Társalgó

Szerepjáték :)

Sombra
 
2019. 10. 15. 22:21  
Alytheia

Az erdő egy kedvenc helyén voltam mint általában a városba nem igen szoktam járni és nem most fogom elkezdeni, volt egy nagy tó amit mindössze fák öleltek körbe és sok kilométerig se domb se hegy nem helyezkedett el. A vízben voltam hogy lemossam a koszt amit a bundám összeszedett, mivel bundám nagy részben fehér volt eléggé feltünő volt az erdőben ezért kicsit összepiszkoltam a vadástatig de már nem vetem hasznát mert tele tömtem a bendőmet egy kedves nyuszival aki nagyobbra nőt a többinél ezért nem panaszkodhatók. Már egy hete senkit se látam ami egy kicsit magányos volt annak aki hozzá szokott a nyaggatásokhoz és fejfájáshoz amit a többiek okoztak de élveztem is senki se mondta meg mit csináljak vagy hogy, nem mintha ilyen könnyen hagynám nekik sőt sokszor meg is mondom a magamét de sokkal jobb ha nyugalom és béke van. Pár költ mentem még a vízben majd gondoltam kifekszem egy-két órára majd tovább álok, és igy is tettem szépen a partra úsztam majd lerázva magamról a vízet megnyújtozkodtam és körbe pillantottam megpillantva a tökéletes helyet, besütőtt a nap a fák lombai között a fű meleg volt mikor ledöltem. Ha most Sidney itt lenne őt ismerve amint látja hogy ledöltem szedné az apró tapancsait és nyúzná-húzná a fülemet hogy játszunk, kicsit hiányzott de azért élveztem hogy nincs itt a kölyök és az apró csapata. Sok mindent nem gondoltam a mai napra ez is átlagosan kezdődőtt és nem hiszem hogy sok változásra gondolhatnék. Mit ne mondjak jó lenne egy csöpp ízgalom de lesz ami lesz.

cegelil201 2019. 10. 15. 20:57  
Akkor legyen Aly.
Kezdesz?

cegelil201 2019. 10. 15. 20:56  
Köszi ^^

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:55  
Szuper. Egyébként nagyon szép. :3

cegelil201 2019. 10. 15. 20:55  
És most?
kép:
naaaa
végre

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:54  
Ha szeretnéd tudok ajánlani két oldalt ami jó. Legalább is én megvagyok velük elégedve. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:54  
oksa ^^
Igen, sajnos nekem is feltűnt...

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:52  
Eltűnt Falcon képe. :o
Egyébként szerintem akkor legyen Aly, őt tudnám most úgy elképzelni. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:49  
Melyikük lenne alkalmasabb szerinted Falcon mellé?

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:46  
Ennek örülök. :3 nagyon szeretem őket. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:45  
oksa ^^
Cinni és Aly nagyon szimpi +W+

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:43  
Mindenki szuka. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:41  
nemeket kérhetek?

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:41  
Hoppá. Két "nincs párja/juk" ott maradt! :'D

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:39  
Cinni:
Alytheia: nincs párja.
Revolver & Nischra: nincs párjuk.

Astra:
Kedves, játékos, életvidám személyiség aki szeret mindig mozgásban lenni, mondhatni lehetetlen lelőni ha ő azt éppen nem akarja. Nagyon figyelmes ezért mindig szívesen hallgat meg másokat, és segíti a rászorulókat. Rengetek empátiával rendelkezik ami nem mindig túl jó ezért gyakran kerül bajba de elég ügyes. Könnyen megtudja magát védeni még akkor is ha nem gondolnád róla. Általában kijön kicsivel és nagyal egyaránt, sőt egy-két embert is szívesen megtűr magamellett ha már jól ismeri, de nem naiv nem engedi meg másoknak hogy kihasználják a kedvességét.
Már egész kiskora óta az erdő pereménél él, de gyakran betér a városba is ha éppen nincs kedve vadászni. Mivel volt lehetősége rossz kutyákkal és emberekkel találkozni élete során ezért kicsit vissza fogot személyiség, ritka esetben kezdeményezik. Kivéve ha sérült, sovány, elesett az illető mert akkor nyomban a segitségére siett. Egyébként annak ellenére hogy játékos és életvidám nem nevezhető gyermetegnek, sőt nagyon is komoly személyiség aki ha szűkség úgy diktálja meghozza a nehéz döntéseket. A testvérei között mindig is ő volt a legkomolyabb, legelszántabb szuka akit csak tenyerén hordozott a föld. Ő maga mindig mindenkiről képes volt gondoskodni de azt nem tűrte el hogy őt gondozza bárki is, ha beteg volt ha megsérült se fogadta el a segítséget. Két lábra állt és ment vadászni, vagy ételt szerezni a városból. Egyébként ha teheti az agresszíót is kerüli mert nem tartja jó ötletnek, ha teheti probálja megoldani a nélkül a próblémát és csak akkor űt vissza ha tényleg muszáj, ez miatt gyakran bolondnak gondolták mert hogy igy nem sokáig éli túl, pedig nem bolond. Sőt. Nagyon is okos aki inkább vérontás nélkül akarja megoldani az ügyet ha lehet.

Zapphire:
Külsőre és belsőre egy kemény személyiség aki nem engedi hogy kizökkentsen abból amit éppen csinál, Zappnak nem igen volt kölyök szobája mert már születésekkor csak bántották és éheztették és egy éves korától harcra nevelték hogy egy nap viadaloztassák és erre két éves korára sor is került, egymás után nyerte a viadalt és nem kegyelmezett még a szukáknak se igazi gyilkologép lett belőle. Mit vártunk, nem kapot szeretetett, törödést, gondoskodást. Cserébe napi verések, elzárások és fél fogra se elegendő hús hogy ne pusztuljon el. Éppen hogy csak betöltötte a harmadik életévét eldőntötte hogy nem csinálja ezt tovább, belefáradt abba amit csinál és ahogyan él ezért egy este fogta magát és a szokásos napi egyszeri étkeztetés idejében megölte a futárt és a "gazdáját" is utána hónapokig se kép se hang eltűnt a föld színéről és senki se tudja hogy mi történt abban az időben csak azt tudni hogy egyszer csak felbukkant egy éjszaka a városban és bevágodott egy elég rossz arcú kobor kutya bandába ahol az alfa nem látta jó szemmel ő viszont nem akart elmenni és harcba bocsátkoztak Zapp tehetséges volt ezt már tudni lehetett és se perc alatt leteritette majd megölte a kutyát és ezután átvette a helyét, mindenki tiszteli mert mint kiderült az előző alfa nem volt túl jó arc nem játszott fer játékokat de Zapp igen. Amugy ha éppen jó kedve van és nem húza fel senki akkor tud normális is lenni, nem egy szent az biztos de sokat változott amióta olyanok között van akik felnéznek rá, és nos.. nem is lehetne rosszabb híre a csapatnak de ez miért is zavarná őket. Egyébként Zapp egyke nem tudd arról hogy lennének neki testvérei, ha mégis nem foglalkozik vele mert jobb dolga is van hogy olyanokat keressen akik őt nem keresik viszont.

Rowan:
Jétékos és önfejű ez a két dolog bíztos hogy jellemezheti Rowan-t a mindennapi életben, ha játékról van szó le se lehet lőni ha pedig valami bajkeverésből akkor.. hát végkép képes a vesztébe rohanni ha az kell erről lenne is mit mesélnie de nem fog mert nem egy társalogjunk a múltor típus, inkább a jelenben él és kész. Már kölyökként is önzetlen személyiség volt ha kellett odaadta másnak a napi adagját csak hogy az illető ne éhezzen, vagy átadta a meleg otthonát hogy más ne fázon bár ezt kevésszer kapta vissza ő ezt nem bánja. Négy testvérével él együtt és közölűk ő született harmadiknak de mivel ez melett igazi vezér egyéniség akiből jó alfa lenne ez a szerep is rá hárult de ő ezt nem bánta mert testvéreivel mindig könnyű volt, nem csináltak felesleges káószt és nem keveredtek balhá vagy rosszabb esetben verekedésbe, ilyenkor Rowan mindig köznbe lép és leorditja a fejüket ha az kell. A szüleik a városban élnek egy ember család társaságában ezért néha össze szoktak futni és olyankor Rose a fiatalabbik ember lány mindig add nekik valami finomat, mivel igazi haspok bármit képes megenni még akkor is ha az étel nem épp a legfinomabb de ez nem Rose-éknál mert náluk mindig valami királyi ételt szolgálnak fel eddig még egyszer se csalodtak ugyanis Annie a család női feje híres szakács már fiatalkora óta és ez idővel csak tovább fejlödött. Nagy viharok esetén még megis húzodhattak a házukban ha ők ugy akarták ők az egyedüli emberek akik hozzá nyúlhatnak mert ha ezt más teszi annak volt keze - nincs keze persze ez alól a gyerekek kívételek mert ez olyan mintha egy kölyköt marnék meg. Nagyon nagy a mozgás igénye és haspok jelleme tökéletesen keresztezi egymást, nem hízik el egész jó formában lehet látni meg-meg akad a szukák és kanok tekintette rajta ha valaki szembe sétál vele. Amugy ő maga nem veszi észre hogy milyen hatással van másokra, nem veszi észre ha valaki megbámulja mindig másra gondol és nem veszi azt se észre hogy igenis jól néz ki és hogy nincs miért szerénykednie. A kölyköket szereti és értelemszerűen szívesen eljátszik velük az idősebb generációval sincs baja és velük is elvan ha ugy van nem kell elnyerni a bízalmát hozzá csak a lényeg hogy ne keljen ezt megbánnia, mert ha kiszúrnak vele az szúrja ám a csőrét.

Epsilon:
Ő született másodjára pár percel Esperanza után a testvérek között ő volt a legerősebb kölyök, bár kölyökként gyönge ízületekkel élt egy éves koráig ezért nem egyszer fordult elő hogy összeesett és nehezen kelt fel de annyira erős volt lelkileg hogy mindig felált nem fogadta el mások segítségét mert egymaga akart elérni dolgokat és az hogy másokra támaszkodik.. nos nem éppen a legjobb. A testvérek egyébként külsőre nem is különbőzhetnének jobban egymástól, ha valaki őket meglátná nem mondaná rájuk hogy vérszerínti testvérek de ez kölyökként se volt máskép akkor is rengeteg eltérést lehetett bennük megpillantani. Vidám természett aki szeret másokat megnevettetni ha vicc beszélésről van szó akkor ő a te kutyád, bár néha eléggé favicceket tudd összehozni de ez kicsit se zavarja. Ennek ellenére elég komoly személyiség aki nem viccel el mindent ha komoly dologról van szó azt igen komolyan veszi és nem lacafacázik. A családban ő a legjobb vadász amikor kölykök voltak ő tanult a leggyorsabban és mindig volt mit ennie, miútán elváltak a szüleiktől ő lett a "vadászat főnöke" ő irányitott ő mondta meg hova és hogyan és mit ezért mindig volt étel otthon nagyon gondoskodó és igazán jó lelkü de azért tudd egy igazi dög is lenni ha éppen ballábbal kel fel, vagy egy Daryl nevű barátja aki mindig bajba kerül és neki kell kimentenie a bajból, bár nem egyszer volt hogy ő is kapot egyet-kettőt. A harcal semleges viszonya van ha teheti kerüli de ha jön nem hátrál meg, hihúzza a hátát és felemelt fejjel néz szembe vele. Amugy ő nagyon szereti a zenét de tényleg a város ahol élnek szoktak tartani különböző rendezvényeket amiket szívesen vesz részt és olyankor kicsit olyan mint egy kölyök pattog mint a nikkelbolha. Ez mellett szívesen barátkozik és ismerkedik ezért nyugodtan meg lehet közeliteni mert nem üldöz el, nem bunkózik, nem jártatja a száját kivéve ha éppen társalog. Nagyon nehéz felhúzni vagy felbosszantani bármivel lehet nála "probálkozni" ő maga nyugodtan tűri ez általában a másik felett szokta felhúzni.

Nova:
Elég könnyű kihozni a sodrából és ezért gyakran elő is fordul hogy agresszív, ez mellett senkit se fogad a bízalmába és nehezen enged bárkit is közel. Nem egy beszédes típus a csöndet és magányt jobban preferálja de persze ő maga se volt mindig ilyen őt is ilyenné változtaták. A szüleiről semmit se tudd mert már születése napján egy idegen család nevelte fel akik mindig egyenlően bántak vele és talán ez az egyetlen hogy a szíve mélyén még van szeretett. Gyakran bántották mások a szép bundáját megtépve tért haza már nagyon fiatalon is de soha nem volt az az árulkodós fajta, nem mondta el a szüleinek se a testvéreinek hogy ki vagy kik bántották.
Amikor éppen csak betőltötte a második életévét eldöntötte hogy tovább áll hogy megismerje a világot de mindig megigértette a családjával hogy haza tér látogatoba és ezt mindig be is tartótta a végzetes napig, néhány fenevad konfliktusba keveredett Novával és ő ott hagyta őket és egy teljes napig semmit se hallott róluk majd eldöntötte hogy ismét haza megy és meglátogatja a családját de azt hogy követik nem tudta mert a tömérdek eső elmosta a szagukat, a család nem messze bent az erdőben élt egy kedves kis barlangban az első alom akikkel felnőtt már felcseperedett és vagy párt találtak vagy világot utaztak most egy egy és fél hónapos kis csapat várta őt haza de arra nem számitott hogy mikor hazatér nem az fogadja aminek kellene a családja vérben ásszva hegyén hátán feküdt azt hite hogy mindenkit elveszitett de ez nem igy volt úgyanis a család legapróbb kölyke Menta még életben volt és megbújt a barlang egyik nyilásába és mikor meglátta Novát rögvest kiszaladt az ázott szőrcsomó akiről még lerítt hogy nemrég még az esőben játszott, csak ő élte túl a hét pici és a szülők közül. Ezútán Nova eldőntötte hogy megfogja bosszúlni a családját és felneveli a kölyköt ha addig él is, a pici irányába rengeteg szeretettet nyújt de az idegenekkel már rögvest elenséges lenne ha nem lenne vele Menta akinek nem akarja megmutatni a durva oldalát. Az tény hogy nem éppen nevezhető nagy teremtésnek de ne tévesszen meg a külleme hiszen ő is úgyanugy le tudd gyözni bárkit csak ravasznak, gyorsnak és figyelmesnek kell lennie. A kölyök a mindene bár nem arra termet hogy egy kölyökről gondoskodjon ezért nem igen mondható jónak az amit csinál legalább is ő ezt mondja magáról. Azt persze azért ne hagyjuk ki hogy a családja halála után se volt kegyes hozzá az ég hiszen ha nem a kutyák akkor az emberek bántották, főleg testi bántalmazás volt de volt hogy szavakal sértegették. Egyszer a saját és Menta érdekében rá vicsorgott néhány emberre hogy békén hagyják de ennek az lett az ára hogy veszett dögként tekintettek rá.
A sötét bunda rejteget néhány régi és friss sérülést de csak közről alaposan nézve lehet megpillantani mert dús bundája takarja. Amúgy küllemre nagyon is szemre való azaz gyönyörű, egyszer még egy szerelmi háromszögbe is került mikor ketten bele szerettek a kedves külsejébe bár Nova durva volt, szinte egyáltalán nem ismerte őket és Menta volt a legfontosabb nem akarta veszélynek kitenni hogy bele száll a játékba és persze nem is akart.

cegelil201 2019. 10. 15. 20:37  
Falcon:
Kan, viszonylag fiatal, 2,5 éves, azonban már épp eleget élt meg. Farkas, bár ritka színezete miatt gyakran nézik kutyának, vagy farkaskutya keveréknek. Elég talpra esett, ereje teljében lévő kan, akit nem kell félteni. Azonban a magány nem jó társ, és zorddá tudja tenni a legbarátságosabb teremtményeket is. Falcon gondoskodó, bár ezt nem szereti túl nyilvánvalóvá tenni. Általában olyanok tudnak csak megmaradni mellette, akik erőteljesen ragaszkodóak, és makacsok, mivel a sokszor nemtörödömnek látszó viselkedését egy érzékenyebb lélek nehezen tudja kezelni. Az agressziót viszont nem viseli el senkitől, épp ezért, aki fenyegetően lépne fel ellene, az jobb, ha elmondd egy imát, mert nem kevés izomzatot szedett fel a kan eddigi élete során.

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:16  
Rendben. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:07  
Akkor pár perc és összedobok egy karit ^^

Sombra
 
2019. 10. 15. 20:03  
Akkor kirakok ide néhány karaktert és akkor közülük válasz hogy ki szimpatikus. Elég csak külsőre nézni nem kell bele olvasni a leirásba ha valamelyiknek lesz. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 20:01  
Bocsi, de én azt most át nem nézem ^^"

Sombra
 
2019. 10. 15. 19:57  
Fogalmam sincs. Esetleg szét nézel a klubbomba? ^^ két típus van az egyikben a leírásos karakterek a másikban a sima, nekik majd csak készül. ^^ Utolsó és utolsó előtti - előtti klubban vannak. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 19:52  
Akkor te kit hozol?

Sombra
 
2019. 10. 15. 19:43  
Szuper, és semmi gond. ^^

cegelil201 2019. 10. 15. 19:35  
Tökéletes. ^^
Bocsi, hogy eltűntem, közbejöttek a dolgok ^^"

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat