Társalgó

Szerepjáték :)

AliNati2 2018. 05. 20. 22:32  
Kata, mit válaszoltál a Zora x Archiera?
Meg arra, hogy hozod-e Rexet?

Cica baba 2018. 05. 20. 22:06  
Nova

- Hát... valakinek butának is kell lenni egy falkában. Nállunk például sok az idióta. Na, és ezért vagyok én ott, hogy legyen egy okos bétájuk - vigyorogtam pimaszul.

Amy

- Ú, kölykök! - csillant fel a szemem. - Aw, vemhes vagy? De szupii, imádom a kölyköket! - pattogtam, de hamar le is nyugodtam, nehlgy gyerekesnek tűnjek. - Khm... hát igen, nem hagynám ott a kanjaimat, sokkal tartozom nekik.

tutifrutti 2018. 05. 20. 22:02  
Electra

- Á, nem lehet mindenkit szeretni, ilyen az... - kezdtem megint, de újra átgondoltam a dolgot. - Értem... Anyám engem is utált, meg akartak ölni, de apám azt mondta, hogy inkább hagyjanak kint a vadállatoknak eleségnek. - nevettem fel hisztérikusan.

Spicc tenyészet
 
2018. 05. 20. 21:59  
Lola

Nem akartam elkezdeni elmagyarázni, hogy de van, csak kegyetlen, hidegvérű, elvetemült gyilkosnak tartanak, miközben ők azok.

Kiara

Felsóhajtottam.
- Volt köztünk egy kis nézeteltérés, és megharagudtam rájuk. Buta voltam - nyüszítettem fel - Pedig ők semmit nem csináltak - magyaráztam szomorú hangon.

Noa

- Sajnálom - sunytam le füleimet - Felajánlanám, hogy élj velünk, de nálunk igen szigorú szabályok vannak érvényben - magyaráztam, majd folytattam - Ráadásul hamarosan, egy-két napon belül megszületnek a kölykeim, és akkor aztán legalább fél évig egy erődhöz lesz hasonló az otthonunk - sóhajtottam fel fáradtan.
+Lola

- Nos... De van, csak utálnak - magyaráztam meg, szomorú tekintettel nézve a vízbe.

Cica baba 2018. 05. 20. 21:58  
Wora

Elmosolyodtam.
- Csak Nova miatt vigyáznak rám. Én voltam egy ideig a párjelölje, de White lebeszélte a kanokat az egészről, mert én nem akartam a kan párja lenni. Igaz, szükség volt vezető szukákra, meg is tettem volna a falkáért, de Nova mindig is olyan volt nekem, mint a testvérem. Winny- t meg segítettem felnevelni, szóval elég közel állunk egymáshoz. Megfenyegette a kanokat, hogy ha egy pillanatra egyedül hagynak, kinyírja őket. Persze, van szívük nekik is, kérés nélkül megvédenének, Noble főleg. De úgy érzem, az egész mögött Nova áll. Miatta vagyok még csak a falka tagja. Miatta vagyok életben. Nélkülük tehetetlen vagyok. Komolyan, néha kölyöknek érzem magam, akire folyton figyelni kell. Utálom ezért azokat, akik miatt ilyen gyenge senki lettem... - dünnyögtem, mancsommal egy virágot piszkálva. Ilyenekről nem igazán szoktam beszélni, Blossom- nak sem, mert tudom, bogy szídna azért, mert ennyire gyenge vagyok és utálom magam.

Galax

- Mi? Dehogy! Arra értettem, hogy... hogy a falka messze van és nem vagyok annyira erős és te sem könnyű. Vagyis... tudod mit, csak haladjunk? - dünnyögtem zavartan és gyorsítottam kicsit.

Astra

Lefeküdtem a fa alá és bevártam a szukát.
- Princess, neked vannak testvéreid? Meg olyan... rendes családod? - kérdeztem.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:55  
Jethro

- Valóban? - csillantak fel a szemeim. Á, itt nem lesznek kémek. És majd Waldo is kaphat egy jó kis felmosást. - Bár az tény, hogy idősebb vagyok Waldonál két perccel, de szívesen meghallgatnám ezeket a titkokat. - ugrottam le, és Panther elé sétáltam, persze jócskán le kellett rá néznem. De legalább elmondhatom, hogy felnéznek rám...

Seraphina

- Ne... Hozd... A... Szádra... Anyámat! - morgott a szukára Jane dühösen. Jézusom... Szegény Sunset. - Azt hiszed, hogy hagyom akárhogyan beszélni ezt a tökfejet a farkasokról? Ha anyám nincs, én sem vagyok, lehet, hogy a bátyámat legszívesebben széttéptem volna, de nem tehet arról, hogy ilyen selejtet hozott világra! Rám legalább büszke lehet, de erre a kölyökre az anyja sem lehetett büszke, főleg hogy miatta döglött meg! És ha nem beszélek így vele, akkor meg olyan szabadszájú lesz, hogy még kívánni fogod azt, hogy így beszéljek ezzel a depis szerencsecsomaggal! - morgott, a végén ráköpött JoAnnre.

cegelil201 2018. 05. 20. 21:48  
Noa és Diesel egyik kölykét hoztam. Ő Zoey.
Csak még nem született meg ^^

cegelil201 2018. 05. 20. 21:47  
Nem baj az. Zoey elég... áh, majd meglátod milyen lesz. :3

Cica baba 2018. 05. 20. 21:47  
( Öhm... milyen Zoey? És milyen kölykök? :"D )
Nova

- Miért maradtál itt? Miért nem mentél a falkával? - kérdeztem, megtörve a kínos csendet.

Amy

Furán néztem a szukára.
- Értem... annyi kan közt sem könnyű, ha te vagy az egyetlen szuka. Egy rakat perverz, undorító, bunkó és elégedetlen kannal kell együtt éljek, már lassan két év - szörnyülködtem visszagondolni az elmúlt évekre azzal a sok döggel.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:46  
Hatty

- Ja... - húztam el számat, és elindultam vissza, mikor meghallottam Waldoék kiabálását. - Ők azok! - vakkantottam vidám. Végre! Végre itt vannak! Tudtam, hogy nem hagynak cserben!

cegelil201 2018. 05. 20. 21:46  
Panther

- Tudok. Harcikutyákkal éltem, ennyi önállóság szorult belém. Meg, ha Rasmus éhes, még jó, hogy vadászom neki! Meg az egész falkának. - mondtam kissé elkomolyodva. Mondjam, ne mondjam? Inkább nem. Ennyi legyen elég neki. De talán még...
- És tudok valamit az új farkasleányról, akit a bátyád hozott, ami érdekelhet. Sunsetnek több titka van, mint azt az aranyos, ártatlan pofija mutatja. - mosolyogtam elégedetten.

Sunset

- Ha így viselkedsz szegénnyel, soha nem is fog másképp tekinteni a farkasokra! Lehet, hogy nem szép amit mondott, és rosszul esett, mert épp úgy érző lény vagyok, mint ő, és mint itt bárki. Farkasok nélkül nem lehetnének kutyák, ez tény. Jobb túlélő ösztöneink vannak, ez elméleti tény. És ha úgy vesszük, te is édes*** miatt ugrottál! - mondtam kissé durcásan, igyekezve megvédeni a síró szukát.

Max

Nem is nevezhetnék magukat kannak, ha nem vigyáznának egy ilyen szép szukára. És az, hogy féltenek, jó dolog. Azt jelenti, hogy fontos vagy nekik. - mosolyogtam a szukára kedvesen, igyekezve felvidítani.

Sasha

- Te most lekövéreztél engem? - kérdeztem gyilkos aurát árasztva magamból.

Princess

Bólintottam, majd ismét elmosolyodva a kan után indultam.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:45  
Electra

- Igeen, nos a szerencsét sem zsákbamacskában osztogatják, tudod, én... - kezdtem felvágósan, majd megéreztem a mondatai súlyát. - Oh... Ó, szóval neked nincs? - kérdeztem, kicsit együttérzőbben.

Spicc tenyészet
 
2018. 05. 20. 21:41  
Igen, én is, ma nyélbe ütöm, ígérem ^^ De előre szólok, valószínűleg Zoeyt - és a többi kölyköt - indokolatlanul túl fogják félteni, mert Diesel ilyen. (:
Lola

Bólintottam. Ezek nem ismerős nevek, nem jelentenek veszélyt.
- Értem. Jó neked, hogy van kivel élned - erőltettem pofámra egy kínos mosolyt.

Kiara

Kissé zavarba jőve én is eldőltem, és vártam, hogy a kan megtörje a beállt csendet.

Noa

Hisztérikusan felnevettem.
- Ha olyan családod lenne, mint nekem, a falnak mennél, az biztos - mormoltam.

Cica baba 2018. 05. 20. 21:39  
Simba

- Menjünk haza - vongam meg a vállam. - Majd elmennek, a területünkön amúgy sem tudnak sokat kezdeni magunkkal, valaki majd kinyírja őket.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:36  
Hatty

Savanyúan vigyorogtam, majd hol az idegenekre, hol Simbára kapkodtam a tekintetemet.
- Öhm... És most? - mormogtam kedvetlenül.

Cica baba 2018. 05. 20. 21:31  
Simba

Megforgattam szemeimet.
- Még a legbutább kan sem lenne Jane párja, az biztos - dünnyögtem.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:23  
Hatty

- Pedig olyan cukin hangzik! Simba, és Jane... Hm, a falka két legismertebb kutyája. Wow. - csipkelődtem tovább vigyorogva. - Amúgy igen, engem is idegesít, főleg ha velem veszekedik. Olyan, mint egy rossz háziasszony. - nevettem hisztérikusan.

Cica baba 2018. 05. 20. 21:19  
Wora

Elmosolyodtam.
- De, most az vagyok. De úgy általában nem annyira. Nagyon nincs miért boldog legyek, a falka is csak eltart, nekem annyi a dolgom, hogy vigyázzok két kölyökre. Ennyi,más hasznom nagyon nincs, harcban és vadászatban is gyenge vagyok, a kanok pedig nem igazán engednek sehova egyedül, mert féltenek. Tudják, hogynem igazán bírom a vért, a harcost, a szenvedést... szóval csak féltenek - dünnyögtem.

Astra

- Jah... ez fura volt - bólogattam. - Nah... mindegy is, haladjunk - indultam el egy fa alá.

Galax

- Nyugi, bírlak - mosolyogtam. - Úgy... félútig - tettem hozzá kínosan nevetve.

Simba

- Én és Jane? Soha! Az a szuka kikészít, ha elkezd valakivel veszekedni. Még akkor is,ha nem velem - dünnyögtem.

Nova

- Muszáj? Olyan kényelmesen fekszek - dőltem a szukának fáradtan.

Amy

- Az biztosan jó lehet. Nekem nem igazán van családom. Bár a falka annak számít, dee... akkor sincs senkim, csak azok a kanok - gondoltám át.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:18  
Jethro

- Pedig kíváncsi vagyok rá. - mormogtam, majd felálltam fekvő helyzetemből. - Nézd. Elég nekem, hogy JoAnn "csak egy falkagyarapító", miközben ügyet sem vet a falka hogylétére. Nem kell még egy. Legalább tudj vadászni. - ráncoltam össze szemöldökömet.

Seraphina

- Örülök, hogy megismerjük egymást. És tényleg nézd el JoAnn-nek, ennél leépültebb már nem is lehetne. - nevettem halkan, húgomra nézve.
- Nem is vagyok leépült, csak utálom a farkas korcsokat, akik a falkánkban totyognak, mennének inkább a vágóhídra kaját kunyerálni! - morgott fel JoAnn felém fordulva, de persze Jane meghallotta. Kegyetlenül odafutott, és JoAnn előtt lefékezve a pofájába morgott.
- Mit beszélsz a farkasokról, te szégyentelen?! Szidod az anyámat?! A farkasoknak ugyanannyi, sőt több joguk van a földön élni, mint neked, de persze te nem értheted, mert csak azt látod, hogy a farkasok milyen kegyetlenek, mert "juuuj, megölték anyucit, sírjunk egy évig, aztán legyünk öngyik", te igazán nem tudsz élni, nem érted, mi az az élet, ***nak nem kellett volna a falkához mennie, mert a farkasok az ösztönök állatai, ha fenyegetik a falkát, támadnak! Maradj csak meg a depidben, te szégyentelen, pont ilyen gyenge ölebekre van utoljára szükségünk! - morogta le Jane, JoAnn pedig sírva feküdt vissza. Meg sem mertem szólalni, bár Jane-nek nem is igazán lehet feleselni. Inkább egy nagyot nyeltem, és hálát adtam annak, hogy most nem vagyok JoAnn helyében.

cegelil201 2018. 05. 20. 21:13  
Mesiiii! Alig várom, hogy Zoey megszületjessen +w+ *T*

cegelil201 2018. 05. 20. 21:09  
Sunset

- Én Sunset vagyok! - csóváltam meg farkamat vidáman, pofikámon széles mosollyal.

Panther

- A kölyköknek kell valaki. Ha megerősödöm, vadászhatok is. És, ha nagyon másra nem leszek jó, legfeljebb gyarapítom a falka létszámát. Szuka vagyok. Nem fogom jobban kifejteni ezt a témát egy kölyök  előtt. - mondtam teljesen nyugodt hangnemben, végig mosolyogva. A végén egy pillanatra lenéztem a kölyökre, de egyből vissza is néztem a trónon ülő/fekvő kanra.

tutifrutti 2018. 05. 20. 21:06  
Electra

- Angel, a nevelőanyám, Chip, a mostohabátyám, Scorpio, és Mystery, a lakótársaink. - mosolyodtam el halványan, bár azért rossz volt megemlíteni, hogy nevelőanyám van... Így van mivel piszkálnia az előbbi megmozdulásom után.

Spicc tenyészet
 
2018. 05. 20. 21:01  
Lola

Kérdőn néztem a szukára.
- Mindenki? - emeltem meg szemöldökömet. Őszintén remélem, hogy a mindenki alatt nem egy falkára való korcsot ért...

Kiara

Vidáman megcsóváltam farkamat, és a nyúl többi része után a lábát is csócsálni kezdtem.
- Köszönöm szépen - mosolyogtam a kanra, mikor észrevettem, hogy pofámról csöpög a nyúl vére - Öhm... Esetleg elmehetnénk valami vízhez? - kérdeztem kínos mosollyal.

Noa

Mosolyogva megforgattam szememet.
- Igen, a családommal élek, meg néha egy barátunkkal - meséltem.

cegelil201 2018. 05. 20. 20:56  
Max

- Akkor most sincs jó kedved? - kérdeztem kiskutyásan oldalra billentve a fejemet.

Sasha

- Nem kell, tudok járni! - mondtam hirtelen felszólalva, mivel egy csöppet sokkolt, hogy magára kapott.

Princess

- Háááát, oké... ez furi volt. - mondtam a szuka után nézve.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat