőven ideje kicsit rendbe pofozta a helyet de még most is teljesen kisértet járta, bár ez a része nem nagyon zavarta. Mivel több akart lenni egy lánynál akinek semmije sincs a legközelebbi iskolába beiratkozott ahol tökéletes átlagra megírta azt amit kellett ezért felvették. Mindig elégé magányos volt ezért mikor látott egy felnőtt férfit aki éppen két kiskutyát, pontositva dobermant bántalmazott elég csúnyán helyben hagyta, még saját magát is meglepte vele, gondolkodás nélkül befogadta a kölyköket.. egyik a Logan nevett kapta másik pedig a Lucyt. És mivel oda volt az éles fegyverekért már kislánykora óta beszerzett pár vadászkést és fegyvert amit akkori jól fizető múnkájából finanszírozott.

Külső:

Jelenlegi otthona:
Belülről:
Szobája:

cegelil201 2018. 11. 21. 22:06  
Avery

- Avery Ravenstorm. - mutatkoztam be teljes nevemen, egy kedves mosollyal. Fray megbökött csőrével, mire kicsit meglöktem, amit szóvá is tett. Nem tetszett neki, de nekem se az, hogy sürget. Engem csak ne ugráltasson, mert átváltoztatom valami olyan állattá, amivel nem ér utol egy hamar.

Sombra 2018. 11. 21. 22:04  
Amy

Lassan haladtam megrázva bundámat mikor megpillantottam a vízet ahogy csillogott a nap miatt, kicsit szaporább léptekkel oda mentem majd itam belőle egy keveset. Mivel nem volt kedvem tovább állni csak levágodtam és a virágok friss finom illatátt szimatoltam de hamar abba maradt a lelkesedésem mikor kiszagoltam egy idegen szagot, egy pillanatra annak irányába néztem de végül inkább csak mancsomra hajtottam fejem. Nem voltam egy ijedős kislány, ha rosszat akar megtudom magam védeni.

Lilith

Mikor sikeresen szomjamat oltottam lenyaltam a vízet pofámról amiről csak ugy csurgot lefele, ennek köszönhetően mancsom is nedves lett ezért ledöltem és nyalogatni kezdtem. Persze a most érkező hím is szemet szúrt, egyáltalán nem volt ismerős igy biztos nem a mi területünkről volt való, pár másodpercig figyeltem majd mikor tisztára nyaltam a lábam felkeltem és a sziklához mentem ami rögvest a víz mellett volt, felugrottam és elfeküdtem kényelmesen rajta.

cegelil201 2018. 11. 21. 22:03  
Adrian

- Köszi. - mondtam, majd elindultam vissza a helyemre, hogy.... igazából nem is tudom. Nem tudtam mit kezdeni magammal, és ciki lett volna csak úgy ott ácsorogni, de szerencsére a csengő megmentett a tehetetlenségemtől, mivel így már várhattam, hogy a tanár diktálja az ütemet.

Sombra 2018. 11. 21. 21:26  
Szerintem tiszta Dylan *3*
Luli: És egy pillanat csak karakterlapot írok :3

Gilleristh 2018. 11. 21. 21:19  
Nyos, ő lenne a kiválasztott:

Gilleristh 2018. 11. 21. 21:18  
Isaac

Adrien csak simán vállat vont, közben én leoltottam telefonom és tíz pontosan beledobtam táskámba. Csak össze ne törjön...
- Milyen óránk lesz? - kérdezte, mire visszaszaladt rá tekintetem. Elgondolkozva néztem a többiek padjára, ugyanis nem tudtam pontosan. Annyira
- Asszem egy földrajzzal folytatjuk a napot - mondtam visszanézve rá, majd leültem.

Vanda

Igen, igen, köszönjük az unalmas órát.... és amikor már az alvás szélén álltam kicsöngettek én meg boldogan rakodtam elő... idegennyelvre. Dejó, angol lesz. Azt legalább szeretem is... végül elörakodtam és leültem székemre, és unatkozva néztem a többieket.

Gilleristh 2018. 11. 21. 21:13  
Dylan - Connor - Kyle között gondolkodom >< ha elküldöm talán könnyebb lesz választani :3

lulilla009 2018. 11. 21. 21:12  
Jack, reagolsz?

Sombra 2018. 11. 21. 20:53  
Aiden, Dylan, Lucas, Damien, Damon, Christopher/Chris, Logan, Connor, Noah, Theo :3
És Seth *^*

Gilleristh 2018. 11. 21. 20:50  
(Milyen iskola? Rendes alapiskola. És, képzeld Görögországot vesszük. És azt is fogjuk elvileg egész évben. És veszem, h törin van és nem vallási nevelésen, de nem vettük. És nem tudom mi az. Amúgy tuti különbözik Erdély és Szlovákia tanítása, szal' ne engem okolj, hogy a tanárok nem tanítanak minket szara se, de a szlovákot kötelező keményen venni... bár kinek mi a kemény....)

Jacky, nuku név ötlet, valami tipp?><

Sombra 2018. 11. 21. 20:46  
Rendben ^^
Valaki kapható farkasos szerepre? :3

karácsonyok
 
2018. 11. 21. 20:45  
(De de ez történelem és nem hittan. Ezt ha nem veted akkor nem is ismerlek. Az nem iskola. Ezt mindenki veszi ,hiszen ez még a Római birodalom bukása után a Frankoknál történt. Ha nem vetted akkor inkább hagyjuk. Én nem erőltettem ezt az egészet. Akkor a Román és a Gótikus stílust sem tudod. Ti mit vesztek? Mi volt egy hónapal ezelőtt? De inkább hagyom. Nemakkarom ,hogy ma vagy holnap ideges legyél rám. Bár szerinted nem tudod miért....)

Gilleristh 2018. 11. 21. 20:36  
(ő, izé, köszönöm a hittan órát... de mi még nem vettük. Nem hinném, h bűnt követtem el...)
(Sry, h eltűntem, mindj reagálok mindenkinek)
Jacky, ehm, lapot lusta vagyok már írni >< viszont, ha nem gond egy anime beütésű srácot hozok, mert naon kis cute

lulilla009 2018. 11. 21. 20:15  
Blackfalcon

Ahogy végeztem, a malacokra néztem, akik félve sírtak, anyjukat keresve. Hirtelen hatalmas bűntudatom lett, és a tetemre néztem. Lehet, ezt mégsem kellett volna... szomorúan néztem a kicsiket, akik még az én kölyökkoromra emlékeztettek, amikor az anyánk elment, én meg a testvéreimmel a barlangban maradtunk, és a nőstény nem jött vissza többé. Komolyan, ha nem őt választottam volna, akkor ez az egész nem történt volna meg. Bár a nőstény támadott, de ha nem tette volna, lehet úgy is megtámadtam volna őket, de főleg önvédelem volt. Vagy lehet, hogy csak nem akarom beismerni amit tettem, nemtudom. Gyilkosság is volt, meg önvédelem is. Remélem, azért valami másik nőstény befogadja, csak addig ne öljék meg őket. Ekkor egy nőstény vaddisznót láttam meg, aki ahogy észrevette a kicsiket megközelítette őket, akik mikor lenyugodtak, kíváncsian figyelték az anyjuknál kicsit fiatalabbnak tűnő kocát. Kikerültem őket nagy ívben, nehogy megint az történjen, mint az előbb, szemem sarkából láttam, hogy az anya megszaglássza a malacokat. Lassan mentem tovább, viszont más késő volt, és azt éreztem, hogy valaki oldalamnak rohant. Felpattantam, és láttam, hogy a kicsik új mamája. Na, remek... a koca egyik mellső mancsomra támadt, mire felszisszentem, de már önvédelemből sem akartam támadni. Elsiettem, már amennyire sántítva tudtam, és láttam, hogy a vaddisznó nem akarja magára hagyni a kicsiket, ezért lenyugodtam. Lenyaltam mancsomról a vért, majd kissé bicegve tovább sétáltam, hogy ne zavarjam meg az új "családot".

Noble

Végül elértem a folyót, majd lefeküdtem a partra, és figyeltem a halakat. A túlparton egy nőstényt láttam meg, akivel nem nagyon foglalkoztam, csak unatkoztam. Hirtelen valami nekem jött, mire felpattantam, és láttam, hogy csak egy medvebocs volt véletlenül, és ahogy meglátott, rémülten anyja mögé futott. A nagy medve dühösen felbődült, és ezért kicsit hátrébb sétáltam tisztes távolságban, majd ittam egy kicsit a vízből, és unottan oldalamra dőltem, és hagytam, hogy a nap melengesse fehér bundámat. Örültem, hogy Diego most nem volt itt, mert ki tudja, mit tett volna azzal a két boccsal, és akkor már biztos rég halott lenne...

Sombra 2018. 11. 21. 20:10  
Valaki? ^^

Sombra 2018. 11. 21. 19:29  
Gill: Itt az egyik karakterem majd jön még egy :3
Most küldőm el mert megyek fürdeni ^^'

Teljes neve: Alexander Blake Armstrong
Mindennapos használt neve: Alexander
Becenevek: Alex
Nem: Fiú
Kor: 18 éves
Partner: -
Magasság: 178 centiméter
Testsúlya: 77 kilogramm
Jellem: Egy határozott és kedves kisugárzású fiúval állunk mi szemben, a maga modján egész segitő kész de nem szeret vele dicsekedni. A szavakat nehezen találja meg de ha sikerül remekül el lehet vele lenni, bár ez nem azt jelenti hogy egy társasági személy. Sőt jobban szeret egyedül lenni, de ő mindig is ilyen magányos 'farkas' volt. Alapjáraton egy tűrelmes fiúrol van szó de nála is van egy mérce ami ha a legmagasabbon van, bármikor robbanhat. Itt persze nem a hisztiről van szó hanem az agresszíórol, olyankor jobb nem vele lenni. Bármit és bárkit képes szétverni. Jó talán ez kicsit túlzás lányokhoz és gyerekekhez eddig egy ujjal se nyult és nem akarja hogy ez valaha is változon. Az érzéseit nem igen tudja kimutatni szeretni pedig nem igen tudd még igazán azt se tudja az pontosan milyen is, hiszen őt eddig senki se szerete, mindig egyedül volt. Gyermekkorában is. A barátkozáshoz szintén nem igen ért de ha arról van szó egyáltalán nem elutasitó, ha valaki vele kedves ő is megpróbál az lenni. Még akkor is ha nem igazán megy neki. Elég komoly, önfejű és makacs. Sehol se áll meg ha nem sikerül addig probálkozik amig sikert nem ér el, és sokszor ez az egészségére megy ami miatt sokszor nehezebben végzi el a rá szabot feladatokat. Igen még olyankor is dolgozik, se láz se komolyabb betegség nem hátráltatja meg a végsőkig elmegy ha kell. Neki is persze mint másnak van rossz napja, amikor bunkó és kegyetlen mindenkivel elutasitó de ennek is van oka még akkor is ha ezt pont éppen tagadja.
Azt hogy a magánéletében turkáljanak utálja, ha valaki nem tartja ezt tisztában van hogy letorkolja az illetőt de mivel nem haragtartó egy idő után megbékél vele, de atól még nem mondja el a magánéletét.
Történet: Gyerekként se volt valami könnyű élete az anyja és az apja is drogos és piás volt, akik mindig őt ugráltatták és ha valami rossz szót szolt az apja durván helyben hagyta az anyja semmit se tett. Volt hogy napokig alig tudott járni ugy megverte.
Sokszor meglátogatták a gyáműgytől őket de a fiú sose mondta el nekik mitt tett az apja, mert félt tőle és ahogy cseperedett ugy erősődött, és agresszívabb lett. Talán ez az oka hogy bár tűrelmes de ha felvisszik a pumpát ő is robban.
Nagyábol 15 éves volt mikor az apja ugyanolyan állapotban jött haza mint szokott, és éppen készült a nadrág szíjjal oda csapni de elkapta és a földre rántotta.
Akkor teljesen helyben hagyta később kiderült hogy bele is halt a sérüléseibe, ezt persze már csak a hirekben hallotta mert amilyen gyorsan csak tehette lelépet onnan.
Mivel akkoriban nagy volt a körözés az 'eltűnt' gyerek ügyében gyakran költözött de persze általában csak régi elhagyott épületekben töltötte ezt az időt. Elhozta az összes pénzt amit csak talált ebből látta el magát, bár ez se tartott sokáig ezért dolgozni kezdet de sehol se tudott 2-3 hétnél tovább maradni mert a főnöknek mindig volt valami 'baja' vagy pont hogy lebukott a tévében zajló események miatt. Persze az idő múlásával talált egy jól fizető munkát és mára már rendeződött a helyzete, de nem vett azóta se csicsás lakást

Külső:

Jelenlegi otthona:
Belülről:
Szobája:

Sombra 2018. 11. 21. 19:26  
Amy

Sombra és Dragon oldalán pihentem a nőstény elégedetten nyalogatta véres mancsait, a hím ügyet se vetett ránk pihent. Lusta disznó.
Mivel én untam a semmittevést feltápászkodva ott hagytam őket de érezte ahogy utánam néznek, de foglalkozni nem igen foglalkoztam velük.
Miközben haladtam pár visitózo kismalacra füleltem fel és majd elszorult a szívem ezt általában akkor hallom ha az anya már nincs velük, és mint tudjuk a vaddisznók legyen az fiú vagy lány (igen hirtelen én se tudom xD) sose hagyja magára kicsinyeit. Sokkal jobban védelmezik mint bárki más.
Egy ideig némán hallgatam majd sóhajtottam tudtam hogy az se segit ha oda megyek, még a végén mind szívinfarktust kapnak. És mivel onnantól már nem a mi területünk talán az volt a második pont, sóhajtva elindultam a folyó irányába.

Lilith

Egy fa tőrzsében pihentem és élveztem a csöndet már órák óta, végre kis távolság a falkától.
Mikor már szomjas lettem feltápászkodva elindultam a folyóhoz és mivel csak a közös területes volt közel ezért oda mentem, remek.
Lassú lomha léptekkel haladtam arcom semmi féle érzelmet nem mutatott, csak komolysággot, miközben haladtam a távolban meglátam egy sérült faj társamat aki amint meglátott elsápadt és el iszkolt, értetlenűl néztem utána majd válat vontam.
Nagyábol őt perc sétába telt mire odaértem és lepetyeltem a vízből. Egy őz csapatot pillantottam meg a távolban, majd hangos brümmögésre lettem figyelmes szintén a túl parton megpillantottam egy papa és mama macit és két medve bocsát, az utobbi kettő lelkesen játszot egymással. Aranyosak voltak de nem foglalkoztam tovább velük, folytattam amit elkezdtem.

Dolostiel

-Örvendek Fray..-pillantottam a hollóra egy kedves mosollyal majd fekete Ruffra pillantottam.
-Ő pedig Ruffian de a Ruffra is szintén hallgat.
Tettem hozzá miközben vissza néztem a holló fekete hajú lányra, végül az ágyamhoz mentem rá dobtam a cuccaimat, majd ismét vissza tévedt a lányra.
-Én Dolostiel vagyok. Örülök a találkozásnak.
Mútatkoztam végül én is be majd kinyitottam a böröndömet, több volt a fekete mint a színes cucc de azért itt-ott azt is lehetett látni.

karácsonyok
 
2018. 11. 21. 19:05  
Miért te Refi (Református én az vagyok) vagy EvangéliKUS ra? xD. Igen ezel pojénkodunk ,hogy KatoliKUS EvangéliKUS. A Református? Hát azzal nő pojén xD

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat